Μίλα μου βρόμικα: Βγαίνω με ένα παιδί, μου αρέσει πολύ, αλλά μυρίζει περίεργα

Γενικά είναι µια χαρά καθαρός, δηλαδή περιποιείται τον εαυτό του, αλλά μυρίζει άσχημα

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βγαίνω με ένα παιδί, μου αρέσει πολύ, αλλά μυρίζει περίεργα, ενω περιποιείται τον εαυτό του

Εκπέµπω SOS! Τους τελευταίους 2 µήνες, βγαίνω µε ένα παιδί και µου αρέσει πολύ. Περνάµε καλά γενικά, αλλά έχω ένα θέµα. Βασικά αυτός έχει. Μυρίζει κάπως περίεργα, έως άσχηµα. Και είναι µια χαρά καθαρός, δηλαδή περιποιείται τον εαυτό του. Το τελευταίο βράδυ που βγήκαµε, πήγα σπίτι του µετά και έκανε κίνηση να µε φιλήσει, αλλά το στόµα του µύριζε άσχηµα και δεν είναι από κάπνισµα ή αλκοόλ. Εκείνη τη στιγµή, µετά το δεύτερο φιλί, τραβήχτηκα. Με ρώτησε «τι έχεις;» Και του είπα ότι πονάει το στοµάχι µου και ευτυχώς δεν προχωρήσαµε και απλά κοιµηθήκαµε.

Το διάβαζα, το έκανα εικόνα, µη σου πω το µύρισα κιόλας. Έτοιµη ήµουν να κλείσω τον υπολογιστή. Αρχικά, να σου δώσω τα θερµά µου συγχαρητήρια, που µπόρεσες και έδωσες έστω αυτό το φιλί. Είναι σοβαρό θέµα, να µην µπορείς να φιλήσεις το έτερον ήµισυ. Οδοντίατρος δεν είµαι, αλλά µήπως έχει καµιά κουφάλα στο δόντι; Κανένα χαλασµένο σφράγισµα ο έρµος; Κλείσε ένα ραντεβού στον οδοντίατρο σου για καθαρισµό και πες του ότι σου κάνουν άλλον έναν δώρο. Θα πάτε µαζί, θα τον δει ο γιατρός και κάπου εκεί θα λυθεί το θέµα. Θέλω να ελπίζω. Για το καλό το δικό σου και για το καλό της στοµατικής κοιλότητας του γλυκύτατου φίλου σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice