Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι μου δεν έχει μία για διακοπές και έχω ξενερώσει

«Παρόλο που έχει βρει καλή δουλειά εδώ και µήνες και έχουν στρώσει τα οικονοµικά του, είναι πολύ σπάταλος»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έχουμε σχέση 2 χρόνια, δεν έχουμε πάει ούτε μονοήμερη και παρ'όλο που έχει καλή δουλειά, δεν μπορεί να πάμε διακοπές 

Μανεκέν µου, το αγόρι µου δεν έχει χρήµατα για διακοπές και έχω ξενερώσει εντελώς! Έχουµε σχέση εδώ και δύο χρόνια και δεν έχουµε πάει ούτε µονοήµερη! Το αγόρι µου, παρόλο που έχει βρει καλή δουλειά εδώ και µήνες και έχουν στρώσει τα οικονοµικά του, είναι πολύ σπάταλος. Εγώ, αντίθετα, προσπαθώ να κάνω –όσο µπορώ– αποταµίευση. Πέρυσι, µου υποσχέθηκε ότι θα πάµε στη Μήλο διακοπές και εγώ περίµενα πώς και πώς. Του άνοιξα την κουβέντα µια και συζητούσαµε για το θέµα διακοπές µε την παρέα µου και µου είπε ότι όλα είναι πανάκριβα, ότι δεν παίζει µία. Δηλαδή έλεος κάπου... Οι φίλες µου µε τα αγόρια τους ήδη έκλεισαν δωµάτιο στη Σαντορίνη και εγώ τίποτα! Τον είπα ανεύθυνο, τσακωθήκαµε και τώρα έχουµε ψυχρανθεί.                 

Θα ξεκινήσω µε µία φιλική συµβουλή. Μην µπαίνεις σε συγκρίσεις µε κανέναν. Ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό. Κοίτα µόνο πώς θα φροντίσεις εσύ τα θέλω σου και άσε τι κάνουν οι τριγύρω, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι εξαρχής χαµένο. Πάντα κάποιος, κάπου, κάποτε θα κάνει κάτι πιο εντυπωσιακό από µας. Οπότε, δεν θέλω να µου απελπίζεσαι. Σκέψου ότι µετράει η παρέα και όχι ο προορισµός. Προτείνω να συναντηθείτε µε το σπάταλο αγόρι και να τα συζητήσετε. Μπορείτε να πάτε κάπου κοντά. Μια Αίγινα, ένα Αγκίστρι, έστω και για µονοήµερες. Συζητήστε το και όλο και κάποιο οικονοµικό κατάλυµα θα βρείτε. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το camping! Επίσης, αν εκείνος δεν ψήνεται να διακοπάρει καθόλου, µπορείς να πας µε τις φίλες σου και να κάνετε ζωάρα. Προς τι οι τσακωµοί και η ξενέρα; Λύσεις υπάρχουν!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice