Την άνοιξη προτιμάμε χρώμα και άνεση και στα εσώρουχά μας

Mοντέρνα σχέδια και κοψίματα που ταιριάζουν σε κάθε γκαρνταρόμπα και χτίζουν ένα up- to date και άνετο look

sloggi SS23: Οι ανανεωμένες σειρές ZERO Feel, ZERO Microfibre και ZERO Modal θα σε βοηθήσουν να βρεις το δικό σου natural look

Τα εσώρουχα είναι αυτά που βλέπουν τον αληθινό, «γυμνό» -και κυριολεκτικά- εαυτό μας. Αυτά που μας χαρίζουν ασφάλεια και υγιεινή και που αγκαλιάζουν το σώμα μας. Είναι κάτι που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ, ακόμα και στον ύπνο μας. Ναι τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, αλλά τα εσώρουχα είναι ο ίδιος της ο εαυτός. Για αυτό το λόγο πρέπει να επενδύσει σωστά σε ένα εσώρουχο που καλύπτει τις ανάγκες της και εξυπηρετεί τα θέλω της. Πάντα και παντού. Αν λοιπόν αυτή τη σεζόν ψάχνεις cool και άνετα
εσώρουχα που σε κάνουν να χαμογελάς συνέχιζε να διαβάζεις.

Πότε ένα ZERO μπορεί να σου δώσει τόσα πολλά; Όταν με ZERO ραφές, πίεση και σημάδια, σου χαρίζει την απόλυτη άνεση. Χωρίς μπανέλα –ωστόσο με μεγάλη στήριξη- και χωρίς ραφές με εντελώς επίπεδη εφαρμογή, και οι τρεις σειρές ZERO της sloggi- ZERO Feel, ZERO Microfibre, ZERO Modal προσφέρουν cozyness, χαρίζοντας μία αίσθηση απελευθέρωσης, σα να μη φοράς τίποτα. Αυτά τα εσώρουχα έχουν όλα τα «χωρίς» που ψάχνουμε ως γυναίκες: «χωρίς πίεση», «χωρίς να ενοχλεί», «χωρίς να αφήνει σημάδια», «χωρίς ταμπέλες». Και όλα αυτά, χωρίς να αφαιρούμε από την κομψότητα και το στυλ μας με cuts για κάθε ώρα και στιγμή και κάθε σώμα.

Άνοιξη σημαίνει χρώματα και ανέμελες βόλτες στον ήλιο και είναι κάτι που η νέα συλλογή sloggi γνωρίζει καλά και το υποστηρίζει. H νέα συλλογή SS23 ZERO Feel γιορτάζει την άνοιξη με έντονα χρώματα, για να είμαστε πολύχρωμες μέσα και έξω- και ενδιάμεσα. Παράλληλα, με την Dot Βonding τεχνολογία, μια ειδική τεχνολογία χωρίς ραφές στις ενώσεις, το ύφασμα διατηρείται σφιχτό για μεγαλύτερο κράτημα, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί σημάδια. Και όσο για το καθημερινό σου jogging, μην ανησυχείς τα εσώρουχα έχουν ελαστικότητα 360 μοιρών προς όλες τις κατευθύνσεις και απόλυτα απαλό ύφασμα, ιδανικό για έντονη άσκηση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Τα σουτιέν διατίθενται σε διάφορα χρώματα, από S έως XL και μπορούν να σεταριστούν άψογα με τα panties της ίδιας σειράς (brazil panty, hipster, high waist), ανάλογα με το τι σε εξυπηρετεί.

sloggi SS23, ZERO Feel

Σχεδόν εξαφανισμένες ραφές και απίστευτα απαλή εφαρμογή έχει και η σειρά ZERO Microfibre. Είναι φτιαγμένη από υπέροχα απαλό ύφασμα microfibre – αλλά αυτό δεν είναι το μεγάλο νέο. Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι το microfiber είναι τώρα φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, κάτι που είναι πολύ καλύτερο και για μας αλλά και την ίδια στιγμή για τον πλανήτη. Η μόδα γίνεται βιώσιμη και είναι κάτι που μας αρέσει και επιλέγουμε και στα εσώρουχα μας. Με δυο λόγια, αυτά τα εσώρουχα κάνουν διπλό καλό:  μας κάνουν να νιώθουμε τέλεια και επενδύσουν σε ένα «πράσινο» μέλλον. Η sloggi ακολουθούν το παγκοσμίως σεβαστό Πρότυπο Ανακύκλωσης. Το GRS διασφαλίζει την υπεύθυνη παραγωγή, άρα μπορείς να περάσεις τη μέρα σου γνωρίζοντας ότι έχεις συμβάλει με το λιθαράκι σου σε ένα καλύτερο πλανήτη, σε μια καλύτερη ζωή.

sloggi SS23, ZERO Microfibre
sloggi SS23, ZERO Microfibre

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Επειδή στη sloggi δεν αρκούνται στο ήδη υπάρχουν, αλλά ψάχνουν συνεχώς τρόπους για εξέλιξη, η ανανεωμένη αυτή σειρά, εκτός από slip, τώρα περιλαμβάνει και σουτιέν, όχι ένα σχέδιο αλλά δύο: ένα Bralette και ένα Soft Bra-πουπουλένιο στα αλήθεια! Και τα δύο είναι εντελώς αόρατα, με κυματιστά τελειώματα –λεπτομέρεια που μας αρέσει. Όσο για το αν φαίνονται κάτω από το αγαπημένο σου λευκό tank top, μην ανησυχείς. Είναι αόρατα κάτω από τα ρούχα, ώστε να μην σε ανησυχεί ποτέ μήπως και φανεί το σουτιέν σου. Και χωρίς καμία μπανέλα, είναι απίστευτα άνετα σαν δεύτερο δέρμα, δίνοντας πάντα στο στήθος το boost που χρειάζονται ενισχύοντας το φυσικό του σχήμα. Αντίο λοιπόν ορατές γραμμές, γεια σου άνεση! Την εξελιγμένη και απαλή σαν γλυκό χάδι σειρά θα τη βρεις σε διάφορα, υπέροχα neutral χρώματα.

sloggi SS23, ZERO Microfibre

Ποντάρω πως αν είσαι πιστή sloggi fan, τότε έχει ήδη στο συρτάρι σου pantie από τη σειρά ΖERO Modal- ωστόσο μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει γιατί στα αλήθεια είναι σα να μην το φοράς. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην απολαμβάνει ένα αόρατο brief – γιατί ποια θέλει να διαγράφει το εσώρουχο της κάτω από το παντελόνι ή τη φούστα και να την «κόβει»; Η ανανεωμένη σειρά ZERO Modal διατηρεί την αόρατη άνεση και τη φυσική της αίσθηση, μαζί με τις κυματιστές άκρες για ένα αψεγάδιαστο τελείωμα. Η ανανέωση για το SS23 έχει να κάνει με το ύφασμα micromodal που τώρα είναι πιο απαλό από ποτέ, δίνοντας μια αίσθηση φυσικού αγγίγματος που είναι σαν να χαϊδεύει το δέρμα. Αυτό το εξαιρετικά απαλό, ελαφρύ και αόρατο ύφασμα, σε κάνει να ξεχνάς ότι το φοράς. Είσαι στις πρώτες μέρες περιόδου σου και αγχώνεσαι μη λερωθείς; Το ZERO Modal Hipster 2p και Short 2p είναι το ιδανικό εσώρουχο για σένα, καθώς αγκαλιάζει την περιοχή και υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για ενσωμάτωση της σερβιέτας. Επομένως, το επόμενο basic σου εσώρουχο είναι εδώ.

sloggi SS23, ZERO Modal

Συνολικά, τα μοντέρνα σχέδια και κοψίματα, ταιριάζουν σε κάθε γκαρνταρόμπα και χτίζουν ένα up- to date look, νιώθοντας cozy όταν είσαι έξω, όσο κι όταν χαλαρώνεις στο σπίτι.  Είναι γεγονός ότι η σειρές ZERO SS23 μας αποδεικνύουν έμπρακτα πως είναι να εκμηδενίζεις ό,τι σε ενοχλεί με μία επιλογή. Πώς είναι κάποιος να σε αγκαλιάζει δίχως να το «δείχνει». Πως είναι κάποιος να σε στηρίζει δίχως να το «φωνάζει».

#sloggi #ZeroModal #ZeroMicrofibre #ZeroFeel

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice