Garmin VenuSq 2: Το τέλειο δώρο για τις γιορτές

Το ρολόι που ταιριάζει σε όλους

Garmin VenuSq 2: Το smartwatch για όλες τις περιστάσεις είναι το τέλειο δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Εάν προπονείται φανατικά ή καθόλου, εάν είναι της fun της τεχνολογίας ή της μόδας, εάν μετράει θερμίδες ή το έχει ρίξει στην κραιπάλη, εάν ζει μες στο στρες ή είναι ζεν, εάν ελέγχει την οθόνη του κινητού κάθε πέντε λεπτά ή δεν το ακούει όσες φορές και να πάρεις, το VenuSq 2 είναι το δώρο που θα λατρέψει.

Garmin VenuSq 2: Το τέλειο δώρο για τις γιορτές

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το VenuSq 2 έχει εντυπωσιακή AMOLED οθόνη αφής, διατίθεται σε πολλά χρώματα και συνδυάζει ελαφρύ σχεδιασμό με μεταλλικές λεπτομέρειες. Είναι αδιάβροχο (50 μέτρα) και η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τις 11 ημέρες.

Αν προπονείται ήδη, θα εκτιμήσει τα 25+ προφορτωμένα προφίλ για μία σειρά αθλημάτων που περιλαμβάνουν από τρέξιμο και πισίνα, μέχρι ενδυνάμωση, γιόγκα, Pilates και padel. Αν δεν προπονείται, ίσως το VenuSq 2 που επιβραβεύει κάθε αθλητικό επίτευγμα είναι το κίνητρο που έλειπε για να ξεκινήσει.

Garmin VenuSq 2: Το τέλειο δώρο για τις γιορτές

Το VenuSq 2 καταγράφει την καθημερινή δραστηριότητα, βήματα, θερμίδες, αλλά και μία σειρά από δεδομένα υγείας και ευεξίας που περιλαμβάνουν ύπνο με ανάλυση σε στάδια (βαθύ, ελαφρύ, REM), στρες, αποθέματα ενέργειας Body Battery, αναπνοές, καρδιακή συχνότητα, κορεσμό οξυγόνου, ηλικία φυσικής κατάστασης, ενυδάτωση και για τις γυναίκες περίοδο και εγκυμοσύνη.

Garmin VenuSq 2: Το τέλειο δώρο για τις γιορτές

Στην φωτεινή οθόνη του VenuSq 2, εκτός από όλα τα παραπάνω, θα βλέπει ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, email, social media και εφαρμογές, ενώ θα μπορεί να πληρώνει ανέπαφα μόνο με το ρολόι με το σύστημα ανέπαφων συναλλαγών Garmin Pay που υποστηρίζεται από τις κάρτες όλων των μεγάλων ελληνικών τραπεζών. Στις εκδόσεις VenuSq 2 Music θα μπορεί να περνάει απευθείας αγαπημένα τραγούδια, playlists και Podcasts για να τα ακούει απευθείας από ακουστικά Bluetooth.

Garmin VenuSq 2: Το τέλειο δώρο για τις γιορτές
Garmin VenuSq 2: Το τέλειο δώρο για τις γιορτές

Αν δεν σε έπεισαν όλα τα παραπάνω, το VenuSq 2 για την περίοδο των γιορτών θα διατίθεται στα 219€ -και στα 249€ για τις εκδόσεις Music- και θα το βρεις διαθέσιμο σε αλυσίδες ηλεκτρονικών, καταστήματα ρολογιών και εξειδικευμένα καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Garmin

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice