Φτιάξε ατμόσφαιρα στο γιορτινό σπίτι σου 

Η καλή διάθεση ξεκινάει από τη μυρωδιά που λούζει το σπίτι. Ξεκίνησε από τα κεριά.

Τέσσερα μοναδικά κεριά που θα σας κρατήσουν συντροφιά τις ημέρες των γιορτών ενώ θα αρωματίσουν υπέροχα το χώρο σας.

Μπουζί θα πει κερί, φετ θα πει γιορτή, κοζερί θα πει κουβέντα χαλαρή, μπαβαρντάζ. Στις ημέρες που έρχονται η κλεισούρα είναι ντισαβαντάζ οπότε κάθε παρέα είναι μπιανβενί. Τα παρακάτω κεριά θα κρατήσουν καλή συντροφιά στις φωτεινές ημέρες των γιορτών.


Three Candles Set, Diptique

Three Candles Set, Diptique
Μύρισε μαγεία Χριστουγέννων: τρία ζώα τριγυρνούν στο χιονισμένο Παρίσι που κοιμάται και χαρίζουν φως, χρώμα και μαγεία. Ένα μεγαλοπρεπές λιοντάρι, ένας μυστηριώδης κύκνος και ένα γρήγορο, πιστό ελάφι, δημιουργήματα του καλλιτέχνη Ugo GaOoni, κοσμούν τη συλλεκτική έκδοση των θρυλικών κεριών του Οίκου Diptyque. Για να μας δώσει μεγαλύτερη χαρά σ’  αυτές τις γιορτές, περιέλαβε και τα τρία σε ένα εικονογραφημένο κουτί δώρου: το Moonlit Fir Candle με αρωματικές ξύλινες νότες, το Floral Majesty Candle με νότες πικάντικου τριαντάφυλλου και το Amber Feather Candle με πικάντικο, μαλακό και ζεστό κεχριμπαρένιο άρωμα.

MARVELOUS BEASTS


Roasted Chestnut Home

Roasted Chestnut Home
Twinkle, twinkle little star και στα βαγόνια του Jo Malone που ταξιδεύουν στα roaring 20’s αυτού του αιώνα, ένα Great Gatsby πάρτι εκτυλίσσεται και κανείς δεν πηγαίνει στο βάγκονλί του μέχρι που ξημερώνει. Μόλις ανάψει το φυτίλι, μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία ξεκινά: στο limited edition κερί αυτής της χρονιάς απολαμβάνεις τα αρώματα του κάστανου που ψήνεται στη φωτιά, το μοσχοκάρυδο, την κανέλλα και το γαρύφαλο.

A Rip-Roaring Christmas | Jo Malone London​


Mon Beau Sapin, Maison Francis Kurkdjian

Mon Beau Sapin, Maison Francis Kurkdjian
Από τους πιο αγαπημένους μου αρωματοποιούς, ο Francis Kurkdjian ταξιδεύει στο δικό του αγαπημένο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και χωράει μέσα στο υπέροχο βάζο το άρωμα των γιορτών. Ακόμη και αν δεν μπορούμε να περπατήσουμε σ΄ ένα δάσος με έλατα, με το Mon beau Sapin, θα έρθει το δάσος στο σαλόνι.


​Foty, Baobab Collection

Foty, Baobab Collection
Το Foty είναι το φετινό limited edition κερί της Baobab Collection και είναι πλεγμένο στο χέρι από γυναίκες στη Μαδαγασκάρη. Φέρνει τη μαγεία των Χριστούγεννων πιο κοντά αφού τα αρώματα κανέλας, κεχριμπαριού και ξύλου Cashmere πλημμυρίζουν τον χώρο από το πρώτο λεπτό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice