Γιατί ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Ένα δώρο που είναι πρακτικό και ταυτόχρονα όμορφο

Ένα Garmin smartwatch είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα

Αν ψάχνεις ένα δώρο που να είναι πρακτικό και ταυτόχρονα όμορφο και που ο παραλήπτης του θα σε ευγνωμονεί όλη τη χρονιά, σου έχουμε τη λύση: ένα smartwatch Garmin.

Γιατί ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Είναι πρακτικό: Στην οθόνη του εμφανίζονται ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, email, ημερολόγιο, υπενθυμίσεις, εφαρμογές. Με το Garmin Pay που είναι συμβατό με τις κάρτες όλων των μεγάλων ελληνικών τραπεζών μπορεί να πληρώνει ανέπαφα μόνο με το ρολόι.

Είναι όμορφο: Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα Garmin με διαφορετικό στυλ και σε μία πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να βρεις αυτό που ταιριάζει στον συγκεκριμένο καρπό. Όλα είναι αδιάβροχα (τουλάχιστον 50μ) και σε όλα η αυτονομία της μπαταρίας κρατάει ημέρες ενώ σε μερικά μήνες.

Γιατί ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Θα σε ευγνωμονεί όλη τη χρονιά: Παραδοσιακά στο τέλος του χρόνου κάνουμε μία ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και βάζουμε στόχους για όλη τη νέα χρονιά. «Θα γυμνάζομαι περισσότερο», «θα κοιμάμαι καλύτερα», «θα τρέξω έναν μαραθώνιο», «δεν θα αφήσω το στρες να με καταβάλει», «θα ξεκινήσω ένα άθλημα», «θα περπατάω περισσότερο» είναι μερικές από τις αποφάσεις που παίρνουμε αλλά συχνά εγκαταλείπουμε πολύ σύντομα.

Ένα smartwatch Garmin μπορεί να δώσει το κίνητρο για να μην μένουμε στα λόγια και να προχωρήσουμε στην πράξη. Τα smartwatch Garmin καταγράφουν την καθημερινή δραστηριότητα (βήματα, θερμίδες, ύπνος) αλλά και μία σειρά δεδομένων για την υγεία και την ευεξία (στρες, αποθέματα ενέργειας, αναπνοές, καρδιακή συχνότητα, μεταβλητότητα παλμών κ.α.). Επιπλέον, υποστηρίζουν μία πληθώρα αθλημάτων όπως τρέξιμο, περπάτημα, κολύμβηση, ενδυνάμωση, HIIT, τένις, γιόγκα, Pilates και μας δίνουν έναν στόχο για να ξεπερνάμε καθημερινά και την επιβράβευση που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.

Γιατί ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Υπάρχουν πάρα πολλά smartwatchγια να διαλέξεις το στυλ, τις λειτουργίες και το budget που θες. Παρακάτω θα βρεις τις δικές μας προτάσεις:

Vivoactive 5: Με εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής και 4 χρωματικές εκδόσεις, το Vivoactive 5 είναι μία εξαιρετική επιλογή. Καταγράφοντας μία πληθώρα παραμέτρων για την υγεία και την ευεξία, βοηθάει τον χρήστη να κατανοήσει το σώμα του και πώς οι δραστηριότητες, το στρες ακόμα και ο σύντομος μεσημεριανός ύπνος μπορούν να επηρεάσουν τα επίπεδα ενέργειας και την ετοιμότητα για προπόνηση. Επιπλέον, υποστηρίζει περισσότερα από 30 προφίλ για προπόνηση στο γυμναστήριο, στην ύπαιθρο ή στο σπίτι.

Γιατί ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Venu 3/3s: Με το Venu 3, το τηλέφωνο μένει στην άκρη αφού με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο του, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις απευθείας από τον καρπό του ή να χειρίζεται τον voice assistant του κινητού. Με περισσότερα από 35 προφίλ για προπόνηση σίγουρα θα βρει κάτι καινούριο να δοκιμάσει και με όλα τα δεδομένα που παρέχει κατά την άσκηση και μετά σίγουρα θα βρει περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Διατίθεται σε δύο μεγέθη και πολλές χρωματικές επιλογές για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικό τους στυλ.

Γιατί ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

Epix Pro: Συνδυάζοντας εμφάνιση και κορυφαίες λειτουργίες η σειρά Epix Pro διατίθεται σε 3 μεγέθη 42 χιλ, 47 χιλ και 51 χιλ και αποτελεί την κορυφαία λύση τόσο για όσους προπονούνται εντατικά, όσο και για αυτούς που απλά θέλουν να έχουν το καλύτερο στον καρπό τους. Με εκτεταμένες μετρήσεις υγείας και φυσικής κατάστασης και μοναδική ανάλυση για κάθε προπόνηση το Epix Pro είναι το κορυφαίο smartwatch που μπορεί να έχει κανείς στον καρπό του για να επιτύχει τους στόχους του.

 

Γιατί ένα smartwatch είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Garmin.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice