Stova Bambini: Το αμιγώς ελληνικό brand που επιλέγουν οι διάσημοι (και μη) για τη βάπτιση του παιδιού τους

Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη, Στέλιο Μανωλά, και εξασφαλίσαμε για εσάς ένα υπέροχο δώρο

Stova Bambini: Ο ιδιοκτήτης Στέλιος Μανωλάς μιλάει στην ATHENS VOICE για το κορυφαίο brand πολυτελούς χειροποίητου παιδικού ρούχου και την πρόσφατη βράβευσή του.

Είτε γίνεσαι νονός/νονά, είτε σχεδιάζεις τη βάπτιση του παιδιού σου, το πρώτο όνομα που θα ακούσεις αναζητώντας βαπτιστικά είναι Stova Bambini. Ο Στέλιος Μανωλάς είναι ο 2ης γενιάς επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πίσω από το ελληνικό brand με τα πολυτελή παιδικά ρούχα που μονοπωλεί συχνά το Instagram feed. Πόσες φορές έχεις δει διάσημους Έλληνες και Ελληνίδες να αναφέρουν τη Stova Bambini στις βαπτίσεις των αγαπημένων τους παιδιών; Ο ίδιος, οικονομολόγος στο επάγγελμα, ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση πριν από 12 χρόνια, με μια νέα φιλοσοφία που τον έφερε στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου. Πρόσφατα, το brand βραβεύτηκε ως Best Baby Clothing Brand επιβεβαιώνοντας την επιτυχία του ως κορυφαίο brand πολυτελούς χειροποίητου ρούχου στην Ελλάδα. Μιλήσαμε με το Στέλιο Μανωλά για να μάθουμε περισσότερα και εξασφαλίσαμε ένα υπέροχο δώρο για τους αναγνώστες της ATHENS VOICE, το οποίο θα δείτε παρακάτω…

Stova Bambini by Stelios Manolas
Ο Στέλιος Μανωλάς, 2ης γενιάς ιδιοκτήτης του brand Stova Bambini

Stova Bambini: Ένα αμιγώς ελληνικό brand πολυτελούς χειροποίητου παιδικού ρούχου

H Stova Bambini είναι ένα brand με ιστορία δεκαετιών. Μίλησέ μας λίγο για το ξεκίνημα αυτού του ταξιδιού…
Όλα ξεκίνησαν το 1986 με τη Stova Costel. Βρισκόμαστε 40 χρόνια στο χώρο της πολυτελούς ένδυσης και το 2009, εγώ ως δεύτερης γενιάς ιδιοκτήτης, επανασύστησα το brand ως Stova Bambini by Stelios Manolas με μια νέα φιλοσοφία. Σήμερα, διαθέτουμε ένα δίκτυο 140 συνεργαζόμενων καταστημάτων και παραμένουμε στην πρώτη θέση πωλήσεων για πάνω από 10 χρόνια ως wholesalers, χωρίς e-shop ή λιανική πώληση. Αυτό που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, είναι ότι επιλέγουμε πολύ αυστηρά τις πρώτες ύλες, εισάγουμε πρώτες και δεύτερες ύλες από τα κορυφαία εργοστάσια παγκοσμίως με αυστηρές πιστοποιήσεις και κάνουμε την παραγωγή εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα στηρίζοντας την εγχώρια οικονομία. Κάθε ρούχο είναι ραμμένο στο χέρι, είναι luxury custom made ρούχο. Αυτό φαίνεται και στους χρόνους παράδοσης, αφού χρειάζονται το λιγότερο 15 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση των ρούχων.

Ποια είναι η φιλοσοφία του brand σήμερα;
Η Stova Bambini by Stelios Manolas έχει κεντρικό άξονα στη φιλοσοφία της την αργή μόδα (slow fashion). Η γρήγορη μόδα έχει αλλοιώσει την αγάπη για το ποιοτικό ρούχο και γι’ αυτό εμείς εμμένουμε στη λεπτομέρεια δημιουργώντας ενδύματα πολυτελείας, άνετα και φιλικά για τα παιδιά –τα πιο σημαντικά πρόσωπα στις ζωές μας. Μπορεί το ρούχο να σχεδιάζεται για τη μοναδική στιγμή της βάπτισης, θα κρατήσει όμως μια ζωή ως ενθύμιο φτάνοντας νοσταλγικά στην επόμενη γενιά.

Η προτίμηση των διασήμων και η βράβευση της Stova Bambini

Σήμερα, η Stova Bambini αποτελεί τη Νο1 επιλογή των celebrities για τα μικρά τους. Πώς το πέτυχες αυτό;
Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας προσέλκυσαν και τους διάσημους που μας επέλεξαν για μια τόσο σημαντική για εκείνους στιγμή. Οι αναρτήσεις τους δημιούργησαν μια εξωστρέφεια που πήρε «viral» διαστάσεις και φυσικά μας ενθουσίασε. Είχαμε τη χαρά να εξυπηρετήσουμε τους Σάκη Ρουβά, Δανάη Μπάρκα, Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλική Μιλλούση, Κλέλια και Άννι Πανταζή, Δούκισσα Νομικού, Νικολέττα Ράλλη, Γιώργο Λιανό, Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Νίκο Οικονομόπουλο και πολλούς αγαπημένους ακόμη. Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά να μας επιλέγουν αναγνωρίσιμα πρόσωπα αλλά για εμάς δεν έχει διαφορά από την προτίμηση των μη αναγνωρίσιμων ανθρώπων. Σημασία για εμάς έχει να σχεδιάσουμε τη βάπτιση των ονείρων τους και μας συγκινεί η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μας δείχνουν.

Stova Bambini by Stelios Manolas

Πώς ένιωσες παραλαμβάνοντας το Gold Best Baby Clothing Brand βραβείο στα Mother & Baby Awards 2023;
Εκτός από το βραβείο Best Baby Clothing Brand που αποτελεί την ύψιστη τιμή για το προϊόν και τις υπηρεσίες μας, πήραμε και το βραβείο Best Mother-Baby Instagram Page, για τη σελίδα μας στο Instagram. Κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα, δεν έχουμε eshop. Επομένως, γεμίζοντας τη σελίδα μας με προσωπικές και χαρούμενες στιγμές από βαπτίσεις καταφέραμε να κερδίσουμε την αγάπη του κόσμου.

Ποιες είναι οι τάσεις για το Καλοκαίρι 2023;
Φέτος “it’s all about the details”! Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες κλέβουν τα βλέμματα. Στη συλλογή μας θα δείτε ασύμμετρα κοψίματα στα γιλέκα, διακριτικά πρωτότυπα prints στα πουκάμισα, κρεμαστά αξεσουάρ από ημιδιάφανες χάντρες, δίχρωμα παπιγιόν, φτερά μαραμπού, αξεσουάρ χειροποίητων λουλουδιών, puffy μανίκια. Αγόρια και κορίτσια έχουν ρούχα με χαρακτήρα που αναδεικνύουν το δικό τους στιλ και χαρακτήρα, φυσικά!

Επόμενα όνειρα ή σχέδια για το brand;
Υπάρχουν σχέδια εκτός του βαπτιστικού παιδικού ρούχου που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα…

Κέρδισε το Stova Bambini ρούχο που ονειρεύεσαι για το παιδί σου

Η Stova Bambini by Stelios Manolas μοιράζεται τη χαρά της βράβευσής της με τους αναγνώστες της ATHENS VOICE και του LOOKmag και κάνει δώρο σε τρεις τυχερούς ένα luxury custom made ρούχο βάπτισης της επιλογής τους, αξίας €350. Για να το διεκδικήσεις μπες στο Instagram του LOOKmag και της Stova Bambini και ακολούθησε τις οδηγίες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice