Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Η κοπέλα µου είναι influencer και συνεχώς είναι µε ένα κινητό στο χέρι

«Το χειρότερο είναι ότι µιλάει µε πολλά άτοµα και µε πολλούς άντρες που γνωρίζει σε αυτά τα party κι εγώ ζηλεύω αρκετά»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Η κοπέλα μου είναι influencer, νιώθω ότι δεν περνάμε καθόλου ποιοτικό χρόνο μαζί και ζηλεύω αρκετά την συναναστροφή της με άντρες

Πιστεύω εσύ θα µε καταλάβεις, γι’ αυτό πήρα την απόφαση να σου στείλω. Τα έχω µε µια κοπέλα εδώ και έξι µήνες περίπου και είµαι πολύ ερωτευµένος µαζί της και αυτή το ίδιο, θεωρώ. Έχω, όµως, ένα θέµα που µε ζορίζει πολύ, έως πάρα πολύ! Η κοπέλα µου είναι influencer και συνεχώς είναι µε ένα κινητό στο χέρι. Ξυπνάει και κοιµάται µε το instagram, δεν µπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Το καταλαβαίνω κάπως, γιατί το έχει για επαγγελµατικό σκοπό, αλλά ό,τι και να κάνουµε είναι µε το κινητό. Εγώ δεν το έχω καθόλου µε αυτά btw. Νιώθω ότι δεν περνάµε καθόλου ποιοτικό χρόνο µαζί. Άσε που τρέχει συνεχώς σε party και events που εγώ βαριέµαι αφόρητα, αλλά το χειρότερο είναι ότι µιλάει µε πολλά άτοµα και µε πολλούς άντρες που γνωρίζει σε αυτά τα party κι εγώ ζηλεύω αρκετά. Μπήκα στο προφίλ της και τα περισσότερα like είναι από άντρες. Δεν άντεξα και της έκανα σκηνή. Τσακωθήκαµε, αλλά µετά τα ξαναβρήκαµε. Δεν µου έχει δώσει αφορµή, βέβαια, και το ξέρω ότι µε αγαπάει, αλλά µε ζορίζει όλο αυτό και θέλω να αλλάξει η φάση.                                                

Εν αρχή ην η εµπιστοσύνη, αγαπητέ µου φίλε. Αλλιώς σε βάθος χρόνου σχέση δεν επιβιώνει. Μην αφήνεις τη ζήλια σου να σε καταπίνει. Πρέπει να το δουλέψεις πολύ αυτό µέσα σου. Το άλλο, βέβαια, που µε απασχολεί εξίσου σε όσα διαβάζω, είναι ότι διακρίνω µία έντονη διάσταση ενδιαφερόντων. Άλλα θέλει εκείνη, άλλα θέλεις εσύ. Κάπου, όµως, χρειάζεται να αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον, για να προχωρήσετε παραπέρα µε ηρεµία. Λίγο εσύ µε τα events, λίγο εκείνη να καταλάβει τον εθισµό της µε το κινητό, µόνο έτσι θα έρθει η ποιότητα στη σχέση, που ορθώς αναζητάς. Μίλησε της για τις σκέψεις σου αυτές το συντοµότερο δυνατό.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice