Tα αντηλιακά που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου
© Unsplash/ Julia Kicova
Shopping

Tα αντηλιακά που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου

Για να προστατεύεσαι όπου κι αν είσαι, στην πόλη ή την παραλία, το βουνό ή τη θάλασσα
mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προστάτευσε την επιδερμίδα σου με την ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία της Seventeen και απόλαυσε άφοβα όλες τις δραστηριότητές σου κάτω από τον λαμπερό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού.

O ήλιος αποτελεί πηγή φωτός και καλής διάθεσης, όμως την ίδια στιγμή η έκθεση σε αυτόν μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην επιδερμίδα μας. Όλοι ονειρευόμαστε ένα ξεκούραστο, φρέσκο πρόσωπο και απαλό μεταξένιο δέρμα. Οι χρωματικές κηλίδες και πανάδες, οι πρόωρες ρυτίδες γήρανσης –εξαιρούνται οι ρυτίδες έκφρασης- και οι δερματικές παθήσεις είναι σαφώς ανεπιθύμητες. Μπορούμε ωστόσο να αποκτήσουμε την επιδερμίδα των ονείρων μας χωρίς να στερηθούμε τον ήλιο; Η απάντηση κρύβεται στην κατάλληλη αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο και ιδιαιτέρως το καλοκαίρι, έτσι δε θα χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Δες ποια αντηλιακά προϊόντα πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου για να προστατεύεσαι όπου κι αν είσαι, στην πόλη ή την παραλία, το βουνό ή τη θάλασσα.

Κοπέλα περπατάει σε παραλία
© Unsplash/ Glen Jackson

© Unsplash/ Glen Jackson

Κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία

Η προσωπική περιποίηση είναι μία καλή συνήθεια που δεν πρέπει να παραλείπεις, επιλέγοντας βέβαια τα κατάλληλα skincare προϊόντα. Μία καλή ημέρα ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό και τη σωστή κρέμα προσώπου. Ειδικά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες που οι ακτίνες του ηλίου είναι πιο «επιθετικές», προτίμησε μία κρέμα με αντηλιακή προστασία. Η κρέμα ημέρας Daily Fluid της Seventeen με SPF 30 και 50 και φίλτρα UVA και UVΒ -τα μοναδικά φίλτρα που χρειάζεσαι καθημερινά-, είναι η κατάλληλη κρέμα για να προστατεύσει το δέρμα σου από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Ακόμη, με εκχυλίσματα ginseng, ροδιού, φύλλων ελιάς, polygonum aviculare, βιταμίνη Ε και λεπτόρρευστη υφή, η Daily Fluid προσφέρει την ενυδάτωση, αναζωογόνηση και προστασία από τη φωτογήρανση που αναζητάς σε κάθε ηλικία. Και φυσικά, εσύ που αποφεύγεις το καλοκαίρι το παραδοσιακό make up, αλλά θέλεις ελαφριά και φυσική κάλυψη, δοκίμασε την Daily Fluid με ελαφρύ χρώμα (tinted).

Αντηλιακή πούδρα High PhotoAging Protection της Seventeen

Αντηλιακή Πούδρα με προστασία από τη φωτογήρανση

Για αντηλιακή προστασία on the go και βελούδινη επιδερμίδα, υπάρχει η αδιάβροχη ματ αντηλιακή πούδρα High PhotoAging Protection της Seventeen. Παρέχει υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση του δέρματος και αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα ροδιού. Τι πιο εύκολο από το να φρεσκάρεις εύκολα το μακιγιάζ σου με το μικρό καθρεφτάκι που διαθέτει διατηρώντας παράλληλα την αντηλιακή σου προστασία. Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις, ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας σου.

Αντηλιακή πούδρα High PhotoAging Protection της Seventeen

Ανάλαφρο Αντηλιακό Σπρέι

Δεν είναι στενάχωρο να αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου μαγιό επειδή «παρα-έπεσε αντηλιακό» και λέκιασε; Πόσες φορές έχεις μείνει ακίνητη στην ξαπλώστρα, υπομένοντας τον καυτό ήλιο, μέχρι να απορροφηθεί η αντηλιακή κρέμα; Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να αλλάξεις την ιστορία σου εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα προστασία και άνεση με ένα ανάλαφρο αντηλιακό σπρέι αντί για κάποια βαριά και παχύρευστη αντηλιακή κρέμα. Το Sun Shield της Seventeen, κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα (2 σε 1 νοικοκυρεμένα) και για όλες τις επιδερμίδες, είναι ένα εύχρηστο αντηλιακό σπρέι με υψηλή προστασία, το οποίο απορροφάται αμέσως και (το καλύτερο) δεν αφήνει τα γνωστά σε όλους μας, λευκά εκνευριστικά σημάδια στο δέρμα. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα έτσι ώστε να σε προστατεύει πάντα και παντού, είτε προσπαθείς να κάνεις το τέλειο bronze μαύρισμα στην παραλία, είτε περπατάς στους ζεστούς δρόμους της πόλης είτε κάνεις το καθιερωμένο Κυριακάτικο jogging στην γειτονιά σου. Η εύκολη εφαρμογή του κάνει τη συχνή ανανέωση παιχνίδι και έτσι θα έχεις πάντοτε την προστασία, τη φρεσκάδα και την ενυδάτωση που χρειάζεσαι.

Δίπλα από το -μάλλον ξεχασμένο- αντισηπτικό στη τσάντα σου, πρόσθεσε δερματικά ελεγμένα αντηλιακά προϊόντα που θα κάνουν καλύτερη και πιο ασφαλή την καθημερινότητα για το δέρμα σου. Δημιούργησε τη δική σου ασπίδα προστασίας με την ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία της Seventeen και απόλαυσε άφοβα όλες τις δραστηριότητές σου κάτω από τον λαμπερό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού.

Δειτε περισσοτερα