Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι μου θέλει να μεταμφιεζόμαστε σε σούπερ ήρωες για να κάνουμε σεξ

«Δεν λέω, ωραίοι και οι πειραματισμοί, αλλά με κάποια όρια»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Το αγόρι μου θέλει να μεταμφιεζόμαστε σε σουπερ-ήρωες για να κάνουμε σεξ αλλά μου έχει λείψει λίγη ηρεμία

Τζενάρα, μη γελάσεις με αυτό που θα σου γράψω. Μπορεί να σου φανεί αστείο, αλλά εμένα μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα, γι’ αυτό και σου στέλνω. Το αγόρι μου θέλει πλέον να μεταμφιεζόμαστε σε σουπερ-ήρωες, για να κάνουμε σεξ. Κάναμε μια φορά επικό σεξ (δεν λέω) τώρα τις απόκριες, που είχα ντυθεί εγώ Catwoman και αυτός κλασικά Βatman. Οk, μας άρεσε, αλλά αυτός έχει κάνει το σπίτι βεστιάριο. Έχω τόσες στολές, που ξέρω τι θα ντυθώ για τα καρναβάλια των επόμενων 5 ετών και βάλε. Μου έχει λείψει λίγη ηρεμία στο σεξ. Δεν λέω, ωραίοι και οι πειραματισμοί, αλλά με κάποια όρια. Ελπίζω να με καταλάβεις.

Δεν γελάω, φίλη. Χαίρομαι, εν αρχή, που κάνετε σεξ. Κάτσε, δεν είναι λίγο κι αυτό. Τώρα για το dress code, σε καταλαβαίνω. Και καλά, τώρα ακόμα οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν, όταν καλοκαιριάσει τι θα κάνετε; Είναι και πρακτικό το όλο ζήτημα. Πέρα από την πλάκα, το θέμα είναι να το ευχαριστιέστε και οι δύο το ίδιο. Πες του ότι δεν σου βγαίνει συνέχεια με τις μεταμφιέσεις. Μίλα ανοιχτά χωρίς ντροπές και φόβους και ξενάγησέ τον στο τι αρέσει και σε σένα. Δίκαια πράγματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice