Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι μου σκαλίζει τη μύτη του απροκάλυπτα παντού

«Τις προάλλες βγήκαμε με τις φίλες μου για να τον γνωρίσουν και έβαλε τα χέρια του στη μύτη, χωρίς καμία ντροπή»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βγαίνω με ένα παιδί εδώ και δύο μήνες σκαλίζει τη μύτη του και το κάνει εντελώς απροκάλυπτα παντού

Βγαίνω με ένα παιδί εδώ και 2 μήνες περίπου και το πράγμα γενικά πάει καλά. Έχει, όμως, μια σιχαμένη συνήθεια. Σκαλίζει πού και πού τη μύτη του και το κάνει εντελώς απροκάλυπτα παντού. Πήγαμε για καφέ με τις φίλες μου να τους τον γνωρίσω και έβαλε τα χέρια του στη μύτη, χωρίς καμία ντροπή. Ήρθα σε δύσκολη θέση, αλλά δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να πω τίποτα. Τώρα τι θα νομίζουν κι οι φίλες μου; Αισθάνθηκα ντροπή, λογικό δεν είναι; Για να καταλάβεις, όταν με ακουμπάει σκέφτομαι αυτό που κάνει με τα χέρια του και ξενερώνω. Ντρέπομαι να του το πω, γιατί φοβάμαι ότι θα τον προσβάλλω.

Μια ξαδερφούλα μου 4 χρονών κάνει ακριβώς το ίδιο, οι γονείς της προσπαθούν να της το κόψουν και δεν ξέρουν τον τρόπο. Τώρα τι να πω εγώ; Μήπως αγχώνεται και του βγαίνει μηχανικά; Μήπως του αρέσουν τα ευρήματα από εκεί και ήθελε πάντα να γίνει εξερευνητής; Πρέπει, οπωσδήποτε, να του κάνεις μια κουβέντα με διακριτικότητα και ευγένεια φυσικά, για να μην νιώσει κι αυτός άβολα, αλλά να μην σιχαίνεσαι κι εσύ να σε ακουμπήσει, βρε αδερφέ. Αυτά που μας ενοχλούν, τα λέμε. Είναι νόμος!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice