Μίλα μου βρόμικα: Χωρίσαμε γιατί με σχολίασε αρνητικά με τους φίλους του, αλλά τον σκέφτομαι ακόμα

Είχαμε σχέση 2 χρόνων που το περισσότερο ήταν τσακωµοί παρά καλές στιγµές.

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είχαμε σχέση δυο χρόνια, τον ήθελα αλλά δεν έδειχνε τίποτα, έψαξα το κινητό του και είδα ότι με σχολίασε αρνητικά, χωρίσαμε αλλά τον σκέφτομαι ακόμα

Τζένη µου, γεια σου! Αποφάσισα να σου στείλω ένα µήνυµα, γιατί σκέφτηκα πως θα ήθελα µια γνώµη από έναν άνθρωπο, που δεν µε ξέρει. Είµαι 31 χρόνων και εδώ και 3 χρόνια είµαι µόνη µου µετά από µια σχέση 2 χρόνων που το περισσότερο ήταν τσακωµοί παρά καλές στιγµές. Η αλήθεια είναι πως εγώ τον ήθελα, απλά αυτός δεν έδειχνε τίποτα. Τότε, πίστευα ότι δεν ήταν εκδηλωτικός. Με έπιασε ανασφάλεια και έψαξα το κινητό του και είδα ότι µε σχολίαζε µε τους φίλους του αρνητικά. Αυτό ήταν σαν µαχαιριά. Δεν υπήρχε κανένα µέλλον και χωρίσαµε. Υπήρξαν κάποια φλερτ στη ζωή µου έκτοτε, αλλά µε αυτόν δεν είχαµε επικοινωνία. Μετά από 6 µήνες, µου έστειλε ένα απλό µήνυµα στα γενέθλιά µου. Άρχισα πάλι να τον σκέφτοµαι. Στη δεύτερη καραντίνα, δούλευα πολύ και πήρα αρκετά κιλά. Μετά από 3 χρόνια χωρισµού δεν έχω γνωρίσει κάποιον, που να µου αρέσει και σκέφτοµαι αυτόν που έχει προχωρήσει στη ζωή του και κάνω συγκρίσεις. Ξέρω πως είναι ό,τι χειρότερο. Πριν ένα χρόνο, δουλεύαµε στο ίδιο νοσοκοµείο (είµαι νοσηλεύτρια και είναι γιατρός), τον έβλεπα κάποιες φορές και µου κόβονταν τα πόδια, λέγαµε απλά ένα γεια. Το χειρότερο δε, για εµένα, είναι πως µε είδε µε τα κιλά που πήρα. Τώρα, πρέπει να έχει φύγει και καλύτερα. Τον σκέφτοµαι, αλλά δεν θέλω ούτε να σκέφτοµαι ότι τον θέλω ακόµα. Δεν έχω χάσει ακόµα τα περιττά κιλά. Ποιο κίνητρο να βρω; Μακάρι να δεις το µήνυµά µου.

Με συγκίνησε πολύ το µήνυµά σου, γιατί νιώθω πως για να µου το έστειλες, είσαι κοντά σε µια τελεία. Και όταν λέω «τελεία», το εννοώ. Χρειάζεται να σε προστατέψεις από έναν άνθρωπο, που σε σχολίαζε αρνητικά µε τους φίλους του. Μόλις περάσει ο πόνος (που είναι απόλυτα φυσιολογικός, αλλά αργά ή γρήγορα θα περάσει, δεν είναι στο χέρι του), θα καταλάβεις πως αυτός ο χωρισµός µακροπρόθεσµα ήταν ένα δώρο για σένα. Πώς να συµβιώσεις µε έναν τέτοιο άνθρωπο; Δεν είναι καν δίκαιο. Δώσε, λοιπόν, χρόνο και χώρο στη θλίψη µέχρι να φύγει, άκουσε τι σου ζητάει ο εαυτός σου και κάνε του όλα τα χατίρια. Εσύ είσαι η προτεραιότητά σου και κανένας άλλος. Και κάτι τελευταίο, αλλά εξίσου σηµαντικό. Μη σπαταλάς την ενέργεια σου για το πώς φαίνεσαι στους άλλους. Αν µπεις σε αυτό το τρυπάκι, το µόνο σίγουρο είναι ότι θα παρεκκλίνεις από αυτό που αληθινά είσαι, για να γίνεις αυτό που επιπόλαια θέλουν οι άλλοι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice