WATobject για είδη δώρων, διακόσμησης και χρηστικά αντικείμενα

Η τέχνη και το design εκπέμπεται σε κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα

WATobject στο Κολωνάκι για μοναδικά είδη δώρων, διακόσμησης, χρηστικά αντικείμενα για την καθημερινότητα.

Design Gift Brands για επιλεκτικούς καταναλωτές που ψάχνουν μοναδικά items για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Στο φυσικό κατάστημά της WATobject στο Κολωνάκι στην Σόλωνος 26, θα βρείτε μια συλλογή από μοναδικά είδη δώρων, διακόσμησης, χρηστικά αντικείμενα για την καθημερινότητα σας. Η τέχνη και το design εκπέμπεται σε κάθε ένα από αυτά τα αντικείμενα, κάνοντας τους λάτρεις του στυλ να προτιμούν το κατάστημα αυτό για την διακόσμηση του σπιτιού τους και να είναι η πρώτη επιλογή για την αγορά των δώρων τους.

WATobject στο Κολωνάκι

Με την πιο μοντέρνα και πλούσια συλλογή αντικειμένων, είναι λογικό πως η WATobject θα γίνει το go-to μέρος σου, για την αγορά των δώρων σου για κάθε περίσταση. Μόνο εδώ θα βρεις άλλωστε τα προϊόντα της εμβληματικής Pantone και της πολυβραβευμένης LEXON. Επίσης, εδώ είναι το σπίτι των ομπρέλων Original Duckhead και μαζί με τα μοναδικά αξεσουάρ LaCoqueFrancaise και τις τσάντες της LOQI λες και έχουν βγει από μουσείο σίγουρα η καθημερινότητά σου θα έχει άλλο vibe.

WATobject στο Κολωνάκι
WATobject στο Κολωνάκι

Στην Χριστουγεννιάτικη συλλογή της WAT θα βρείτε αποκλειστικά αντικείμενα Design Χριστουγέννων από brands όπως η DONKEY, MoMA και SuckUK. Λίγο πριν υποδεχτείς τους καλεσμένους σου για το γιορτινό τραπέζι, ρίξε μια ματιά στα είδη σπιτιούτα γούρια της Maneki Neko .

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice