Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους μας είναι HUAWEI

Aνακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Huawei P50 Pro, Huawei WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2 αποτελούν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για φέτος

Η καλύτερη περίοδος για δώρα είναι η περίοδος των Χριστουγέννων, τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους αγαπημένους μας. Η ATHENS VOICE μελέτησε προσεκτικά τις απίθανες προσφορές της Huawei σε smartphones, smartwatches, ακουστικά, laptop και tablet και σας προτείνει.

Το smartphone της νέας εποχής

Huawei P50 Pro
Huawei P50 Pro © HUAWEI

Πολλοί λένε ότι ζούμε ήδη στην εποχή του μέλλοντος, στις ημέρες που η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια σε μια σειρά από δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας. Πρωτοπόρος στην καινοτομία, η Huawei δημιούργησε και μας προσφέρει τη σειρά smartphones P, με το Huawei P50 Pro να είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς εκπροσώπους της. Πρόκειται για ένα αληθινό πολυεργαλείο και όχι απλώς για ένα smartphone, το οποίο, μάλιστα, αυτές τις γιορτές μπορούμε να αποκτήσουμε με σημαντικό όφελος αγοράς. Καθώς ζούμε στην εποχή της εικόνας, το μοντέλο αυτό είναι εξοπλισμένο με την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum, με αποτέλεσμα κάθε μας φωτογραφία να αποτυπώνει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Κι όταν αναφερόμαστε σε «κάθε φωτογραφία», περιλαμβάνουμε σε αυτές και τις μακρινές λήψεις, χάρη στους περισκοπικούς φακούς –με έως 100 Χ zoom–, υπερ-ευρυγώνιους φακούς και τεχνολογία σταθεροποίησης ώστε να μπορούμε εύκολα να βγάλουμε σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες είτε μικρών αντικειμένων είτε αντικειμένων που βρίσκονται μακριά. Επίσης, υποστηρίζει την τεχνολογία XD Optics, που αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες. Σε όλα αυτά, προσθέστε το ότι το Huawei P50 Pro, όπως και όλα τα Huawei κινητά, διαθέτει πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές μέσω του AppGallery, όπως και στις εφαρμογές της Google με τη 3rd party εφαρμογή Gspace.

Και για smartwatch η επιλογή είναι Huawei

HUAWEI WATCH GT 3
HUAWEI WATCH GT 3 © HUAWEI

Ένα έξυπνο ρολόι είναι σαν έναν πολύτιμο βοηθό, έναν καλό φίλο, στον καρπό μας. Καταγράφει σημαντικά δεδομένα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική μας κατάσταση και μας βοηθά να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μια από τις καλύτερες επιλογές και σε λογική τιμή ως δώρο Χριστουγέννων για τον εαυτό μας ή τους αγαπημένους μας. Τα κορυφαία στην κατηγορία είναι αναμφίβολα τα smartwatch της Huawei, η γκάμα της οποίας είναι μεγάλη και πραγματικά καλύπτει όλες τις προτιμήσεις και ανάγκες. Τα μοντέλα όπως το Huawei WATCH GT3 Pro και GT 3 αποτελούν ιδανικές επιλογές, ενώ οι διάφορες εκδόσεις τους, όπως οι Elegant Gold, Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look. Αυτή η σειρά προηγμένων αθλητικών έξυπνων ρολογιών διαθέτει επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να παραμείνουμε ενεργοί στην καθημερινή μας ζωή, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν το στρες ή τον ύπνο μας, ενώ συνδυάζουν εκπληκτική σχεδίαση με υλικά κορυφαίας ποιότητας που τους δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Κι επίσης, όσοι ψάχνουν τέλειο συνδυασμό άψογης φόρμας και εξαιρετικής λειτουργίας, μπορούν να αναζητήσουν τα Huawei WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2.

Μην ψάχνετε λοιπόν άλλο για ιδέες xριστουγεννιάτικων δώρων. Επιλέξτε ανάμεσα από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η τεχνολογία με τις καταπληκτικές εορταστικές προσφορές της Huawei. Smartphones, Smartwatches, Ακουστικά, laptop και Tablet, υπάρχει ένα προϊόν για κάθε ανάγκη!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice