5 καταστήματα στην Αθήνα με ξεχωριστές χειροποίητες τσάντες

Αν θες να καταπλήξεις με τις εμφανίσεις σου, εδώ θα βρεις ό,τι ψάχνεις

Πού θα βρεις μοναδικές, χειροποίητες τσάντες στην Αθήνα. 3quarters, Bonendis, Fibra Fibra, Handi brand Store και Apoxylo περιμένουν να σε εντυπωσιάσουν.

Το αξεσουάρ που χωράει ολόκληρη τη ζωή ή την καθημερινότητα μιας γυναίκας σε λίγα μόλις κυβικά εκατοστά. Οι τσάντες είναι μακράν το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών γιατί συνδυάζουν το στιλ με την πρακτικότητα, το καθημερινό με το απροσδόκητο. Μια τσάντα μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε οποιοδήποτε ντύσιμο, γι' αυτό κι εμείς αναζητήσαμε τις πιο ξεχωριστές, πρωτότυπες, χειροποίητες τσάντες στην Αθήνα.

3quarters 
Tο πιο ιδιαίτερο μοτίβο που θα συναντήσεις στην Αθήνα είναι οι τέντες των σπιτιών της, και οι 3quarters αποφάσισαν να τις μετατρέψουν σε πρωτότυπες, χειροποίητες, ανθεκτικές τσάντες. Δουλεμένες στο χέρι, με υλικά και εργαλεία που προέρχονται από ντόπιους προμηθευτές. Θα βρεις πολλά μεγέθη και χρωματικούς συνδυασμούς ενώ κάθε σχέδιο είναι κυριολεκτικά μοναδικό.

Αγίου Δημητρίου 19, Ψυρρή, 2111832311, 3quarters.design


Bonendis
Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Αθήνα από έλληνες τεχνίτες και κυρίως προϊόντα της τοπικής αγοράς. Διαθέτουν urban αισθητική, απαλές, καθαρές γραμμές και έντονα χρώματα που τονίζουν το προσωπικό στιλ. Απευθύνονται σε αεικίνητους, δραστήριους άντρες και γυναίκες, με όρεξη για ζωή και καλό γούστο.

Μοσχάτο, bonendis.gr


Fibra Fibra
Το brand που παντρεύει το μοντέρνο design με την παράδοση κατασκευάζοντας τσάντες στον αργαλειό. Έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί και γεωμετρικά μοτίβα φτιαγμένα στο χέρι από δύο νέες κοπέλες που παραδίδουν και μαθήματα υφαντικής αν σε ενδιαφέρει. Κανένα σχέδιο δεν φτιάχνεται δεύτερη φορά, εκτός κι αν το ζητήσεις.

Οδ. Ανδρούτσου 36, Κουκάκι, 2109240808, Fb: @fibrafibra


Handi brand Store
Θέλεις να αγοράσεις έτοιμη μια πλεκτή χειροποίητη τσάντα ή τα υλικά και την τεχνογνωσία για να τη φτιάξεις μόνη σου; Εδώ μπορείς να κάνεις και τα δύο αφού η ιδιοκτήτρια Κατερίνα και σχεδιάζει τσάντες, και πουλάει ό,τι υλικά μπορεί να χρειαστεί κανείς για χειροτεχνίες, και παραδίδει μαθήματα πλεξίματος με βελονάκι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο.

Φιλαρέτου 70, Καλλιθέα, handibrand.gr


Apoxylo
Τσάντες και αξεσουάρ κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στο χέρι από εξειδικευμένους έλληνες τεχνίτες και ραφείς. Πρωτότυπες, οικολογικές, ανακυκλώσιμες, ξεχωρίζουν γιατί είναι φτιαγμένες από ξύλο ή φελλό ή και των συνδυασμό των δύο. Θα βρεις πολλά σχέδια, από σακίδια πλάτης μέχρι κλασικές tote.

Πεντέλης 70, Μαρούσι, 2130994826, apoxylo.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice