Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: Smartphone, gadgets, είδη σπιτιού
Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της
Shopping

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: Smartphone, gadgets, είδη σπιτιού

7 smart δώρα μπορούν να γίνουν δικά σου!

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2022: Κερδίστε smartphone, καφετιέρα, ασύρματα ακουστικά και είδη σπιτιού για όλη την οικογένεια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο


Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ως γνωστόν γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα. Τα βήματα για να τα κάνετε δικά σας είναι απλά. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε, είναι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και φυσικά καλή επιτυχία! 

XIAOMI
1 κινητό Redmi Note 11S αξίας €229,90

Κινητό ΧΙΑΟΜΙ

Τι θα έλεγες να πάρεις για χριστουγεννιάτικο δώρο ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας; Το Redmi Note 11S ξεχωρίζει για τον κομψό επίπεδο σχεδιασμό του με μινιμαλιστικό στιλ σε τρία εντυπωσιακά χρώματα. Το μεγάλο του ατού είναι το σύστημα τετραπλής κάμερας AI, με κύρια κάμερα 108MP και η AMOLED οθόνη του με πλούσια χρώματα και μεγάλη φωτεινότητα. Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 5000mAh εξασφαλίζει αδιάκοπη ενέργεια. Τέλος, τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία προσφέρουν ρεαλιστικό ήχο.

▶ H ATHENS VOICE και η ΧΙΑΟΜΙ (www.mi.com) σας χαρίζουν 1 κινητό Redmi Note 11S. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «XIAOMI» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


NESPRESSO
1 Vertuo Pop καφετιέρα

Καφετιέρα NESPRESSO

Πώς θα απολαύσεις την τέλεια κούπα καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού παρέα με τους κολλητούς σε χειμωνιάτικο ειδυλλιακό τοπίο; Η νέα καφετιέρα Nespresso Vertuo Pop διατίθεται σε 6 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις και φέρνει την επανάσταση χάρη στην τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion, που ενισχύει τα αρώματα κάθε χαρμανιού.

▶ H ATHENS VOICE και η NESPRESSO (www.nespresso.com/gr) σας χαρίζει 1 καφετιέρα Nespresso Vertuo Pop αξίας €119. Ακολουθήστε @tastevoice και @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας στο θέμα «NESPRESSO» µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


PHILIPS

Σίδερο ατμού  Perfect Care Elite αξίας 350

Σίδερο ατμού PHILIPS

Το εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο GC9635/20 Perfect Care Elite λειτουργεί με γεννήτρια ατμού. Διαθέτει πίεση 7,5 bar, βολή ατμού έως και 520 γρ., δεξαμενή νερού χωρητικότητας 1,8 λίτρων και αποσπώμενο δοχείο νερού, για να μπορείτε εύκολα να το γεμίζετε ξανά οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να σταματάτε τη λειτουργία της συσκευής. Με την τεχνολογία Optimal TEMP δεν θα χάνετε πλέον χρόνο αλλάζοντας ρυθμίσεις θερμοκρασίας, δεν θα χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να προσαρμοστεί η θερμοκρασία, ούτε θα χωρίζετε από πριν τα ρούχα ανάλογα με το είδος του υφάσματος. Επίσης, με τη λειτουργία ECO μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Ταυτόχρονα, προσφέρει και μεγάλη ασφάλεια, καθώς περιλαμβάνει ασφαλές κλείδωμα μεταφοράς για σταθερή τοποθέτηση στη βάση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει ή κάποιος να ακουμπήσει την καυτή πλάκα.

▶ H ATHENS VOICE και η PHILIPS (www.philips.gr) σας χαρίζουν 1 GC9635/20 Perfect Care Elite αξίας €350. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «PHILIPS» στο θέμα, μέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SOPHIA ENJOY THINKING

2 φανταστικά σερβίτσια

Σερβίτσια SOPHIA ENJOY THINKING

Όπως λένε πάντα οι σεφ, η μισή επιτυχία του πιάτου βρίσκεται στην παρουσίασή του. Τα ωραία σερβίτσια μπορούν αφενός να αποκαλύψουν τις κρυμμένες πτυχές του φαγητού, και αφετέρου να προσδώσουν μια θεματική στο δείπνο. Tο κατάστημα SOPHIA ENJOY THINKING έχει δημιουργήσει μια συλλογή από χειροποίητα είδη σπιτιού. Τα σερβίτσια τους χαρακτηρίζονται για την κομψότητα και την ανθεκτικότητά τους.

▶ H ATHENSVOICE και το SOPHIA ENJOY THINKING (Πινδάρου 15, Κολωνάκι, www.sophia.com.gr) σας χαρίζουν 2 σερβίτσια αξίας €150 & €153. Ακολουθήστε @tastevoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SOPHIA ENJOY THINKING» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


SAMSUNG

1 ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Pro

Ασύρματα Ακουστικά SAMSUNG

Αυτές τις γιορτές θέλεις να είσαι πάντα στον ρυθμό, να ακούς το soundtrack της αγαπημένης σου ταινίας αλλά και να βάζεις στο τέρμα το favorite song σου. Σου χαρίζουμε τα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds Pro που παρέχουν ισορροπημένο ήχο, άνετη εφαρμογή, ANC και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το smartphone και το smartwatch σου, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν απ’ έξω όσα δεν θέλεις να ακούσεις.

▶ H ATHENS VOICE και η SAMSUNG (www.samsung.com/gr) σας χαρίζουν ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Pro. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SAMSUNG» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Διακοσμητικός καθρέπτης

Διακοσμητικός καθρέφτης από το  ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διαθέτει ένα κατάστημα με ποικιλία από συλλογές που περιλαμβάνουν μοναδικές δημιουργίες – όλα εμπνευσμένα από τον κυκλαδικό χαρακτήρα του μουσείου. Ο διακοσμητικός καθρέφτης σε μορφή κυκλαδικού γυναικείου ειδωλίου είναι ένα από τα top picks της συλλογής. Η διάφανη βάση, που διαθέτει, αποτελεί μια λεπτομέρεια του καθρέπτη που του προσδίδει κομψότητα.

▶ H ATHENS VOICE και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (www.cycladic.gr/shop) σας χαρίζουν 1 διακοσμητικό καθρέφτη αξίας €80. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


PUBLIC

1 δωροκάρτα αξίας €150

Δωροκάρτα PUBLIC

Smartphones, gadgets, τηλεοράσεις, laptops, smartwatches και χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, βιβλία, είδη σπιτιού και διακόσμησης, προϊόντα fitness and sports, hobby τα θέλεις όλα αυτές τις γιορτές και σε καταλαβαίνουμε απολύτως. Γι’ αυτό σου προσφέρουμε μια δωροκάρτα αξίας €150 για να επιλέξεις αυτά που χρειάζεσαι μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων του Public.

▶ H ATHENS VOICE και το PUBLIC (www.public.gr/) χαρίζουν σε ένα τυχερό μια δωροκάρτα  αξίας €150. Ακολουθήστε @athensvoice και @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «PUBLIC» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice