Η Dua Lipa ποζάρει με τα νέα της Puma Mayze και σούπερ σέξι look

«Το Mayze έχει τέλεια εφαρμογή, που με βολεύει πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός»

Mayze: Τα νέα lifestyle sneakers της Puma βρήκαν στη Dua Lipa τη μούσα τους.

Η PUMA κυκλοφόρησε το νέο lifestyle sneaker της, Mayze - σε μια μοναδική συνεργασία με την παγκόσμια pop star Dua Lipa. Ένα σχέδιο με μια τολμηρή και προχωρημένη σιλουέτα, εμπνευσμένο από τη μόδα του δρόμου.

Puma Mayze

Το Mayze είναι φτιαγμένο για εκείνες που αποδέχονται τα φώτα της δημοσιότητας, εντός και εκτός της σκηνής. Όπως και η ίδια αναφέρει «το Mayze έχει τέλεια εφαρμογή, που με βολεύει πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός. Η κλασική ψηλή σόλα που διαθέτει είναι τόσο ευέλικτη, που μπορώ να τα φοράω σε οποιαδήποτε εμφάνιση».

Έχει σχεδιαστεί από ένα μίγμα παλαιών και μοντέρνων κλασικών ζευγαριών της PUMA. H μεσαία αλλά και η εξωτερική σόλα του παπουτσιού αποτελείται από καουτσούκ για να προσφέρει καλύτερη άνεση και περισσότερη αντοχή στην καθημερινότητα και το πάνω μέρος του είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένο από suede, προσφέροντας λάμψη και κομψότητα.

Dua Lipa, Puma Mayze

Το Mayze αποτελεί βασικό κομμάτι της καμπάνιας «She Moves Us» της PUMA, η οποία αναδεικνύει μερικές από τις κορυφαίες PUMA ambassadors που σκοπό έχουν να προβάλλουν τις γυναίκες που τα έχουν καταφέρει στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού και παράλληλα να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πετύχουν το ίδιο.

Puma Mayze

Ανακάλυψε το νέο Mayze στο επίσημο eshop της PUMA, σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στα παρακάτω PUMA stores:
PUMA Store, Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 40A
PUMA Store, Αθήνα, Ευαγγελίστριας 8
PUMA Corner, Attica City Link, Πανεπιστημίου 9, Αθήνα

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice