mat-fashion-cover
Shopping

Στη mat. fashion θα βρεις όλα τα νέα σου καλοκαιρινά looks

mat. fashion: Ανακάλυψε τις τελευταίες fashion συλλογές για τις διακοπές και την παραλία, για γυναίκες με καμπύλες.
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μόδα φιλική προς... τις καμπύλες σου με προσφορές από -30% έως -50%

Σε όλες αρέσει να ανανεώνουμε τα ρούχα στη ντουλάπα μας και να δοκιμάζουμε νέα σχέδια και τάσεις, αλλά σε καμία δεν αρέσει να επιβαρύνει το περιβάλλον με αυτές της τις επιλογές. Γι’ αυτό σταδιακά μαθαίνουμε να επενδύουμε σε brands που περιλαμβάνουν και eco-friendly συλλογές, όχι επειδή είναι η «τελευταία τάση» αλλά επειδή είναι το σωστό. Η mat.fashion είναι μία από τις εταιρείες που αγαπώ γιατί προσφέρει την τελευταία λέξη της μόδας σε inclusive νούμερα που δε με κάνουν να νιώθω άσχημα για τις καμπύλες μου, σε τιμές που μου επιτρέπουν να με «κακομάθω» με 1-2 αγορές παραπάνω από το προβλεπόμενο του μήνα και σχέδια από 100% οργανικό βαμβάκι.

Δες τα outfit εδώ.

Στα πλαίσια του smart fashion, φροντίζω να ψωνίζω διαχρονικά κομμάτια που θα μπορώ να φοράω ανεξαρτήτως μόδας ή πιο σύγχρονα σχέδια που θα συνδυάσω με όσα έχω ήδη στην ντουλάπα μου, αρκεί να είναι υψηλής ποιότητας. Στη mat.fashion βρίσκω μοναδικά plus size κομμάτια στις τελευταίες τάσεις της σεζόν, αλλά και all time classic σχέδια που μου επιτρέπουν να ντυθώ με στιλ κάθε μέρα, όλη τη σεζόν! Πριν ετοιμάσω τη βαλίτσα των διακοπών, επιβάλλεται μια online ή φυσική βόλτα (σε ένα από τα 21 καταστήματα) mat.fashion για να αποκτήσω τα must κομμάτια του καλοκαιριού, με μοναδικές προσφορές από -30% έως -50%, αποκλειστικά για τα μέλη του mat. Club.

Δες τα outfit εδώ.

Οι πιο hot τάσεις του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι του 2022 φαίνεται ότι θα έχει πολύ χρώμα, πολύ τσαχπινιά και πολύ αέρα ελληνικών νησιών. Μη φοβηθείς στιγμή τα έντονα χρώματα και τις αέρινες γραμμές που αναδεικνύουν τη λαμπερή σου προσωπικότητα και την ξεγνοιασιά των διακοπών. Δες και εμπνεύσου για τα δικά σου outfits.

Δες τα μαγιό εδώ.

Κάτι να κάνει αντίθεση

Το καλοκαιρινό μας μαύρισμα πηγαίνει τα έντονα χρώματα ένα βήμα μπροστά και προσφέρει στο outfit μας τον πιο stylish χαρακτήρα. Τι καλύτερο από ένα plus size μαγιό σε εντυπωσιακό bubblegum και emerald green χρώμα που θα τραβήξει τα βλέμματα με τον πιο μοναδικό τρόπο. Εξίσου εντυπωσιακό είναι ένα κίτρινο μπικίνι που μπορείς να παίξεις σε mix’n’match στιλ με το all time classic μαύρο χρώμα για απόλυτα chic εμφανίσεις. Από τα συνεργαζόμενα brand της mat.fashion, η Tommy Hilfiger® συνδυάζει τα signature χρώματα της σε ένα ιδιαίτερο και πολύ κολακευτικό high waisted plus size bikini, ενώ η Calvin Klein® υπόσχεται μοναδικές shiny και glamourous εμφανίσεις με το iridescent μεταλιζέ μαγιό.

Δες τα μαγιό εδώ.

Κάτι αέρινο

Φουλάρια, παρεό, τουνίκ, πουκαμίσες είναι τα ιδανικά items για να συνδυάσεις το μαγιό σου σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση –εντός και εκτός παραλίας. Φόρα μια φλοράλ αέρινη τουνίκ με μια ψάθινη ζώνη στη μέση και flatforms για απαράμιλλο στιλ. Το παρεό είναι το πασπαρτού ρούχο που φοριέται είτε γύρω από τη μέση ως φούστα είτε χιαστί στο λαιμό ως φόρεμα. Η πουκαμίσα θα σε συνοδεύσει σε κάθε έξοδο από το πρωί ως το βράδυ και η μπαντάνα μαζί με τα φουλάρια δεμένα στο κεφάλι είναι ένα από τα πιο δυνατά fashion trends αφού απογειώνουν κάθε look.

Δες τα outfit εδώ.

Κιμονό από τη συλλογή Greek Islands Breeze
Κιμονό από τη συλλογή Greek Islands Breeze

Από τις Κυκλάδες μέχρι τα Δωδεκάνησα

Η νέα capsule συλλογή της mat.fashion «Greek Islands Breeze», είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μου. Υφάσματα από φυσικές ίνες (όπως βαμβάκι) και σχέδια εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική, τη φυσική ομορφιά και το στιλ των ελληνικών νησιών. Μια σειρά που έχει στην ψυχή της το ελληνικό καλοκαίρι δεν μπορεί παρά να μπει κατευθείαν στη βαλίτσα των διακοπών και να μας οδηγήσει στα πλακόστρωτα σοκάκια και τις χρυσαφένιες αμμουδιές που δεν χορταίνουμε με τίποτα.

Κιμονό από τη συλλογή Greek Islands Breeze
Κιμονό από τη συλλογή Greek Islands Breeze

Κιμονό από τη συλλογή Greek Islands Breeze

Δες τα outfit εδώ.

Με ένα ζευγάρι Birkenstock από το πρωί ως το βράδυ

Κάθε καλοκαιρινό outfit ολοκληρώνεται απόλυτα με ένα ζευγάρι χρωματιστά Birkenstock, που πλέον μπορείς να βρει κανείς στα mat stores. Τα flat σανδάλια είναι τόσο άνετα που θα σε ακολουθούν σε κάθε βόλτα και περιπέτεια και τόσο stylish που όλοι θα κοιτάζουν τα πόδια σου. Και πάνε με όλα! 

Δες όλα τα Birkenstock εδώ.

Η mat. Swimwear Collection διαθέσιμη online και σε όλα τα mat. stores στην Ελλάδα. Η Calvin Klein ® και Tommy Hilfiger ® Swimwear Collection και ® Birkenstock είναι διαθέσιμα online και στα επιλεγμένα καταστήματα:
Αττική: Avenue, Περιστέρι, The Mall Athens, Γλυφάδα, Πειραιάς
Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή, Mediterranean Cosmos

Δειτε περισσοτερα