Μίλα μου βρόμικα: Δεν βγαίνουμε πια με τον κολλητό μου γιατί κάνει αιματηρές οικονομίες για να πάει Μύκονο

«Μου είπε ότι είναι όνειρο ζωής να πάει και ότι αγοράζει µόνο τα απαραίτητα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ο κολλητός μου έχει κόψει τις εξόδους και έχει μιζεριάσει γιατί κρατάει λεφτά για να πάει Μύκονο το καλοκαίρι 

Χαιρετώ το πιο συµπαθητικό Μανεκέν! Τζένη µου, έρχοµαι για βοήθεια σε σένα µπας και µου δώσεις καµιά ιδέα. Τον τελευταίο καιρό, έχω σπαστεί πολύ µε τον κολλητό µου, ο οποίος από εκεί που βγαίναµε και ήταν η χαρά της ζωής ξαφνικά έχει κλειστεί στο σπίτι του και βγαίνουµε µόνο για περπάτηµα και στο τσακίρ κέφι παίρνουµε µια µπίρα και αράζουµε σε κανένα παγκάκι. Έχει µιζεριάσει εντελώς, τον ρώτησα τι συµβαίνει και τι µου απάντησε; Ότι κάνει αιµατηρές οικονοµίες για να πάει το καλοκαίρι στη Μύκονο! Του λέω «πας καλά;», µου είπε ότι είναι όνειρο ζωής να πάει και ότι αγοράζει µόνο τα απαραίτητα, έχει κόψει τις εξόδους και τρώει µόνο σκέτα µακαρόνια. Τα συµπεράσµατα δικά σου!

Καλέ, τι στοχοπροσήλωση, τι ιώβειος υποµονή ο φίλος! Τώρα, βέβαια, ποια είµαι εγώ να κρίνω τους στόχους και τα όνειρα του καθενός; Απλώς µπορείς να συζητήσεις µε τον φίλο σου αν δεις ότι φτάνει σε οριακά σηµεία. Ίσως τόση καταπίεση και στέρηση δεν αξίζουν για 1-2 εβδοµάδες διακοπών. Αυτό το «µόνο σκέτα µακαρόνια» µε εξόντωσε. Επίσης, µπορείτε να καθίσετε παρέα και να αναζητήσετε πιο low budget λύσεις από τώρα για Μύκονο και ο φίλος να χαλαρώσει λιγάκι. Πλοία, διαµονή, εξόδους, κάπως θα τα φέρετε βόλτα. Δεν είναι ανάγκη κι εσείς να το ζήσετε σαν τον Ωνάση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice