13 στέκια που αξίζει να ανακαλύψεις στην Κυψέλη

Apiliotis Jewellery: Εκεί που τα κοσμήματα γίνονται μια μορφή έκφρασης

Ένα απόλυτα οικολογικό και ηθικό brand

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Apiliotis jewellery
Apiliotis jewellery
Apiliotis jewellery
Apiliotis jewellery
Apiliotis jewellery

Το Apiliotis jewellery είναι ένα brand σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων που εισάγει τη βιωσιμότητα στην κοσμηματοποιία

Το ηθικό κόσμημα είναι μια νέα, άλλα πολύ σημαντική έννοια στον κώδικα της μόδας. Αναφέρεται σε κοσμήματα, που έχουν κατασκευαστεί με κοινωνικά και περιβαλλοντικά συνειδητές μεθόδους. Σήμερα πολλοί αγοράζουμε βιώσιμα ρούχα, συχνά όμως αγνοούμε ότι και οι επιλογές στα κοσμήματά μας έχουν τον δικό τους αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Το Apiliotis jewellery είναι ένα brand σχεδίασης και κατασκευής κοσμημάτων με έδρα την Αθήνα, που κάνει την διαφορά και εισάγει την βιωσιμότητα στην κοσμηματοποιία. Η ιδέα γεννήθηκε στο Λονδίνο από τη Κατερίνα Παπαστεργίου, η οποία κατά τη διάρκεια της καραντίνας έψαχνε τρόπους να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά της και άρχισε να πειραματίζεται με την κατασκευή κοσμημάτων, τα οποία να αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της. Αγάπησε κάθε στοιχείο της διαδικασίας και γι’ αυτό, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τη Μαρία Παναγοπούλου και οργάνωσαν ένα απόλυτα οικολογικό και ηθικό brand. Σήμερα στο Apiliotis jewellery δημιουργούνται υπέρκομψα και μοναδικά κοσμήματα. Κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την αρχή της παραγωγής μέχρι το τελικό προϊόν, πραγματοποιείται με σεβασμό στο περιβάλλον. Χρησιμοποιούν 100% πιστοποιημένο ανακυκλωμένο ασήμι. Οι πέτρες είναι ημιπολύτιμες και προσεκτικά επιλεγμένες για να είναι ξεχωριστές. Τα σχέδια προσαρμόζονται στην προσωπικότητα και τις ανάγκες του πελάτη. Ακόμη και η συσκευασία είναι οικολογική. Πέρα από όλα αυτά, τα δύο κορίτσια φροντίζουν να δωρίζουν ένα μέρος των τελικών τους κερδών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Με κάθε ευκαιρία, στηρίζουν με τις καμπάνιες τους τους νέους καλλιτέχνες και, φυσικά, τις γυναίκες. Άλλωστε, και η ηγεσία του brand είναι γυναικεία υπόθεση.

Το Apiliotis jewellery μας δίνει τη δυνατότητα να φοράμε υπέροχα κοσμήματα με πραγματική αξία, τα οποία εκφράζουν πολλά παραπάνω από μια αισθητική.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ