Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι µου µε πιέζει να κάνω πλαστική στήθους

«Με συγκρίνει συνεχώς µε την πρώην του, που παίζει να τα έχει κάνει όλα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Το αγόρι μου με πιέζει να κάνω πλαστική στήθους και με συγκρίνει συνεχώς με την πρώην του 

Ντρέποµαι µέχρι και να στο γράψω, αλλά πιο πολύ ντρέποµαι να το πω στις φίλες µου, οπότε είσαι η µόνη µου επιλογή. Το αγόρι µου µε πιέζει να κάνω πλαστική στήθους και µε συγκρίνει συνεχώς µε την πρώην του, που παίζει να τα έχει κάνει όλα. Στην αρχή δεν είχε δώσει δείγµατα ότι του αρέσουν πολύ όλες αυτές οι επεµβάσεις, αλλά τώρα τελευταία άρχισε να µου πετάει µπηχτές. Σούφρωνε τα χείλη του και µου έλεγε µεταξύ σοβαρού και αστείου «µήπως να τα κάνεις έτσι;» και γελούσε. Μέχρι που µου το πρότεινε στα ίσια, αν θέλω να πάµε σε πλαστικό και ότι θα πληρώσει αυτός τα έξοδα για να βάλω στήθος. Έµεινα παγωτό και του είπα ότι δεν έχω καµία πρόθεση να παρέµβω στο σώµα µου και µου αρέσω όπως είµαι, και σηκώθηκα και έφυγα! Αν θέλει την πρώην του, ας γυρίσει σε εκείνη. Μου έστειλε µήνυµα µετά τον τσακωµό µας και τον έχω αφήσει στο διαβάστηκε! 

Ειλικρινά, έχω εκνευριστεί και είναι από τις λίγες φορές που εκνευρίζοµαι πλέον µετά από τόσα που έχω διαβάσει στο «Μίλα µου βρόµικα». Σε συγχαίρω, φίλη, για την απάντηση που του έδωσες εκ του σύνεγγυς. Για το τι θα κάνεις στο σώµα σου, αποφασίζεις εσύ και µόνο. Το άτοµο είναι επιφανειακό στο 100% και προφανώς δεν σου αξίζει. Ειδικότερα, όταν σε προσβάλλει και σε συγκρίνει για κάτι τόσο προσωπικό. Αντίο, bye bye, τα λέγαµε και άντε γεια µαζί! Μπορείς να το κάνεις copy paste αυτό το τελευταίο και να του το στείλεις και εκ µέρους µου.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice