4 ελληνικά brands με unisex φιλοσοφία

Η ελευθερία της έκφρασης δεν έχει φύλο

Dirty Laundry, HardClo, Theta Clothes, Motley Goat: Ελληνικά brands με ρούχα που ακολουθούν unisex φιλοσοφία.

Υπάρχουν φορές που νιώθεις ότι κάποια ρούχα στον ανδρικό ή γυναικείο τομέα σε εκφράζουν περισσότερο αλλά δυστυχώς δεν είναι φτιαγμένα για εσένα (ή το μέγεθός σου). Στην ελευθερία της έκφρασης δε χωρούν περιορισμοί, ούτε καν του φύλου, επομένως μπορείς πάντα να βρεις υπέροχα ρούχα σε ελληνικά brands που ακολουθούν μια unisex φιλοσοφία και προσφέρουν σχέδια που ταιριάζουν σε όλους.

Dirty Laundry
Ένα ελληνικό brand με fashion essentials που δίνουν νέες δυνατότητες για ελευθερία έκφρασης, απαράμιλλη άνεση και ντύσιμο με (τη δική σου) προσωπικότητα. Αφού κατέκτησαν τους άντρες κάθε ηλικίας, τα cool t-shirts, τα hoodies και τα άνετα παντελόνια της Dirty Laundry έλκουν τώρα –με την πολυμορφικότητα και την ξεχωριστή τους ποιότητα– και τις γυναίκες, για τις οποίες έχει δημιουργηθεί μια πλήρης σειρά, που εφαρμόζει σε νέες γραμμές τη unisex φιλοσοφία και τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του brand, το οποίο ονειρεύεται και σχεδιάζει έναν κόσμο χωρίς διαχωρισμούς και όρια.
www.dirty-laundry.gr

HardClo
Tο project του Γιώργου Μεσημέρη με t-shirts και hoodies, φορεμένα από αγόρια και κορίτσια, με τυπωμένες πάνω τους αγγλικές λέξεις, γραμμένες με κυριλλικό αλφάβητο. To HardClo κατάφερε να δημιουργήσει δική του ξεχωριστή γλώσσα, η οποία απευθύνεται σε ένα κοινό που αναζητά τη μοναδικότητα, την προσωπική έκφραση μέσα από τη μόδα, και για αυτό ακριβώς κατάφερε να γίνει δημοφιλές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και σήμερα να είναι αναγνωρίσιμο ακόμη και στο εξωτερικό.
www.hardclo.com

Theta Clothes
Με το κυκλικό λογότυπό τους και τις δύο γραμμές που σχηματίζουν το γράμμα «Θ», τα Theta Clothes κυκλοφορούν σε διάφορες χρωματικές εκδοχές και σχέδια, και οι άνθρωποι που τα φορούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό πληθαίνουν. Hoodies, sweatpants, tights, t-shirts και shorts με τη unisex διάθεση και το «Θ» να κοσμεί είτε ως σύμβολο είτε ως λέξη ολογράφως το ρούχο, τα σχέδια είναι μινιμαλιστικά και εναρμονισμένα με το αίτημα των καιρών για απλότητα και ευθύτητα.
www.theta-clothes.com

Motley Goat
Το brand του Μιχαήλ Αλέξανδρου Πάσσου κυκλοφορεί από το 2015 ποιοτικά ρούχα που φτιάχνονται με βιώσιμο τρόπο και εμπνέονται από την ελληνική κουλτούρα. Με έμβλημα το αξιολάτρευτο κατσικάκι, σε αυτό το brand θα βρεις t-shirts, φόρμες, hoodies, σορτς, τσάντες και αξεσουάρ με μίνιμαλ σχέδια και unisex διάθεση για να απογειώσεις το στιλ σου.
www.themotleygoat.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice