Γέφυρα στο Παρίσι την ώρα του ηλιοβασιλέματος
© Unsplash/ Leonard Cotte
Shopping

Luxury candles, τα κεριά που σε ταξιδεύουν στο Παρίσι

Μια σειρά χειροποίητων κεριών εμπνευσμένων από τα εμβληματική σημεία της Πόλης του Φωτός

Luxury Candles: Η νέα σειρά χειροποίητων κεριών του ελληνικού brand εμπνέεται από τα εμβληματική σημεία του Παρισιού.

Κάποτε τα κεριά χρησιμοποιούνταν ως εστία φωτός, πλέον είναι ένα από τα αγαπημένα μας αντικείμενα για να διακοσμήσουμε και να αρωματίσουμε το σπίτι μας, να δημιουργήσουμε ωραία ατμόσφαιρα και να χαλαρώσουμε. Η εταιρεία Luxury Candles γεννήθηκε με σκοπό να διηγηθεί ένα ταξίδι μέσα στα αρώματα και την αισθητική της Μεσογείου, συνδυάζοντας την κομψότητα και την πολυτέλεια μέσα από τη μαγεία του φυσικού τοπίου.

 

 


Πρόκειται για ένα ελληνικό brand με χειροποίητα προϊόντα που παράγονται στο Workshop τους στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα κεριά διαθέτουν φυσικά αρωματικά έλαια τα οποία απελευθερώνουν είτε ως διακοσμητικά είτε κατά τη διάρκεια της καύσης. Κάθε σχέδιο έχει δημιουργηθει με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και προσοχή στη λεπτομέρεια. Εκτός από τα κεριά, στη Luxury Candles θα βρεις και αρωματικά χώρου με ξύλινα στικ που δίνουν μια ευχάριστη νότα σε κάθε χώρο.

 

 

 

 

Αυτή που σίγουρα ξεχωρίζει είναι η σειρά Inspired by Paris που έχει δημιουργηθεί για όσους αγαπούν την αισθητική και την κουλτούρα της πόλης του φωτός. Πρόκειται για κεριά σε διάφανα βάζα και αρωματικά χώρου 100 ml, καθένα από τα οποία έχει εμπνευστεί από κάποιο ιδιαίτερο μέρος του Παρισιού. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της γαλλικής κουλτούρας, το μακαρόν, έχει ενσωματωθεί με τη μορφή κεριού στο επάνω μέρος του δοχείου. Λιώνοντας, ενώνεται αρμονικά με το κάτω μέρος του κεριού, δημιουργώντας ένα συνδυασμό αρωμάτων και χρωμάτων. Επιπλέον, το ξύλινο φυτίλι δίνει μια ομοιόμορφη, φυσική καύση που δημιουργεί την αίσθηση τζακιού στο χώρο, απελευθερώνοντας φυσικά τα αρώματα του κεριού.

 

 

Φέρε στο χώρο σου την καλλιτεχνική αύρα της Μονμάρτης με το σετ Basilique du Sacré ή αναδημιούργησε την αισθητική του αγαπημένου στεκιού των διανοουμένων με το σετ Café de Flore. Το σετ κεριών Château de Versailles, θα σε ταξιδέψει στην πολυτέλεια του παλατιού των Βερσαλλιών. Το κερί Cruise on the Seine είναι εμπνευσμένο από την πανοραμική θέα του Παρισιού, μέσα από το Σηκουάνα, μια βόλτα που έχουν απολαύσει όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί αυτή την πόλη. Τα μνημειώδη σιντριβάνια κοντά στην Place de la Concorde μεταφέρουν την θετική ενέργειά τους και την αριστοκρατική τους όψη στο σπίτι σου με το σετ Fontaine des Mers, ενώ το δικό της σετ έχει και η Opéra Garnier, το αριστούργημα της αρχιτεκτονικής θεατρικής τέχνης του 19ου αιώνα.

 

 

Είστε έτοιμοι να δώσετε στο χώρο σας λίγο από το ρομαντισμό και τον ερωτισμό του μαγευτικού Παρισιού; Ανάψτε ένα κερί και αφήστε τα αρώματα να σας ταξιδέψουν... La vie est belle, n'est-ce pas?

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice