Back to school
© Pexels
Shopping

Back to school: 15 must-have ιδέες για shopping στο The Mall Athens

Στο The Mall Athens θα βρεις δεκάδες προτάσεις σε τσάντες, ρούχα, παγουρίνα, και παπούτσια για τη νέα σχολική χρονιά
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Mall Athens: Ιδέες και προτάσεις σχολικών αγορών για την νέα χρονιά

Η σκέψη της επιστροφής στο σχολείο μετά το καλοκαίρι ήταν πάντα μια «επίπονη» διαδικασία. Τα καλοκαίρια μου ήθελαν χωριό, μέτρημα παγωτών και κυρίως παιχνίδι στη θάλασσα με τους νέους φίλους. Όταν όμως, ερχόταν το τέλος του Αυγούστου, έπρεπε να «συμφιλιωθώ» και πάλι με την ιδέα του «back to school». Ο μόνος τρόπος για να αποδεχτώ την επιστροφή ήταν ένας… ψωνίζοντας τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά. Από τη σχολική τσάντα και το παγούρι μέχρι τα ρούχα και τα παπούτσια μου, ήθελα να τα επιλέγω μόνη μου και να «τρέχω» τους γονείς μου από εδώ και από εκεί. Σήμερα. ωστόσο, τα πράγματα για τους γονείς είναι πολύ πιο απλά μιας και έχουν όλα τα καταστήματα από τα οποία μπορούν να προμηθευτούν τα must-have της σχολικής χρονιάς σε ένα ιδανικό προορισμό που προσφέρει όλες τις επιλογές που χρειάζονται. Το εμπορικό κέντρο The Mall Athens με 195 καταστήματα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά παρέα με τα Minions και διάφορες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, διαγωνισμούς και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Η καλή σχολική χρονιά από την τσάντα φαίνεται

Μεγάλες, μικρές, μονόχρωμες, πολύχρωμες με glitter, cartoon ή χωρίς. Ψάχνεις, σχολικές τσάντες για νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, μεγαλύτερες τάξεις ή ακόμη και για την δουλειά σου με στυλ; Στο The Mall Athens μπορείς να τσεκάρεις μαζί με το παιδί σου όλες τις επιλογές και να βρείτε αυτή που του ταιριάζει καλύτερα! Ποιότητα, design, άνετος σχεδιασμός και λειτουργικότητα, όλα τα έχουν!

 

Σακίδιο Sunwear
Σακίδιο πλάτης Oakley, Sunwear

Το σακίδιο Oakley Enduro είναι ιδανικό για τη νέα σχολική χρονιά αλλά και για καθημερινή χρήση στην πόλη.

Σακίδιο Sunwear
Σακίδιο πλάτης Oakley, Sunwear

Το σακίδιο Oakley Enduro είναι ιδανικό για τη νέα σχολική χρονιά αλλά και για καθημερινή χρήση στην πόλη.

Back to School, back to clothes

Πολύχρωμα μπουφάν που δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητα, glamour διαχρονικά παιδικά σετάκια της φθινοπωρινής και χειμερινής κολεξιόν, girly φορέματα, cozy φούτερ, άνετα καλσόν, όλα τα τελευταία trend της μόδας, θα τα βρεις εκεί!

Πόσο θα 'θελα να έχω και ένα και δύο και τρία… παγούρια

Ανοξείδωτα παγούρια, Tumbler Cups, μπουκάλια, ποτήρια και θερμός, άκρως πρακτικά για να απολαμβάνουν με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον το νερό, το αναψυκτικό, τον καφέ ή ό,τι άλλο θέλουν μικροί και μεγάλοι, όπου κι αν βρίσκονται.

Shoes world

Τα κατάλληλα παπούτσια είναι μια must επένδυση για την γκαρνταρόμπα κάθε παιδιού εντός και εκτός σχολείου. Φυσικά και οι μεγάλοι έχουν δικαίωμα σε stylish και έξτρα άνετες εμφανίσεις. Aθλητικά παππούτσια ανατομικά, παντόφλες σπιτιού, μοκασίνια, μπότες, μποτάκια, μπαλαρίνες μπορείς να τα εξερευνήσεις όλα μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Επιστροφή στα θρανία, παρέα με τα Minions

Minion lovers ενωθείτε! Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, μικροί και μεγάλοι με μια βόλτα στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να βρουν μοναδικά προϊόντα back to school όπως μπρελόκ, lego, σαπουνόφουσκες, κασετίνες, τσάντες φαγητού και φιγούρες Minions που θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή τους αλλά και να φωτογραφηθούν στα μοναδικά 4 Minion stages που υπάρχουν, να δουν από κοντά τα αγαπημένα Minions. Στα 4 Minion Stages που θα βρίσκονται στο εμπορικό μπορούν να σκανάρουν και τα αντίστοιχα QR Codes, ενώ μόλις ολοκληρώσουν την διαδρομή τους (επισκεφθούν και τα 4 stages), θα λάβουν έναν μοναδικό κωδικό με email, τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν για να παραλάβουν Minion στυλό από το Γραφείο Πληροφοριών στο 2ο Επίπεδο του εμπορικού κέντρου. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Στο The Mall Athens θα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, όπου όσοι το επισκεφτούν θα μπορούν να ακούσουν τα ξέφρενα τραγούδια των Minions και να χορέψουν με την καρδιά τους όπως στα 70s. Ένας έμπειρος χορευτής, εμπνέει τα παιδιά όλων των ηλικιών να ακολουθήσουν τις κινήσεις του, να νιώσουν συγκίνηση και να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία εμπνευσμένη από τους αγαπημένους ήρωες Minions. Για τους Tik tok fans στο εμπορικό κέντρο θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν με το κινητό τους TIK TOK Video σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Δειτε περισσοτερα