Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην παρουσίαση του ιδρύματος της
© EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Σχεσεις

«Οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μια φυσιολογική ερωτική ζωή» λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το βίντεο της στο Tik Tok

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η απάντηση στο αν έχει ερωτική ζωή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο απευθύνεται σε όσους την έχουν ρωτήσει για το εάν έχει σύντροφο. Παράλληλα ξεκαθάρισε κάποια πράγματα σχετικά με τα άτομα που έχουν κάποια αναπηρία.

Αναλυτικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου λέει στο βίντεο:

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας.

Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice