Η Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν © EPA
Σχεσεις

Ο δικηγόρος της Καρντάσιαν αποκαλύπτει την σοβαρότερη αιτία χωρισμού στα ζευγάρια

H πελάτης της ως γνωστόν ήταν ζευγάρι με τον Κάνιε Γουέστ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Δικηγόρος Καρντάσιαν: Αυτός είναι η πρώτη αιτία χωρισμού των ζευγαριών

Η Λόρα Βάσσερ δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια στην εταιρεία Wasser, Cooperman & Mandles και επικεφαλής της εξέλιξης των διαζυγίων στο Divorce.com η οποία έχει εκπροσωπήσει την Κιμ Καρντάσιαν και την Αριάνα Γκράντα αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους χωρίζει ένα ζευγάρι.

Δικηγόρος Καρντάσιαν: «Τα διαζύγια των διασημοτήτων δεν διαφέρουν»

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν τα δεσμά του γάμου τους, διάσημοι ή όχι, είναι ο ίδιος. «Ο λόγος που οι άνθρωποι παίρνουν διαζύγιο είναι επειδή δεν επικοινωνούν», λέει η Βάσσερ. Το ζήτημα αυτό μπορεί να εκδηλώνεται, για παράδειγμα, σαν εξωσυζυγική σχέση, βία ή (και) κατανάλωση αλκοόλ. Σε κάθε περίπτωση η αδυναμία επικοινωνίας είναι συνήθως η ρίζα του προβλήματος.

Δώστε προτεραιότητα σε αυτά

Πολλοί σύντροφοι που επιλέγουν να παντρευτούν δεν έχουν περάσει μεγάλες περιόδους δυσφορίας. «Επειδή δεν αναπτύσσετε τα εργαλεία επικοινωνίας όταν τα πράγματα πάνε καλά, τότε όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά τείνετε να μην έχετε την ικανότητα ή την ευχέρεια να τα συζητήσετε», λέει.

«Υπάρχουν πολλές άβολες συζητήσεις που τα ζευγάρια πρέπει να κάνουν πριν από το γάμο», λέει. Ερωτήσεις όπως το αν «Είναι σημαντικό να στέλνουμε τα παιδιά μας σε ιδιωτικό σχολείο;  ή αν «Είσαι εντάξει με το να ζήσουν οι γονείς μου μαζί μας στα γεράματά τους;» πρέπει να γίνονται. 

Αυτές οι συζητήσεις δεν είναι διασκεδαστικές, αλλά μπορούν να σας γλιτώσουν χρήματα και στενοχώρια στην πορεία, αν δεν ταυτιστείτε. Αλλά αν ο σύντροφός σας δεν γνωρίζει πώς αισθάνεστε, είναι αναπόφευκτο να μην ικανοποιεί τις ανάγκες σας και να είστε δυστυχισμένοι. «Η δυσαρέσκεια συσσωρεύεται και εσύ βάζεις την ενέργειά σου αλλού», σημειώνει η ίδια. 

Να θυμίσουμε πως η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών με τον Κάνιε Γουέστ.

Πηγή: CNBC

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice