Πού θα βρεις ξεχωριστά χειροποίητα καπέλα στην Αθήνα

Έρχεται καλοκαίρι, η τέλεια εποχή να αναδείξεις το στιλ σου

Πού θα βρεις μοναδικά, χειροποίητα καπέλα στην Αθήνα. Savapile, Giorgio Hatter, Miska Artwork και Artdicted Handmade έχουν τρομερά σχέδια.

Ένα από τα πράγματα που δίνει απλόχερα αυτή η χώρα είναι ήλιος. Τόσο δυνατός κιόλας τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς γυαλιά ηλίου ή καπέλο -ένα αξεσουάρ απαραίτητο για την υγεία σου που πολλές φορές είναι η ιδανική προσθήκη στο στιλ σου. Παρακάτω θα βρεις τα αγαπημένα μας σημεία για χειροποίητα, μοναδικά σχέδια σε καπέλα στην Αθήνα.

Savapile

Πιο χειροποίητο καπέλο από αυτά που ράβει μόνη της η Λίζα Σαρηγιαννίδου, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση, δε θα βρεις. Ψάθινα καπέλα σε πολλά σχέδια και μεγέθη ραμμένα στο χέρι, με σήμα κατατεθέν τις τεράστιες καπελίνες που θα σε βοηθήσουν να ποζάρεις όπως τα μοντέλα του Jacquemus.


Αγίας Ελεούσης 14, Ψυρρή, 2103217087


Giorgio Hatter

Οικογενειακή επιχείρηση επίσης με ιστορία που μετράει πέντε δεκαετίες στο χώρο του καπέλου. Εκτός από υπέροχα, χειροποίητα σχέδια εδώ θα βρεις ακόμα πολλά εισαγόμενα καπέλα από Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να διαλέξεις αυτό που αναδεικνύει περισσότερο το δικό σου στιλ.


Αθηνάς & Βορέου 15, Μοναστηράκι, 2103214510


Miska Artwork

Η πάντα χαμογελαστή Michaela ζωγραφίζει τα πιο απίθανα ψάθινα και υφασμάτινα καπέλα που έχεις δει! Λουλούδια, φτερά, πουλιά και μάτια καλοτυχίας ζωγραφισμένα στο χέρι μπορούν να στολίσουν το δικό σου καπέλο και να σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Στο εργαστήριό της θα βρεις και κορδέλες μαλλιών ζωγραφισμένες στο χέρι καθώς και διάφορα αξεσουάρ.


Νίκης 52, Πλάκα


Artdicted Handmade

Ο Γιώργος πάλι μπορεί να ζωγραφίσει στο κάποτε συνηθισμένο σου τζόκεϊ καπέλο από το λατρεμένο σου κατοικίδιο, μέχρι τον αγαπημένο σου παίκτη μπάσκετ, το θέμα μιας ταινίας, τους ήρωες ενός κόμικ ή ό,τι άλλο φανταστείς. Με τρομερές λεπτομέρειες και χρώματα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και για τα παπούτσια σου βέβαια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice