BEE CERA: Ένα από τα ωραιότερα δώρα περιποίησης για τις γιορτές

Φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας που θα κάνουν το δέρμα σας και των αγαπημένων σας να λάμπει

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

BEE CERA: Γιατί αποτελούν τα πιο ιδανικά δώρα για την περιποίηση του προσώπου

Μας αρέσει να δίνουμε δώρα για πολλούς λόγους, αλλά στον πυρήνα της, η προσφορά δώρων είναι μια όμορφη έκφραση ανθρώπινης σύνδεσης και συναισθημάτων. Ικανοποιεί την έμφυτη επιθυμία μας να κάνουμε τους άλλους να αισθάνονται ότι τους εκτιμούμε και τους αγαπάμε. Όταν δίνουμε δώρα, δεν προσφέρουμε απλώς υλικά αντικείμενα- προσφέρουμε το χρόνο μας και την προσοχή μας. Είναι ένας απτός τρόπος να μεταφέρουμε τα συναισθήματά μας, είτε πρόκειται για ευγνωμοσύνη, αγάπη ή κάποια γιορτινή περίσταση. Η πράξη της επιλογής ενός δώρου, της συσκευασίας του με προσοχή και της παρουσίασής του σε κάποιον δημιουργεί μια αίσθηση χαράς και προσμονής, τόσο για αυτόν που το δωρίζει όσο και για τον παραλήπτη. Στα αγαπημένα μας πρόσωπα μας αρέσει να δίνουμε δώρα που τους ταιριάζουν ή που ήθελαν καιρό να αποκτήσουν και όσον αφορά τις γυαναίκες, σίγουρα οι σειρές περιποίηση προσώπου είναι μια τέλεια επιλογή. Για αυτό αν ψάχνετε το τέλειο σετ δώρου αυτές τις γιορτές, τα προιόντα της BEE CERA είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε το δέρμα των αγαπημένων σας να λάμπει. 

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΒΑΘΕΙΑΣ ΘΡΕΨΗΣ - 30ml | 98,7% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΒΑΘΕΙΑΣ ΘΡΕΨΗΣ - 30ml | 98,7% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ


Ορός προσώπου που αποκαθιστά και επανενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς αναδόμησης του δέρματος. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση, σύσφιξη και θρέψη. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και προστατεύει από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.
Χρήση: Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, απλώνετε μια μικρή ποσότητα ορού σε όλο το πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε την κρέμα προσώπου BEE CERA της επιλογής σας.

ΟΡΟΣ ΜΑΤΙΩΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΒΛΕΦΑΡΩΝ - 15ml | 98,2% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΟΡΟΣ ΜΑΤΙΩΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΒΛΕΦΑΡΩΝ - 15ml | 98,2% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ορός ειδικά σχεδιασμένος για να προσφέρει εντατική φροντίδα στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Δημιουργεί ένα άμεσα ορατό lifting που ενισχύει τη δομή του δέρματος, καταπολεμά τη χαλάρωση των βλεφάρων και μειώνει τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας.
Χρήση: Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, απλώνετε μία δόση ορού κάτω από τα μάτια και πάνω από τα βλέφαρα, με κινήσεις από μέσα προς τα έξω, μέχρι να απορροφηθεί.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ - 50ml | 98,4% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ - 50ml | 98,4% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ισχυρή αντιγηραντική κρέμα με πλούσια υφή. Αποκαθιστά την ποιότητα του δέρματος, εξαφανίζοντας βασικά σημάδια της γήρανσης όπως οι ατέλειες, οι ρυτίδες, οι πανάδες και οι κηλίδες που προκαλεί η ακτινοβολία UV.
Χρήση: Χρησιμοποιείτε καθημερινά την κρέμα σε καθαρό πρόσωπο, στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

Προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Instagram: beecera.naturalcosmetics
Facebook: Bee Cera 
www.beecera.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice