Life Roots: Vegan καλλυντικά φτιαγμένα με επιλεγμένα φυσικά συστατικά

Παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα

A.V. Team |

Life Roots: ανακαλύψτε τη σειρά περιποίησης σώματος Volcanic Rocks με επιλεγμένα φυσικά συστατικά, πιστοποιημένα Vegan από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό V-Label.

Βαθύς καθαρισμός και ενυδάτωση της επιδερμίδας με τη σειρά περιποίησης σώματος Volcanic Rocks από την Life Roots. To αφρόλουτρο Volcanic Rocks με φυσικό μαύρο χρώμα από τον ενεργό άνθρακα, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, απομακρύνοντας τους ρύπους της πόλης. Το εκχύλισμα ηφαιστειακής λάβας απορροφά τις τοξίνες και ενισχύει την αντιοξειδωτική ασπίδα της επιδερμίδας
Το δέρμα μας, ειδικά μετά το καλοκαίρι, χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση προκειμένου να αναδείξει τη φυσική λάμψη του. Το γαλάκτωμα σώματος Volcanic Rocks με υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει σε βάθος και προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία και ελαστικότητα που χρειάζεται.

Τα προϊόντα της Life Roots φτιάχνονται με επιλεγμένα φυσικά συστατικά που διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένα Vegan από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό V-Label.

Θα τα βρείτε online μέσω του eshop www.liferoots.gr, καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.