Μίλα μου βρόμικα: Νιώθω ότι η κολλητή μου με αντιγράφει

«Δεν με ενοχλούσε και πολύ, αλλά η κατάσταση τώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Νιώθω ότι η κολλητή μου με αντιγράφει και ειδικά τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι το έχει παρακάνει

Μανεκέν μου, θέλω συμβουλή! Το θέμα μου έχει να κάνει με την κολλητή μου. Νιώθω ότι με αντιγράφει και ειδικά τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι το έχει παρακάνει. Από παλιά τη θυμάμαι να αγοράζει ό,τι έπαιρνα εγώ, ειδικά σε ρούχα και παπούτσια. Δεν με ενοχλούσε και πολύ, αλλά η κατάσταση τώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μια μέρα πήγαμε μπουζούκια και ήμασταν ολόιδια ντυμένες και πολλοί μας πείραζαν και μας έλεγαν δίδυμες. Πρόσφατα, συγκατοίκησα με το αγόρι μου και πήραμε ένα τραπεζάκι σαλονιού, φυσικά η κολλητή μου το είδε και άρχισε τα «τι ωραίο τραπέζι», «πόσο το πήρες;» και λέω από μέσα μου, ωχ! Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα πάει να πάρει το ίδιο! Είχα κάποιες αμφιβολίες, μέχρι που πάω σπίτι της για καφέ και το βλέπω μπροστά μου. Έμεινα λίγο με το στόμα ανοιχτό, δεν είπα κάτι και το περίεργο είναι ότι ούτε αυτή μου το σχολίασε. Νιώθω αρκετά προβληματισμένη, έχω σκεφτεί να της μιλήσω, αλλά δεν ξέρω πώς να της το φέρω.

Κορίτσια, ωραίο το τραπεζάκι, γιατί σκέφτομαι να αλλάξω κι εγώ; Τιμούλα;! Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, να σου πω δεν μου κάνει και εντελώς απόκοσμο αυτό που ακούω. Εγώ θυμάμαι παλιά με τις φίλες μου θέλαμε σαν τρελές να ντυνόμαστε ίδια και να μας περνάνε για αδερφές. Βέβαια, καταλαβαίνω πως μπορεί να αισθάνεσαι κι εσύ περίεργα αν νιώθεις πως «η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο» για σένα. Ο μόνος τρόπος να το λύσεις και μαζί της και μέσα σου είναι να της μιλήσεις. Δεν γίνεται να μην μπορούμε να εκφράζουμε τους προβληματισμούς μας στα κοντινά μας πρόσωπα, άλλωστε είναι ένας λόγος που τα έχουμε επιλέξει να είναι δίπλα μας. Σου προτείνω να της το αναφέρεις, μόνο όταν θα είστε οι δυο σας και όχι μπροστά σε τρίτους για να αισθανθείτε ασφάλεια και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση για το τι στ’ αλήθεια σας έχει πικράνει ή προβληματίσει, πέρα από τραπέζια και καρέκλες. 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice