Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι μου έχει «ακριβά» γούστα και κάποιες παρωχημένες απόψεις

Σνοµπάρει κάποιους φίλους µου από περιοχές που δεν είναι πολύ εύπορες και θέλει να φοράει µόνο ακριβά brands.

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έχω σχέση με ένα αγόρι που είναι από εύπορη οικογένεια, του αρέσουν τα ακριβά πράγματα, δεν το κάνει από ψώνιο, αλλά κάποιες απόψεις του με ενοχλούν 

Είµαι φαν της στήλης σου και δεν τη χάνω ποτέ! Πήρα το θάρρος και εγώ µε τη σειρά µου να σου στείλω. Τα έχω µε ένα αγόρι εδώ και τρία χρόνια περίπου. Περνάµε πολύ ωραία, έχουµε πολλά κοινά και γενικά επικοινωνούµε πολύ. Είναι από εύπορη οικογένεια και γενικά, αν κάτι δεν είναι ή δεν θεωρείται ακριβό, δεν το πλησιάζει. Δεν το κάνει από ψώνιο, απλώς του αρέσει. Ωστόσο, έχει κάποιες παρωχηµένες απόψεις σε κάποια θέµατα, που µε ενοχλεί λίγο. Για παράδειγµα, σνοµπάρει κάποιους φίλους µου από περιοχές που δεν είναι πολύ εύπορες και θέλει να φοράει µόνο ακριβά brands. Το χειρότερο που µου πέταξε τις προάλλες, και σκέφτηκα να σου στείλω, είναι ότι θέλει να ταξιδεύουµε µόνο µε αεροπλάνο, γιατί αυτό, λέει, µας ταιριάζει. Θέλω να του µιλήσω, αλλά δεν ξέρω πώς και θέλω τα φώτα σου.

Απαπα! Τύφλα να ’χει η Μαρία Αντουανέτα! Πες στο αγόρι σου να ξυπνήσει από τα ανάκτορα των Βερσαλλιών και να προσγειωθεί στην πραγµατικότητα άµεσα. Δηλαδή αν θέλετε να πάτε εκδροµή στην ορεινή Κορινθία, θα πάρει ιδιωτικό ελικοφόρο; Το ότι έχει µια οικονοµική άνεση, δεν του δίνει το δικαίωµα να σνοµπάρει και κυρίως να κριτικάρει αρνητικά άλλους ανθρώπους. Λυπάµαι που θα σε στενοχωρήσω, αλλά η συµπεριφορά του βγάζει κόµπλεξ και ανωριµότητα. Και είναι και ψώνιο. Δεν ξέρω πώς ακριβώς την παλεύεις και είστε µαζί 3 ολόκληρα χρόνια, εγώ θα τον είχα χωρίσει από το πρώτο µεγαλοµανές «κιχ» που θα ξεστοµούσε. Ή εξήγησε του πως αυτά που κάνει δεν είναι σοβαρά πράγµατα ή φύγε µακριά, πριν το χάσεις κι εσύ. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice