Μίλα μου βρόμικα: Η μαμά της δεν με εγκρίνει γιατί είμαι κρεοπώλης

«Δεν μου είπε ευθέως τον λόγο, αλλά στο περίπου αυτό άφησε να εννοηθεί»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Η κοπέλα που έβγαινα μου είπε να το σταματήσουμε γιατί η μάνα της δεν εγκρίνει το επάγγελμά μου

Έβγαινα με μια κοπέλα και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όσο καιρό ήμασταν μαζί, περνούσαμε πολύ καλά, αλλά μου είπε να το σταματήσουμε γιατί η μάνα της δεν εγκρίνει που είμαι κρεοπώλης και θέλει γιατρό ή δικηγόρο. Μιλάμε για μπούρδες, μην πω τίποτε χειρότερο. Βέβαια δεν μου το είπε ευθέως, αλλά στο περίπου αυτό άφησε να εννοηθεί. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Θέλω να μου πεις τη γνώμη σου γιατί οριακά δεν έχω ψάξει να βρω το τηλέφωνο της μάνας της να την πάρω να δούμε τι θα πει μπροστά μου.

Αχ, κι εγώ που νόμιζα ότι τα είχαμε ξεπεράσει όλα αυτά με τους γιατρούς και τους δικηγόρους, αλλά τελικά πάλι έπεσα έξω. Πιστεύω η κοπέλα, αργά ή γρήγορα, θα το μετανιώσει, αλλά πραγματικά να μη σε ενδιαφέρει καθόλου αυτή η νοοτροπία και αυτές οι απόψεις. Επίσης, δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει «η μάνα της δεν εγκρίνει»; Η κοπέλα σου δεν είναι ανήλικη, έχει άποψη, γνώμη και «θέλω», και καλό θα είναι να μάθει να τα υπερασπίζεται. Anyway, να μου στείλει και αυτή να της τα πω ένα χεράκι. Εσύ δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο καμία μαμά, το αφήνεις στην άκρη –δεν είσαι για τέτοια μυαλά– και προχωράς στο καλοκαιράκι με αέρα «single»...τα καλύτερα έρχονται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice