Μοντέλα που φορούν ρούχα Theta Clothes
Hoodies από τη χειμερινή συλλογή των Theta Clothes
Shopping

Theta: Ποιo είναι το athleisure brand ρούχων που φοριέται πολύ

Η νέα ελληνική εταιρία ένδυσης που έγινε walking trend κρύβει μια ιστορία ελευθερίας

Theta Clothes: Το νέο ελληνικό athleisure fashion brand ρούχων του Κωνσταντίνου Θωμόπουλου κρύβει μια ιστορία ελευθερίας.

Ο άνθρωπος πίσω από τη δημιουργία τους πιστεύει πως «δεν έχει σημασία ο χρόνος και ο τρόπος μέσα από τον οποίο θα καθορίσεις την ελευθερία σου, αρκεί να το κάνεις ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις». Με το κυκλικό λογότυπό τους και τις δύο γραμμές που σχηματίζουν το γράμμα «Θ», τα Theta Clothes κυκλοφορούν σε διάφορες χρωματικές εκδοχές και σχέδια, και οι άνθρωποι που τα φορούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό πληθαίνουν, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις στο Instagram, από τους fashionholics μέχρι τους ανθρώπους που δίνουν νέες ευκαιρίες στο στιλ τους.


Παίρνοντας το ρίσκο να επενδύσει στην ιδέα του, ο Κωνσταντίνος Θωμόπουλος άφησε μετά από 11 χρόνια την καριέρα του στη δικηγορία, τα κουστούμια, το αυστηρό dress code και τα «γράμματα του νόμου» για να αφιερώσει την ενέργειά του σε ένα fashion brand που μπορεί να προσφέρει ρούχα τα οποία ο ίδιος θα φορούσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θεωρώντας ότι το αθλητικό ντύσιμο εκτός από δήλωση αισθητικής είναι ταυτόχρονα κι έκφραση ελευθερίας, προχώρησε στη δημιουργία μιας σειράς ρούχων, αποτελώντας ίσως μια από τις πρώτες προσπάθειες στην Ελλάδα να αναπτυχθεί το fashion trend που λέγεται athleisure και μέσα στο lockdown γνωρίζει τεράστια διάδοση. Μια άλλη αντίληψη για το ντύσιμο και για τον τρόπο ζωής.

Λανσάροντας μια ιστοσελίδα που λειτουργεί σαν ψηφιακό ντεφιλέ αφού μπορείς να δεις με όλη την προσοχή και τον χρόνο σου τις κολεξιόν των Theta Clothes στο e-shop τους και μετά να προσθέσεις με λίγα κλικ στο καλάθι σου αυτό που θα ήθελες να φορέσεις, το νεοσύστατο brand ένδυσης έχει προχωρήσει ήδη σε συνέργειες με ανεξάρτητες κι ανερχόμενες fashion εταιρίες του εξωτερικού και μοιάζει να προτιμά το μότο παραγωγής «λίγα και καλά».

Hoodies, sweetpants, tights, t-shirs και shorts με το «Θ» να κοσμεί είτε σαν σύμβολο είτε σαν λέξη ολογράφως το ρούχο, το επόμενο στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει ήταν ο συνδυασμός πρώτης ύλης και άνεσης, καταλήγοντας στη φόρμουλα 100% οργανικό βαμβάκι για τα t-shirts και 80% για τα σχέδια της χειμερινής σειράς.  

Μοντέλα που φορούν ρούχα Theta Clothes
Unisex hoodies και sweatpants από τη συλλογή Theta Clothes

Μινιμαλιστικά όπως και ο ίδιος σαν χαρακτήρας, τα Theta Clothes μοιάζει να μην έχουν ανάγκη από φορτωμένα, noisy, σχέδια για να τραβήξουν την προσοχή, εναρμονιζόμενα με το αίτημα των καιρών για απλότητα και ευθύτητα. Κατασκευασμένα στην Ελλάδα και διαθέσιμα και στο εξωτερικό, εγγυώνται τη γρηγορότερη δυνατή κι ασφαλή παράδοση στον χώρο των αγοραστών, και πριν λίγες εβδομάδες προσέθεσαν νέα σχέδια στη συλλογή τους: οι έννοιες «Freedom» και «Heritage» φιγουράρουν με τυπογραφική ισορροπία δίνοντας την ευκαιρία σε κάποια ή κάποιον να διαδώσει την ιδέα πως το να αισθάνεσαι ελεύθερος και να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς είναι ένας στιλιστικός κωδικός για κάθε μετακίνηση, είτε για άθληση, είτε για βόλτα, είτε για εργασία.

Μοντέλα που φορούν ρούχα Theta Clothes
Unisex hoodies και sweatpants από τη συλλογή Theta Clothes

Ποιοτικά και προσιτά, premium αλλά όχι pose, τα Theta Clothes ξεκίνησαν ένα ταξίδι ελευθερίας από μια ιδέα που έπεσε σε ένα διαμέρισμα της Αθήνας. Με value for money εκπτωτική διάθεση στο site τους αυτή την περίοδο μπορείτε να τα ανακαλύψετε κι εσείς, αναζητώντας την επόμενη φάση στο ντύσιμό σας.

Μοντέλα που φορούν ρούχα Theta Clothes
Unisex hoodies και sweatpants από τη συλλογή Theta Clothes

Μοντέλο που φορά ρούχα Theta Clothes
T-shirt από τη συλλογή Theta Clothes

Μοντέλα που φορούν ρούχα Theta Clothes
Unisex hoodies από τη συλλογή Theta Clothes

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice