Η Εριέττα Κούρκουλου
Η Εριέττα Κούρκουλου © NDP
Σχεσεις

Εριέττα Κούρκουλου για την μητρότητα: Ένιωθα ότι η ζωή μου σταμάτησε, ενώ όλων των υπολοίπων οι ζωές συνεχίζονταν κανονικά

«Πολλές φορές όμως, ξεχνάμε ότι ενώ είμαστε ίσοι, δεν είμαστε ίδιοι»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Εριέττα Κούρκουλου: Η νέα ζωή ως μητέρα - Οι συμβουλές της ψυχολόγου της

Η Εριέττα Κούρκουλου σε μία νέα εκτενή ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στο σοκ που αισθάνθηκε όταν ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης επέστρεψε στο γραφείο του, μία μόλις εβδομάδα μετά τη γέννηση του γιου τους, Νίκου. Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό η Ιδρύτρια του Save A Greek Stray τόνισε τη διαφορά του να είσαι μαμά και μπαμπάς, ενώ περιέγραψε τη διαφορετική ζωή της ως μητέρα ενός παιδιού.

Το κείμενο της Εριέττας Κούρκουλου;

«Μαμά». Μακάρι να είχα ακούσει την αγαπημένη μου ψυχολόγο όταν με διόρθωνε κάθε φορά που της έλεγα ότι «είμαστε έγκυος» ή «κάναμε μια εξέταση». Μακάρι να την άκουγα, όταν μου έλεγε ότι «εγώ είμαι έγκυος» και ότι «εγώ θα γεννήσω», όχι ο Βύρων. Βλέπετε, μπορεί να ζούμε στην εποχή της ισότητας και εξυπακούεται ότι γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι. Πολλές φορές όμως, ξεχνάμε ότι ενώ είμαστε ίσοι, δεν είμαστε ίδιοι.

Ίσως να ήμουν πιο προετοιμασμένη. Σήμερα, σχεδόν 7 μήνες μετά, μπορώ να πω ότι έχω βρει τον ρυθμό μου – τον νέο ρυθμό, γιατί ο παλιός χάθηκε και αυτό είναι λογικό. Αν είσαι νέα μανούλα, να είσαι σίγουρη ότι θα ξαναβρείς τον εαυτό σου και ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς για να γίνει αυτό. Όσο για τις ημέρες που αισθάνεσαι ότι είσαι η μόνη στον κόσμο που το βιώνει αυτό, μια βόλτα στην φύση με μια, δύο, ή αν είσαι τόσο τυχερή – τρεις νέες μανούλες, θα σε πείσει σίγουρα για το αντίθετο!»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice