Κερδίστε καλλυντικά, ρούχα, αξεσουάρ και ανανεωθείτε

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: 112 κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2023: Κερδίστε καλλυντικά, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ως γνωστόν γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα. Τα βήματα για να τα κάνετε δικά σας είναι απλά. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε, είναι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και φυσικά καλή επιτυχία!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο.

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: 112 κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ

Σκουλαρίκια από το BOTH STUDIO

Σκουλαρίκια από το BOTH STUDIO

Κρεμαστά σκουλαρίκια από 24Κ επίχρυσο ασήμι συμπληρώνονται από terrazzo (μωσαϊκό) με μικροσκοπικούς ορυκτούς κρυστάλλους. Ο μοναδικός σχεδιασμός και οι ιδιαίτερες τεχνικές είναι που κάνουν το BOTH JEWELLERY STUDIO να ξεχωρίζει στο χώρο του σύγχρονου κοσμήματος. 

H ATHENS VOICE και το BOTH STUDIO (Βεΐκου 9, Ακρόπολη, www.bothstudio.gr) σας χαρίζουν 1 ζευγάρι σκουλαρίκια. Ακολουθήστε @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «BOTH STUDIO», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ Under Armour

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ Under Armour

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών είναι από τις αγαπημένες μας γιατί συνδυάζει σε κάθε σχέδιό της ποιότητα, τεχνογνωσία και στιλ. Γι’ αυτό εξασφαλίσαμε ένα γυναικείο πλεκτό σκουφάκι σε magenda χρώμα, ένα γυναικείο κολάν Train CW Leg Novelty, σε μέγεθος Medium και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Hovr Phantom 3 SE Storm, σε μέγεθος 44.

H ATHENS VOICE και η Under Armour σας χαρίζουν 3 προϊόντα Under Armour. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και ποιο προϊόν θέλετε, γράφοντας «Under Armour» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift set Grown Alchemist

Gift set Grown Alchemist

Το Grown Alchemist είναι ένα brand «βιολογικής ομορφιάς» βασισμένο στην ιδέα του design conscious. Μετατρέπει το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο προσφέροντας τις βέλτιστες λύσεις για μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Το gift set περιλαμβάνει Detox Serum Antioxidant+3 Complex 30ml, Tinted Age-Repair Lip Treatment Tri-Peptide Violet Leaf Extract και Detox Conditioner Sea-Buckthorn CO2 Extract Phyto-Protein Amaranth.

H ATHENS VOICE και το Grown Alchemist σας χαρίζουν 1 gift set. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «GROWN ALCHEMIST» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V.
μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift set MaxFactor

Gift set MaxFactor

Η νέα τεχνολογία της 2000 Calorie Pro Stylist Mascara χαρίζει έντονο όγκο και γύρισμα στις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα διαχωρίζει τέλεια μία μία τρίχα. Η νέα κρεμώδης, απαλή σύνθεση της Masterpiece Eyeshadow Palette έχει απίστευτη αίσθηση ενώ ταυτόχρονα κάνει την εφαρμογή ακόμη πιο εύκολη και mistake proof. Το Colour Elixir Lipstick εγγυάται έντονη απόδοση χρώματος και ανάλαφρη αίσθηση.

H ATHENS VOICE και η MaxFactor σας χαρίζουν 1 gift set. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «MAXFACTOR» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift set RIMMEL

Gift set RIMMEL

Η RIMMEL παρουσίασε μια νέα vegan σειρά προϊόντων μακιγιάζ που φροντίζει για την επιδερμίδα, τον πλανήτη και την κοινωνία. Η vegan, talc-free, pressed πούδρα της νέας σειράς Kind & Free προσφέρει πολύ ελαφριά υφή και αίσθηση στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ταυτοχρόνως φυσική λάμψη. H νέα vegan και cruelty free mascara χαρίζει επιπλέον όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες για ελκυστικό και έντονο βλέμμα.

H ATHENS VOICE και η RIMMEL σας χαρίζουν 1 gift set. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «RIMMEL» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Δωροεπιταγές των €60 από τα Envie Shoes

Δωροεπιταγές των €60 από τα Envie Shoes

Τα πιο stylish παπούτσια τα βρίσκουμε στην Envie Shoes, σε υπέροχα σχέδια και ποικιλία χρωμάτων για όλα τα γούστα και κάθε περίσταση. Απόκτησε τα δικά σου κερδίζοντας μια δωροεπιταγή των €60 για αγορές στο online κατάστημα, www.envieshoes.gr.

H ATHENS VOICE και η Envie Shoes (www.envieshoes.gr) σας χαρίζουν 2 δωροεπιταγές των 60€. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «ENVIE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Gift set Kylie Cosmetics

Gift set Kylie Cosmetics

Τα εμβληματικά προϊόντα της Kylie Jenner μετρούν σχεδόν 3 μήνες παρουσίας στην ελληνική αγορά και είναι σχεδόν μόνιμα sold-out. Οι σειρές Kylie Cosmetics & Kylie Skin, προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης προσώπου. Το gift set περιλαμβάνει ένα Kyliner Gel Eyeliner Pencil, ένα Μatte Lip Kit και ένα Matte Liquid Lipstick.

H ATHENS VOICE και τα Kylie Cosmetics σας χαρίζουν 1 gift set. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και τηλέφωνο γράφοντας «KYLIE» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Τσάντες Carpisa

Τσάντες Carpisa

Οι κομψές τσάντες της Carpisa είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους ή τον εαυτό σας. Γι’ αυτό και εμείς σας χαρίζουμε μία τσάντα από τη σειρά Ermione σε μαύρο χρώμα μεγέθους Large και ένα clutch σε animal print για πιο βραδινές εξόδους.

H ATHENS VOICE και η Carpisa σας χαρίζουν 2 τσάντες. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και ποια τσάντα θέλετε, γράφοντας «Carpisa» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift sets KORRES

Gift sets KORRES

Η διακριτική φρεσκάδα και αίσθηση πούδρας του oriental lilly και ο ζωηρός, μεθυστικός χαρακτήρας της βιολέτας και της βανίλιας «εγκλωβίζονται» στο Βlack Sugar gift set σε μια γλυκιά αίσθηση που «μαρτυράει» τη γυναικεία δύναμη. Το σετ περιέχει Eau De Toilette και αφρόλουτρο. Στο ανδρικό σετ Vetiver Rootgift set συναντάμε άρωμα εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Αναζωογονητικό και δροσερό, το vetiver συναντά νότες από λεβάντα, κέδρο και πράσινο τσάι. Το σετ περιέχει Εau De Toilette και αφρόλουτρο.

H ATHENSVOICE και η KORRES (gr.korres.com) σας χαρίζουν 3 γυναικεία και 3 ανδρικά gift sets. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «KORRES ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ» ή «KORRES ΑΝΔΡΙΚΟ» στο θέμα (ανάλογα ποιο θέλετε), µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Γούρια από την Κατερίνα Ρ.

Γούρια από την Κατερίνα Ρ.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς από ένα χειροποίητο γούρι φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι. Αυτό ακριβώς κάνει η Κατερίνα Ρ. δημιουργώντας υπέροχα βραχιολάκια και διακοσμητικά γούρια για το 2024 που αξίζουν μια θέση στη ζωή σας.

H ATHENS VOICE και η Κατερίνα Ρ. σας χαρίζουν 6 γούρια. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Κατερίνα Ρ» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift bags 8 προϊόντων essence

Gift bags 8 προϊόντων essence

Για να δείχνετε όµορφες και λαµπερές τις μέρες των εορτών, σας χαρίζουµε gift bags που περιέχουν: Love That Glow & Bronze παλέτα, Lash Without Limits μάσκαρα, Bright Eyes στικ για κάτω από τα μάτια, Protect Your Energy μίνι παλέτα σκιών, 2 Holobomb βερνίκια νυχιών, Hydra Matte κραγιόν και μαύρο στιλό eyeliner.

H ATHENSVOICE και η essence (essence.eu/el-gr) σας χαρίζουν 3 gift sets, με 8 προϊόντα το καθένα. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «essence» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift bags 8 προϊόντων Catrice

Gift bags 8 προϊόντων Catrice

Το γιορτινό μακιγιάζ γίνεται παιχνιδάκι με τα κατάλληλα προϊόντα. Απογειώστε κάθε look με το gift set της Catrice με 8 προϊόντα: Soft Glam Filter υγρό μέικαπ, Soft Glam Filter πούδρα, Big Volume ψεύτικες βλεφαρίδες, Pure Volume μάσκαρα, Cozy Earth παλέτα σκιών, 2 αποχρώσεις Scandalous Matte κραγιόν και Iconails βερνίκι νυχιών.

H ATHENSVOICE και η Catrice (catrice.eu/el-gr) σας χαρίζουν 3 gift sets, με 8 προϊόντα το καθένα. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «catrice» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift set 5 προϊόντων clinéa

Gift set 5 προϊόντων clinéa

Το clinéa, το νέο cleanbeautybrand, που καινοτομεί συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης, παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Αντιγήρανσης & Λάμψης, σχεδιασμένη να χαρίζει ομοιόμορφη και λεία επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Το gift set περιέχει Glam’n’Tonic απολεπιστική τονωτική λοσιόν, Anti-puff Stuff αποσυμφορητική κρέμα ματιών, Reset’n’Glow σορμπέ κρέμα προσώπου, Tint’n’Glow τζελ κρέμα ενίσχυσης λάμψης με χρώμα και Moonlight Glow gel-in-balm νυκτός.

H ATHENS VOICE και η clinéa (www.clineacosmetics.com) σας χαρίζουν 1 gift set 5 προϊόντων. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «clinea», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Σκουλαρίκια & δαχτυλίδι από Kalliope Handmade Jewelry

Σκουλαρίκια & δαχτυλίδι από Kalliope Handmade Jewelry

Χειροποίητα ελληνικά κοσμήματα που συνδυάζουν κομψότητα και δυναμισμό, τα Kalliope Handmade Jewelry, είναι το δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου. Εμείς σας χαρίζουμε ένα σφυρήλατο δαχτυλίδι που ανοιγοκλείνει και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρύσταλλο swarovski και οξείδωση μαύρη, όλα από βερνικωμένο μπρούτζο χωρίς νικέλιο, για να διαλέξετε.

H ATHENS VOICE και τα Kalliope handmade Jewelry (kalliopejewelry.com) σας χαρίζουν 2 κοσμήματα. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το κόσμημα που προτιμάτε, γράφοντας «kalliope» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Αξεσουάρ BENETTON

Αξεσουάρ BENETTON

Τα χρώματα στα ρούχα και τα αξεσουάρ της Benetton μας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε ατζέντες και travel sacs στα πιο ζωηρά χρώματα και μοτίβα, ώστε να δώσετε χρώμα στον χειμώνα σας.

H ATHENS VOICE και η BENETTON (gr.benetton.com) σας χαρίζουν 20 ατζέντες και 40 travel sacs. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, τηλέφωνο και το δώρο που προτιμάτε γράφοντας «BENETTON» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Καθαριστικό προσώπου Lancaster

Καθαριστικό προσώπου Lancaster

Tο νέο Skin Essentials Softening Cream-To-Foam Cleanser είναι μια εξαιρετικά πλούσια σύνθεση που συνδυάζει την καθαριστική δύναμη του αφρού με την απαλότητα της κρέμας. Η κρεμώδης υφή του μεταμορφώνεται σε γενναιόδωρο αφρό όταν αναμειγνύεται με νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, αγνή, απαλή και πιο ελαστική.

H ATHENS VOICE και η Lancaster σας χαρίζουν ένα καθαριστικό προσώπου. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Lancaster» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Gift sets από την Bumble and bumble

Gift sets από την Bumble and bumble

H σειρά Hairdresser’s Invisible Oil είναι εμπλουτισμένη με το χαρακτηριστικό μείγμα 6 ελαίων της B&B. Κάθε σετ περιέχει τρία ενυδατικά προϊόντα για τα μαλλιά: τα Hairdresser's Invisible Oil Shampoo και Conditioner που καθαρίζουν απαλά και ενυδατώνουν χωρίς να βαραίνουν και το leave-in Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer που προσφέρει άμεσα 86% περισσότερη ενυδάτωση και μειώνει το φριζάρισμα κατά 50%.

H ATHENS VOICE και η Bumble and bumble σας χαρίζουν 3 gift sets. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Bumble» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email.

Gift sets THE BODY SHOP

Gift sets THE BODY SHOP

Αυτά τα Χριστούγεννα διαδώστε το μυστικό για πιο απαλή επιδερμίδα που μυρίζει υπέροχα με τα σετ δώρου THEBODYSHOP. Find Your Resilience Edelweiss Skincare Routine για αφυδατωμένη επιδερμίδα με καθαριστικό προσώπου, υγρό essence, serum καθημερινής χρήσης και Stone Gua Sha. Florals & Frost White Musk® Big Gift με αναζωογονητικές, λουλουδάτες και musky νότες με αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, Εau De Toilette και fragrance mist. Το Love, Hope & Change Gift Basket περιλαμβάνει Shea Body Butter, Mango Body Scrub, Shea Shower Cream, Mango Hand Balm, Shea Lip Butter και Jute Star Scrubber.

H ATHENS VOICE και η THE BODY SHOP (thebodyshop.gr) σας χαρίζουν 6 gift sets. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «THE BODY SHOP Edelweiss» ή «THE BODY SHOP White Musk» ή «THE BODY SHOP Love» στο θέμα (ανάλογα ποιο θέλετε), µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Γούρια MK Fine Jewelry

Γούρια MK Fine Jewelry

Η σχεδιάστρια Μαρία Καρκαντζού εμπνέεται από τη θεματολογία των τεσσάρων εποχών και δημιουργεί το γούρι Kórē για να υποδεχθεί τη νέα χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη. Παράλληλα, το γούρι Paréntesis, αποτελεί ένα μοτίβο σύγχρονης και μίνιμαλ αισθητικής που δίνει μια νότα πολυτέλειας στις εμφανίσεις σας.

H ATHENS VOICE και τα MK Fine Jewelry (www.mkfinejewelry.com) σας χαρίζουν 2 κοσμήματα. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το κόσμημα που προτιμάτε, γράφοντας «MK» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Ρολόι Swatch

Ρολόι Swatch

Σχεδιασμένα για να τραβούν τα βλέμματα με τα ιριδίζοντα καντράν και τις εγχαράξεις εορταστικών αστεριών, αυτό το ρολόι είναι κατασκευασμένο από υλικά βιολογικής προέλευσης, και τιμούν τις πιο «hot» τάσεις της σεζόν – τις μεταλλικές αποχρώσεις και το παιχνιδιάρικο ροζ. Με μοναδικούς χρωματικούς τόνους εμπνευσμένους από πολύτιμους λίθους, το AURIC WHISPER αποπνέει ένα ζεστό εορταστικό vibe.

H ATHENS VOICE και η Swatch (swatch.com/el-gr) σας χαρίζουν 1 ρολόι. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Swatch» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Γούρια & σκουλαρίκια από τα La Vie Jewelry

Γούρια & σκουλαρίκια από τα La Vie Jewelry

Κάθε κόσμημα του La Vie σχεδιάζεται για να ξεχωρίζει και να αποτελεί μοναδικό κομμάτι στη ζωή και την καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Σας χαρίζουμε ένα γούρι 24/7 lucky necklace επιχρυσωμένο, δύο γούρια βραχιόλια lucky bracelet επιχρυσωμένα με ροζ κορδόνι και ένα ζευγάρι επιχρυσωμένα με ροζ χρυσό lightning κρικάκια με πέτρες, για να διαλέξετε.

H ATHENS VOICE και τα La Vie Jewelry (laviejewelry.gr) σας χαρίζουν 4 κοσμήματα. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο, κινητό τηλέφωνο και το κόσμημα που προτιμάτε, γράφοντας «la vie» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Σετ πιτζάμες Yamamay

Σετ πιτζάμες Yamamay

Οι πιο χουχουλιάρικες γιορτινές πιτζάμες έρχονται από τη Yamamay σε συνεργασία με τη Disney. Σας χαρίζουμε δύο δώρα που το καθένα περιλαμβάνει ένα γυναικείο και ένα παιδικό σετ βαμβακερές πιτζάμες από τη συλλογή Disney Xmas Family για να απολαύσετε κάθε οικογενειακή στιγμή των εορτών στο σπίτι.

H ATHENS VOICE και η Yamamay χαρίζουν 2 σετ πιτζάμες (1 γυναικείο και 1 παιδικό) σε 2 νικητές. Ακολουθήστε το @lookmag στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «Yamamay» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice