Μίλα μου βρόμικα: Ανακάλυψα ότι η μητέρα μου τα έχει φτιάξει με έναν μακρινό μου ξάδελφο

«Με παρακάλεσε να µην πω τίποτα , αλλά εγώ στενοχωριέµαι πολύ για τον µπαµπά µου»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ανακάλυψα ότι η µητέρα µου τα έχει φτιάξει µε έναν µακρινό µου ξάδερφο, έπαθα σοκ, της το είπα και μου απάντησε ότι είναι μπερδεμένη

Τζένη µου, καλησπέρα! Ανακάλυψα ότι κατά πάσα πιθανότητα η µητέρα µου τα έχει φτιάξει µε έναν µακρινό µου ξάδερφο. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγµατικά. Καλύτερα να µην ήξερα τίποτα! Είχε αφήσει το κινητό της ανοιχτό και ήρθε µήνυµα από το προφίλ του ξαδέρφου µου στο Messenger και της έγραφε «πότε θα σε δω;» και ένα κοσµητικό επίθετο, που καλύτερα να µην το γράψω. Έπαθα σοκ και φυσικά µετά από δύο µέρες της το ξεφούρνισα και µου απάντησε «είµαι µπερδεµένη και πιεσµένη». Με παρακάλεσε να µην πω τίποτα εννοείται, αλλά εγώ στενοχωριέµαι πολύ για τον µπαµπά µου.               

Η άγνοια είναι ευτυχία, που λένε! Τείνω να συµφωνήσω. Κοίταξε να δεις, δεν σου έχω ακριβώς απάντηση, γιατί το θέµα είναι πολύ λεπτό κι ευαίσθητο. Σου προτείνω να κάνεις µια ακόµη κουβέντα µε τη µητέρα σου, να της εξηγήσεις ότι έχεις έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και πως καλό θα ήταν να πάρει από πάνω σου το βάρος και να δώσει εκείνη µια λύση στο όλο θέµα µε τον πατέρα σου. Καταλαβαίνω ότι, ίσως, σε καίει να ανακατευτείς, να µιλήσεις στον πατέρα σου γιατί αισθάνεσαι ότι αδικείται, αλλά πιστεύω ότι είναι σηµαντικό να επικοινωνήσουν µεταξύ τους, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν λεπτοµέρειες και γεγονότα, που µπορεί κι εσύ να µην ξέρεις. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά προτείνω να κρατήσεις την ψυχραιµία σου για λίγο ακόµη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice