Η beachwear συλλογή Tezenis είναι ένα πολύχρωμο κύμα ενέργειας

Πολύχρωμη και έντονη με retro και pop art vibes, η νέα συλλογή έχει νεανικό, ανέμελο ύφος και πολύπλευρη προσωπικότητα

Tezenis beachwear collection: Φωτεινά χρώματα, ψυχεδελικά prints, υφάσματα με wet look κάλυψη και μαγιό από ανακυκλωμένη μικροΐνα για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Με φόντο τις λευκές αμμώδεις παραλίες του Τουλούμ, στο Μεξικό, η Tezenis μας ταξιδεύει σε ένα ονειρικό καλοκαίρι γεμάτο χρώματα και εντυπωσιακά κοψίματα.

Τα φωτεινά χρώματα επιστρέφουν δυναμικά με πολλές διαφορετικές εφαρμογές – από sporty στυλ μέχρι κλασικά triangle top με δεσίματα. Τα retro μοντέλα χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές και παστέλ αποχρώσεις, φέρνοντας μία πινελιά κομψότητας στην παραλία.

Μοντέλα με μαγιό Tezenis

Ακόμα και τα animal prints αποκτούν έντονα χρώματα και ιδιαίτερα κοψίματα, κάνοντας κάθε εμφάνιση στην παραλία μοναδική. Φαντάσου μόνο πόσο υπέροχο θα δείχνει το φλούο zebra print στη σοκολατένια από τον ήλιο επιδερμίδα σου.

Μοντέλα με μαγιό Tezenis

Μοντέλα με μαγιό Tezenis

Το ύφασμα με wet-look κάλυψη από τις shiny σειρές αποπνέει ένα ζωηρό κύμα ενέργειας. Trendy χρώματα όπως το ροζ και το baby blue πρωταγωνιστούν στη συλλογή, μαζί με όλες τις σημαντικές αποχρώσεις του πορτοκαλί για μία extra δόση ζωντάνιας. Τα fresh σχέδια με τα shiny φινιρίσματα θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι πιο pop από ποτέ.

Μοντέλα με μαγιό Tezenis

Μοντέλα με μαγιό Tezenis

Τα φλοράλ σχέδια παραμένουν από τα αγαπημένα μας, ειδικά αυτή τη σεζόν που τα μοτίβα τους γίνονται πιο αφηρημένα και θυμίζουν watercolored πίνακες που μαγνητίζουν κάθε βλέμμα.

Μοντέλα με μαγιό Tezenis

Η βιωσιμότητα επίσης παίζει έναν βασικό ρόλο. Η Tezenis συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της στο περιβάλλον και σε αυτή τη συλλογή, με το project "Be the Change". Τα μαγιό είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένη μικροΐνα, που έχει αποκτηθεί μέσα από την ανάκτηση και την ανακύκλωση προϊόντων που έχουν απορριφθεί από την παραγωγή υφασμάτων και που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν πεταχτεί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice