Κερδίστε βιβλία, φιάλες ποτού και είδη σπιτιού για όλη την οικογένεια

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: 96 βιβλία, φιάλες ποτού και είδη σπιτιού

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2023: Κερδίστε βιβλία, φιάλες ποτού και είδη σπιτιού για όλη την οικογένεια.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ως γνωστόν γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα. Τα βήματα για να τα κάνετε δικά σας είναι απλά. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε, είναι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και φυσικά καλή επιτυχία!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο.

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: 96 βιβλία, φιάλες ποτού και είδη σπιτιού

Βιβλία από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ

Βιβλία από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ

Με λόγο άμεσο και αιχμηρό, ο Bernhard Schlink φέρνει την «20ή Ιουλίου» και παραδίδει ένα μάθημα ήθους και υπευθυνότητας μέσα από την ατομική συνειδητοποίηση, σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις, όπου το ιστορικό παρελθόν αναδύεται απειλητικό.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ (kritiki.gr) σας χαρίζουν 3 βιβλία. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «ΚΡΙΤΙΚΗ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Συλλεκτικό νόμισμα από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Συλλεκτικό νόμισμα από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η φετινή επέτειος των 100 χρόνων από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο με πλήθος δράσεων, δημοσιεύσεων και υλικών σχετικών με τη μεγάλη ντίβα της όπερας. Σας χαρίζουμε ένα συλλεκτικό νόμισμα που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό, από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

H ATHENS VOICE και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (megaron.gr) σας χαρίζουν 1 συλλεκτικό νόμισμα. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Μέγαρο» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.

Βιβλία από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

Βιβλία από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

Το «Happy Buddha» περιλαμβάνει ιστορίες και συνταγές από τα ταξίδια του Βαγγέλη Δρίσκα στην Ασία που θα σας «βάλουν» στην κουζίνα ώστε να δηµιουργήσετε και να µεγαλουργήσετε. Στο «Terra Ultima» του Ραούλ Ντελέο θα μπείτε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο απρόσμενες συναντήσεις μέσα από ένα βιβλίο με εικόνες που κόβουν την ανάσα.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ (www.patakis.gr) σας χαρίζουν 1 βιβλίo από τον κάθε τίτλο. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε, γράφοντας «ΠΑΤΑΚΗ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Βιβλία από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ

Βιβλία από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ

Στο πυκνό στην υφή του και πολύµορφο σπονδυλωτό µυθιστόρηµα «Χωριό Ποτέμκιν» του Γιώργου Παναγή, οι αναγνώστες βιώνουν τις µεταµορφώσεις της πόλης του Βερολίνου τα τελευταία εκατό χρόνια και γίνονται κάθε φορά µάρτυρες µιας άνευ προηγουµένου ανασύστασής του από τα ερείπια.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΠΟΣ (toposbooks.gr) σας χαρίζουν 5 βιβλία. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «ΤΟΠΟΣ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Βιβλία από τις εκδόσεις OPERA

Βιβλία από τις εκδόσεις OPERA

Ως ιστορία καταπίεσης μιας έμφυλης επιλογής, «Τα παλιοκόριτσα» θα βρουν τη θέση τους σε κάθε κοινωνία που συνηθίζει να τιμωρεί τις τραβεστί και την οικογένειά τους. Τη Σόσα Βιγιάδα, όμως, την ενδιαφέρει η μαχητική υπεράσπιση ενός «άλλου κόσμου», περιθωριακού, που θέλει τον τραβεστισμό συνώνυμο της πορνείας, του λιθοβολισμού, της περιφρόνησης και του φτυσίματος.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ OPERA (www.operabooks.gr) σας χαρίζουν 3 βιβλία. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «OPERA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Gift sets DIMELLO

Gift sets DIMELLO

Οι κάψουλες αλουμινίου Dimello στις νέες συσκευασίες αποκαλύπτουν μια συμφωνία κομψότητας και γευστικής απόλαυσης, ενώ η νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου Dimello χαρίζει μια πινελιά πολυτέλειας στις καθημερινές μας στιγμές με νότες βανίλιας, φουντουκιού και καραμέλας. Διεκδικήστε ένα gift set με 70 κάψουλες Dimello, Paper Βox και Milk Frother ή ένα giftset με 3 συσκευασίες Dimello καφέ φίλτρου, Paper Box και Clever Coffee Dripper.

H ATHENSVOICE και η KAFEA TERRA (kafeaterra.gr) χαρίζουν σε 20 από εσάς ένα giftset. Ακολουθήστε το @tastevoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «Dimello Κάψουλες» ή «Dimello Φίλτρου» στοθέμα (ανάλογα ποιο θέλετε), µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Bιβλία από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Bιβλία από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δέκα τίτλοι που αγαπήθηκαν πολύ αυτή τη χρονιά από τους αναγνώστες: μπεστ σέλερ ελληνικής λογοτεχνίας από αγαπημένους συγγραφείς, ξένη λογοτεχνία από διεθνώς καταξιωμένους και βραβευμένους συγγραφείς και βιβλία γενικών γνώσεων με ενδιαφέρουσα θεματολογία για κάθε τύπο αναγνώστη. «Το ειδώλιο», «Κανείς δε μιλάει γι’ αυτό», «Νυχτοπερπατήματα», «Πατρίδες», «Γυναικεία Υπόθεση 3-Scripta Manent», «Ο αρχάγγελος των βράχων», «Μαντάμ Μποβαρί», «Θάνατος στο βιβλιοπωλείο», «Τα χρώματα που εσείς μου μάθατε», «Surrender».

Η ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (www.psichogios.gr) σας χαρίζουν 2 βιβλία από τον κάθε τίτλο. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε γράφοντας «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Bιβλία από τις εκδόσεις BELL

Bιβλία από τις εκδόσεις BELL

Ο M.W. Craven, το χρυσό παιδί του crime, παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς του με πρωταγωνιστή τον Μπεν Κένιγκ: τον άνθρωπο που εξαφανίστηκε, τον άνθρωπο φάντασμα που… δεν μπορεί να νιώσει φόβο – είναι ο «Ατρόμητος». Το «démenti» δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι συγγραφείς, το μυθιστόρημα αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας ζωντανής, ρευστής συγγραφικής διαδικασίας που άλλαζε διαρκώς δυναμική.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL (harlenic.gr/bell) σας χαρίζουν 1 βιβλίo από τον κάθε τίτλο. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε, γράφοντας «BELL» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Bιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

Bιβλία από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

Στο αστυνομικό «Επιβάτης 23», ο Μάρτιν Σβαρτς δέχεται ένα τηλεφώνημα να επιβιβαστεί οπωσδήποτε στο «Sultan», όπου θα ανακαλύψει ότι ένα κορίτσι που εξαφανίστηκε από το κρουαζιερόπλοιο πριν εβδομάδες επανεμφανίστηκε κρατώντας το αρκουδάκι του γιου του που αγνοείται 5 χρόνια. Στη «Μαρινέλλα» διαβάζουμε για ολόκληρη την πορεία της και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην υπερφωτισμένη λεωφόρο της επιτυχίας περνώντας συγχρόνως λοξά από την ιστορία της Ελλάδας. Σε αυτή την εξιστόρηση έχει απέναντί της τον βραβευμένο συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη ως αντίστιξη στην αφήγηση της ζωής της.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ (www.dioptra.gr) σας χαρίζουν 5 βιβλία από τον κάθε τίτλο. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε, γράφοντας «ΔΙΟΠΤΡΑ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Bιβλία από τις εκδόσεις ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Bιβλία από τις εκδόσεις ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ο «Ειδεχθής χιονάνθρωπος» είναι μια ιστορία μυστηρίου για ένα αρχοντικό με σκοτεινά μυστικά που κάποιος θα κάνει τα πάντα για να μη βγουν στο φως. Στο «Γίνεται πόλεμος αλλά κανείς δε το βλέπει», ο δημοσιογράφος Χάουμπ Μόντερκολκ φωτίζει τις κρυφές πτυχές του παγκοσμιοποιημένου ψηφιακού μας κόσμου. Ο «Υπεραστικός σταθμός» είναι ένα οδοιπορικό στη σκληρότητα και το λυρισμό της νύχτας και στη νοσταλγική φύση της μνήμης. Η «Γκέρτα» φωτίζει ένα δράμα συλλογικής ντροπής και προσωπικής ενοχής μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας που μεταμορφώνει με το κουράγιο της κάθε ζωή που αγγίζει. Το «Β.» αναπλάθει μυθιστορηματικά το «Βόιτσεκ», έναν ακρογωνιαίο λίθο της νεωτερικής λογοτεχνίας.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (alexandria-publi.gr) σας χαρίζουν 5 βιβλία. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε γράφοντας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Gift sets WOW gifts and more

Gift sets WOW gifts and more

Χαρίστε αρώματα κάνοντας τη διαφορά επιλέγοντας τα πιο εντυπωσιακά, τα πιο μεγάλα, τα πιo Wow! Χειροποίητη πινιάτα Wow σε σχήμα αρώματος για το πάρτι των Χριστουγέννων και ξύλινη κασετίνα με βελούδινη επένδυση που περιέχει κρυστάλλινο ποτήρι για ουίσκι και συνοδεύεται από έξι παγάκια ηφαιστειακής πέτρας με τη θήκη τους. Ο κρυμμένος άσσος, το ανοξείδωτο ανοιχτήρι σε σχήμα τραπουλόχαρτου.

H ATHENSVOICE και η WOW gifts and more (wowgifts.gr) χαρίζουν σε 1 νικητή μία πινιάτα και μία ξύλινη κασετίνα. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «WOW» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.

Bιβλία από τις εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ

Bιβλία από τις εκδόσεις ΒΑΚΧΙΚΟΝ

«Η Ολλανδή παρθένος» γοητεύεται από τον μετρ ξιφομαχίας της και ξεκινάει τη διερεύνηση του παρελθόντος του όπου ανακαλύπτει συνδέσεις που δεν φανταζόταν. «Οι εμπρηστές» είναι το βιβλίο-πορτρέτο μιας πόλης και των ανθρώπων της, που παλεύουν με την ενοχή, την ευθύνη και τα όρια της αγάπης. Το «Hot Skull» είναι μια εντυπωσιακή απόπειρα στοχασμού πάνω στον νου, τη γλώσσα, τον πολιτισμό, τη φυσιολογία της ζωής και την αναζήτηση νοήματος στο απόλυτο τίποτα. Η νουβέλα «Αμόκ - Μια λουξεμβουργιανή ιστορία αγάπης» αφηγείται την πορεία ενός εφήβου στην αναζήτηση της αγάπης, της αναγνώρισης, της ευτυχίας και μιας θέσης στη σημερινή κοινωνία. Το «Π/Φ» είναι ένα θραυσματικό, πειραματικό μυθιστόρημα που βασίζεται στις ιστορίες κοάν του Βουδισμού Ζεν.

H ATHENS VOICE και οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΚΧΙΚΟΝ (ekdoseis.vakxikon.gr) σας χαρίζουν 2 βιβλία από τον κάθε τίτλο. Ακολουθήστε την @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το βιβλίο που προτιμάτε, γράφοντας «ΒΑΚΧΙΚΟΝ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Φιάλες ποτού από την ΑΜΒΥΞ

Φιάλες ποτού από την ΑΜΒΥΞ

To Bushmills Original είναι ένα ιδιαίτερο whiskey με πλούσια, χαρακτηριστική γεύση. Η Serkova Crystal Pure είναι premium vodka δεκαπλής απόσταξης με κρυστάλλινη υφή. Το Bushmills Black Bush είναι απαλό και μεταξένιο whiskey, από τα σπουδαιότερα blend που κυκλοφορούν. Το τζιν Hendrick’s Flora Adora σφύζει από ένα δελεαστικό άρωμα μαγευτικών λουλουδιών και έναν φρέσκο, βοτανικό χαρακτήρα. Τα αγνά μπαχαρικά του Sailor Jerry συνθέτουν ένα ρούμι πλούσιο και σύνθετο μίγμα από βανίλια, κανέλα και κασσία.

H ATHENS VOICE και η AΜΒΥΞ (www.amvyx.gr) χαρίζουν σε 14 τυχερούς μία φιάλη ποτού. Ακολουθήστε το @tastevoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και τη φιάλη που προτιμάτε, γράφοντας στο θέμα AMVYX µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice