5+1 ελληνικά brands με χειροποίητα παιδικά ρούχα και παιχνίδια

Βρήκαμε τα πιο όμορφα και ασφαλή προϊόντα για τα παιδιά σου

CooCootales, Rene Designs, Agatha & Friends, Smalls, Oh My Hug, House of Myrtle: Ελληνικά brands με χειροποίητα παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, διακοσμητικά

Εννοείται ότι θέλεις για το παιδί/ ανίψι/ εγγόνι/ βαφτιστήρι σου τα καλύτερα, τα οποία μπορείς πλέον να βρεις σε ελληνικά brands. Υπάρχουν αρκετοί έλληνες δημιουργεί που επενδύουν στο πρωτότυπο, ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα παιδιά. Υλικά και τεχνικές που δεν ρυπαίνουν τη φύση, σχέδια που ξετρελαίνουν τα παιδιά, ποιότητα που εμπιστεύονται οι γονείς. Παρακάτω θα βρεις κάποια από τα αγαπημένα μας…

 

COOCOOTALES

Η Σοφία Παλαμήδη ζωγραφίζει υπέροχα σχέδια στα ρούχα, ενώ δημιουργεί και μια ιστοριούλα που τα συνοδεύει και μπορεί να χρωματίσει κάθε παιδί με τις κηρομπογιές που επίσης περιέχονται στο πακέτο! Παιχνιδιάρικες ρίγες, αξιολάτρευτα ζωάκια και έντονα χρώματα είναι οι πρωταγωνιστές κάθε σειράς που ταξιδεύει μέσα από τους «μικρούς εξερευνητές» που τη φορούν. Τα υφάσματα είναι από 100% οργανικό βαμβάκι, σέβονται την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών και κατασκευάζονται στην Ελλάδα με την πολύτιμη βοήθεια μικρών επιχειρήσεων. Τα σχέδια τυπώνονται ψηφιακά με eco-friendly μελάνια, ώστε κάθε βήμα της κατασκευής να σέβεται το περιβάλλον.
Σπευσίππου 29, Κολωνάκι, 6980040143, coocootales.com


 

 

RENE DESIGNS

Η Ρενέ παρακολουθούσε την κόρη της να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει το δωμάτιό της και τον κόσμο ολόκληρο. Ξεκινώντας να φτιάξει ένα ξεχωριστό παιδικό δωμάτιο, συνειδητοποίησε ότι ο σχεδιασμός παιδικών επίπλων και παιχνιδιών τη γέμιζε χαρά και αποφάσισε να μοιραστεί τις δημιουργίες της μέσα από το brand Rene Designs. Χρησιμοποιώντας οικολογικά ξύλα και βερνίκια βαφής, φτιάχνει κούνιες, τσουλήθρες, τραπεζάκια, καροτσάκια και κουζίνες που είναι ασφαλή για τα παιδιά και αντέχουν για πολλά χρόνια. Τα καρεκλάκια με αυτιά λαγού θα τα έβαζα ακόμα και στο δικό μου δωμάτιο πάντως!
Τσιμισκή 21, Θεσσαλονίκη, 6949141668, renedesigns.gr


 

 

AGATHA AND FRIENDS

Κουκλάκια πλεγμένα στο χέρι, με φαντασία και αγάπη για να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι κάθε παιδιού. Αυτή είναι η φιλοσοφία των αδελφών Δήμητρα και Ειρήνη Σπηλιωτοπούλου. Όλες οι δημιουργίες αποτελούνται από 100% υποαλλεργικά νήματα,  είναι χειροποίητες και προσεγμένες ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με απόλυτη ασφάλεια. Κάθε κουκλάκι είναι διαδραστικό και τα παιδιά μπορούν να το χτενίσουν, να το κουρέψουν και να του αλλάξουν ρούχα. Επίσης, μπορείς να παραγγείλεις και το δικό σου ξεχωριστό κουκλάκι αν θέλεις.
agathaandfriends.gr, 6974509769


 

SMALLS

Όνομα και πράμα, αφού οι δημιουργίες αυτού του brand προορίζονται για νεογέννητα και βρέφη. Μίνιμαλ αισθητική, gender neutral φιλοσοφία, πιστοποιημένα οργανικά υφάσματα, άνετα και πρακτικά σχέδια. Φορμάκια, αξεσουάρ, πετσετάκια μπάνιου, χρωματιστές «σαλιάρες», αλλαξιέρες και καλάθια από rattan, ξύλινα παιχνίδιa. Eδώ θα βρεις όλα όσα θα βοηθήσουν στην ομαλότερη προσαρμογή του μωρού και των γονιών σε μια νέα καθημερινότητα. Αγαπημένο φορμάκι ολοχρονίς το «τσουρέκι» αλλά και το «μαμάκιας».
Smallsbabyshop.com, IG: smallsbabyshop


 

 

 

OH MY HUG

Η Έλενα Πασσά ξεκίνησε να δημιουργεί μοναδικά, χειροποίητα παπούτσια αγκαλιάς για τα μωρά των φίλων της, και η ανταπόκριση ήταν τέτοια που τελικά γεννήθηκε το brand «Oh My Hug». Επιλέγει γνήσιο δέρμα ποιότητας για τα παπουτσάκια που μπαίνουν εύκολα στο ποδαράκι του παιδιού (αλλά βγαίνουν δύσκολα) και είναι τόσο ελαφριά και μαλακά, που του δίνουν την αίσθηση ότι είναι ξυπόλυτο. Ζωηρόχρωμα sneakers με λουλουδάκια και γούνες, γλυκούλικα μποτάκια με φιόγκους και κρόσσια, κάθε ζευγάρι είναι χειροποίητο και κατασκευάζεται αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας.
ohmyhug.gr, IG: ohmyhug


 

 

 

HOUSE OF MYRTLE

Αφορμώμενη από την ανάγκη της για πρακτικά αλλά και όμορφα αξεσουάρ, η Σέβη Χατζηπαυλή δημιούργησε ένα ελληνικό brand που «παντρεύει» το στιλ και τη δημιουργικότητα με τη φύση σε καθημερινά, παιχνιδιάρικα αξεσουάρ για νέους γονείς -και όχι μόνο. Η επιλογή φυσικών και υψηλής ποιότητας υλικών συνιστά τη βασική φιλοσοφία του brand, ενώ τα προϊόντα φτιάχνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Sustainable και stylish επιλογές για είδη που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στο design.
Ρούμελης 42, Χαλάνδρι, 2106852503, houseofmyrtle.com, IG: houseofmyrtle

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice