3 hot μαγαζιά στην Αργυρούπολη για τα ψώνια σου

WOW: Ένα παιχνιδόσπιτο για τα πιο όμορφα δώρα!

Ένας μοναδικός χώρος γεμάτος χειροποίητες πινιάτες, υπέροχα δωρόκουτα και μοναδικά είδη δώρων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
WOW
WOW
WOW
  • Hλεκτρουπόλεως 52
  • 2109956914
  • WOW
  • WOW

WOW: ένα μοναδικό κατάστημα με είδη δώρων στην Αργυρούπολη

Αν από μικρός πέσεις στην καλλιτεχνόχυτρα, το παρακάτω είναι πολύ πιθανόν να σου συμβεί: να μείνεις πιστός στην προτροπή του Πικάσο ο οποίος επέμενε πως ενώ κάθε παιδί γεννιέται καλλιτέχνης, το μείζον θέμα είναι να παραμείνει ως τέτοιος μεγαλώνοντας.

Με μότο λοιπόν το «είμαι παιδί και παίζω μαμά» φτιάχτηκε ο χώρος τέχνης - παιχνιδόσπιτο που ακούει στο όνομα Wow. Η επιλογή του ονόματος δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι το επιφώνημα που ακούγεται πρώτο κάθε φορά που κάποιος περνώντας το κατώφλι του θα συναντήσει το εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένο στο χέρι μαγαζί, γεμάτο με χειροποίητες πινιάτες, υπέροχα δωρόκουτα και μοναδικά είδη δώρων που είναι έτοιμα να υποστηρίξουν οποιαδήποτε στιγμή χαράς.

Αν λοιπόν έχεις γενέθλια, αν ερωτεύτηκες, αν παντρεύεσαι, αν γέννησες, αν αποφοίτησες, αν χώρισες, αν βρήκες δουλειά, αν έχεις φίλους, αν είσαι χαρούμενος, αν δυστυχείς ή αν απλά είσαι περίεργος, έλα να το επισκεφθείς. Και αν όλο αυτό σου ακούγεται αστείο, θυμήσου πως κάποιες φορές οι μεγάλες σκέψεις και οι μεγάλες πράξεις ξεκινούν κάπως αστεία.

www.wowgifts.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου