Η New Era ανεβάζει τη θερμοκρασία με τη νέα Summer City καλοκαιρινή συλλογή

Τα καπέλα και τα tank tops διαθέτουν ένα εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό pattern

New Era: Η νέα συλλογή Summer City δίνει την ευκαιρία σε όλους τους NBA fans να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα με ένα καπέλο.

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, η SUMMER CITY συλλογή της New Era μας βάζει σε mood για εξόρμηση σε πισίνα ή παραλία! Τα καπέλα και τα tank tops της συλλογής, διαθέτουν ένα εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό pattern, εμπνευσμένο από τη λάμψη και τις αντανακλάσεις του φωτός στην άκρη του νερού. Αυτοί οι φωτεινοί κυματισμοί που δημιουργούνται στο διάφανο νερό της πισίνας, αποτυπώνονται με έντονα χρώματα σε διαφορετικές παραλλαγές ώστε το κάθε σχέδιο της συλλογής να εκπροσωπήσει από μία θρυλική ομάδα του NBA.

New Era brand

Μπορεί το NBA να αποτελεί «προϊόν» της Αμερικάνικης κουλτούρας ωστόσο, αντλεί οπαδούς απ’ όλο τον κόσμο! Η New Era λοιπόν δίνει την ευκαιρία σε όλους τους NBA fans να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα με ένα καπέλο.

New Era brand

Οι Chicago Bulls αποκτούν μια φλογερή κόκκινη-πορτοκαλί απόχρωση, ενώ οι L.A. Lakers συμβαδίζουν με τα χρώματά τους, το έντονο μωβ και το κίτρινο, με το ντεγκραντέ εφέ των νερών της πισίνας στα καπέλα και τα ρούχα της Summer City συλλογής.

New Era brand

Το καπέλο δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε προστατεύει από τον ήλιο, αλλά είναι εκείνο που θα απογειώσει το στιλ σου. Αυτό το άκρως καλοκαιρινό print, λειτουργεί ως καμβάς της NBA συλλογής. Η συλλογή, φοριέται όλες τις ώρες και σκοπός της είναι να μεταφέρει όλη την εκρηκτική ενέργεια που βρίσκεται στο γήπεδο. Μία δροσερή αισθητική πινελιά, στα αγαπημένα A-Frame New Era truckers, με το πλέγμα στο πίσω μέρος για να τα φοράς στην παραλία, στην πισίνα, στις διακοπές ή και σε κάθε σου έξοδο στην πόλη!

New Era brand

Φυσικά από την Summer City συλλογή, δεν μπορούσαν να λείπουν τα ρούχα, με τα t-shirts, tank tops και τις βερμούδες να ολοκληρώνουν το πιο καλοκαιρινό look. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου NBA ομάδα!

Περισσότερες πληροφορίες, στις επίσημες σελίδες της New Era σε Facebook και Instagram όπως και στο corner store της εταιρείας στο Attica City Link. Κεντρική Διάθεση Όμιλος Fais: 211 10 88 400

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice