Συνάντηση με την δημιουργό του brand LOVETHATBAGS

Τσάντες με αποτυπωμένες μαθηματικές εξισώσεις; Πάμε να γνωρίσουμε την Λιάνα Καλογήρου.

Η Λιάνα είναι ένας καθαρά δημιουργικός τύπος. Οι ιδέες και το όραμα της δεν παγιδεύονται στην κρίση των καιρών, δεν κάνει εκπτώσεις στο να βγουν τα σχέδια της άρτια και φυσικά δεν συμβιβάζεται στο να μην μείνει ευχαριστημένη η γυναίκα που θα κρατήσει στα χέρια της σχέδιο της. Γιατί οι τσάντες και τα αξεσουάρ ανέκαθεν αποτελούσαν μερικά από τα μεγαλύτερα στιλιστικά φετίχ των γυναικών ανεξαρτήτως στιλ-status & budget.

Η ίδια είναι απόφοιτος της σχολής Καλών Τεχνών της Βακαλό. Έκτοτε δούλεψε σαν εικαστικός στο θέατρο και σε διάφορες παραγωγές. Συνέχισε στον ιδιωτικό τομέα σε μία πολύ πιο πρακτική αλλά ταυτόχρονα «βαρετή» θέση και μετά είναι αυτό που όταν έχεις το μικρόβιο της δημιουργικότητας δεν μπορείς να το κρύψεις.

Η ιδέα του brand της LOVETHATBAGS γεννήθηκε από την αγάπη της ίδιας για τσάντες και αξεσουάρ, την επιμονή της στη τελειότητα αλλά και στο να εφεύρει τσάντες πρακτικές για την καθημερινότητα και την γκαρνταρόμπα της γυναίκας. Και τι εννοούμε με αυτό; Tips στα χερούλια και σε όλη την ανατομία της τσάντας που διευκολύνουν το κουβάλημα της. Όλα τα σχέδια της έχουν ένα στιλ, ακολουθούν ένα trend αλλά και ένα touch πρακτικότητας. Backpacks σε μελετημένο μέγεθος (να χωράει σημειωματάριο, κλειδιά, κραγιόν, κινητό, κλειδιά και χαρτιά για τις καθημερινές δουλειές -ΙΚΑ, μίκα, τράπεζες κλπ) σε αδιαβροχοποιημένο νεοπρέν ύφασμα. Όταν την ρωτάω πότε εμπνέεται/δουλεύει καλύτερα μου απαντάει με γέλιο: «μεταξύ 6-7 το πρωί». Γενικά είναι πολύ πρωινός τύπος, η χαρά της ζωής, θετική, γλυκιά και πολύ ευγενική!

«Και γιατί LOVETHATBAGS;» την ρωτάω, «είναι λάθος ο χρόνος το ξέρω αλλά αυτή η προστακτική περιγράφει τόσο την επιθυμία όσο και την απόκτηση για μία από τις τσάντες».

Η χειμερινή συλλογή της περιέχει κομμάτια από τεχνόδερμα, νεοπρέν, μάλλινη τσόχα, απομίμηση pony και εμπνευσμένα paisley υφάσματα. Θεϊκά clutches με κρόσσια όλο κίνηση (ένα αέρινο φόρεμα, ένα πέδιλο και ντύθηκες), inspired σακίδια με αποτυπωμένες μαθηματικές εξισώσεις (ναι, η αδερφή της είναι μαθηματικός- και να ή απόλυτη και πιο χειροπιαστή έμπνευση) ταχυδρομικές σε bold χρώματα όπως είναι το βαθύ τυρκουάζ και tote bags που τις κρατάς με 2-3 διαφορετικούς τρόπους! H ίδια σχεδιάζει μέχρι και τα χερούλια χρησιμοποιώντας plexiglass υλικό και ύστερα με χάραξη lasercut προσθέτει τις δικές της μοναδικές λεπτομέρειες. We just loved it!

Βρείτε τις συλλογές της : «Simi shopping matters» στην πόλη της Σύμης, «Το Μεγάλο κατάστημα» στο Ναύπλιο, «TUBE» στη Σόλωνος 114 -Αθήνα, «Angi's» στην 28ης Οκτωβρίου - Ν. Ιωνία, «Christina» στη Γ. Βλάχου 49-53 - Ν. Ψυχικό, «Nailedit» στην Κολοκοτρώνη 1 - Κηφισιά και contact στο facebook.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice