Μίλα μου βρόμικα: Της έχει γίνει εμμονή να βγει στο γυαλί και με έχει παραμελήσει τελείως

«Δεν με ρωτάει καν αν είμαι καλά»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαστε δύο χρόνια μαζί με την κοπέλα μου και με έχει παραμελείσει τελείως γιατί ασχολείται μόνο με το πως θα γίνει παρουσιάστρια 

Έχω μια σχέση με μια κοπέλα εδώ και δύο χρόνια. Οι παρέες της πλέον είναι μόνο άτομα που δουλεύουν στην τηλεόραση και σε κάποια site. Ο στόχος της πάντα ήταν να βγει στο γυαλί, αλλά η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι θέλει να κάνει στη ζωή της, αλλά τώρα τελευταία εμένα με έχει εντελώς γραμμένο. Αν βρει χρόνο, τότε θα βρεθούμε και αυτό για καμιά ώρα. Της έχει γίνει εμμονή. Συνέχεια ασχολείται με όλες τις παρουσιάστριες και θέλει κάποια στιγμή να έχει κι εκείνη τη δική της εκπομπή. Έχει σταματήσει να ρωτάει απλά πράγματα, όπως «πως είμαι εγώ;» ή «τι κάνω;». Γενικά, έχει απομακρυνθεί. Μια μέρα, με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι είδε στον ύπνο της να παρουσιάζει εκπομπή. Αυτό. Δεν είχε να μου πει κάτι άλλο. Μετά από αυτό, κάναμε έναν καυγά τρικούβερτο. Έχω ξενερώσει φουλ εννοείται, αλλά ακόμα αισθάνομαι πράγματα.                                                                            

Φίλε, θα τα πω καθαρά και ξάστερα, για να μη χάνεις κι εσύ τον χρόνο σου. Δεν νομίζω ότι η απομάκρυνσή της αυτή έχει να κάνει μόνο με τον στόχο της να δουλέψει στην τηλεόραση. Τι σημαίνει δηλαδή; Ότι δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας τα επαγγελματικά και ταυτόχρονα να είμαστε και σε μία υγιή σχέση; Χρειάζεται να της μιλήσεις ανοιχτά και να τη ρωτήσεις πώς νιώθει για εσάς. Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από την πλευρά της; Μετά τη συζήτηση, θα καταλάβεις πολλά και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice