Η The Bostonians επιστρέφει με νέο ηλεκτρονικό κατάστημα
© The Bostonians
Shopping

The Bostonians: Υποδέχεται τον χειμώνα με τα πιο κομψά και άνετα fashion items

Δημιουργήστε ανδρικό effortless style με ένα μόνο κλικ

The Bostonians: Λανσάρει το νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα και μας γνωρίζει τον κόσμο του smart chic

Όσο και αν αγαπώ τις αγορές από την άνεση του καναπέ, δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχω αφήσει ανολοκλήρωτες. Ηλεκτρονικά καταστήματα με αμέτρητες επιλογές αλλά καθόλου ευχάριστη πλοήγηση. Ψάχνω απελπισμένη να δω πού είναι τα φορέματα, πού τα αξεσουάρ, πού η επιλογή μεγέθους, προσπαθώ να καταλάβω ποιο κουμπί κάνει τι. Στην περίπτωση που πρέπει να διαλέξω δώρο για τον αδερφό ή τον πατέρα μου, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Συνήθως καταλήγω μπερδεμένη, δίχως ρούχα και υπομονή… Ξεκινάει σαν shopping therapy και μετατρέπεται σε σύντομο θρίλερ. Ευτυχώς το νέο e-shop της The Bostonians δεν είναι μία τέτοια ιστορία, αντιθέτως, έχει έρθει για να δώσει λύση στην ανδρική ένδυση. Πρόκειται για ένα αρμονικό σε ήπιες αποχρώσεις ψηφιακό περιβάλλον, με το user experience στα καλύτερά του. Στην αρχική σελίδα θα εντοπίσετε απευθείας τις κατηγορίες προϊόντων της εταιρίας, από τα casual πουκάμισα μέχρι τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον χειμώνα, κάνοντας την αναζήτησή σας πιο εύκολη από ποτέ. 

Η The Bostonians επιστρέφει με νέο ηλεκτρονικό κατάστημα
© The Bostonians

Η The Bostonians επιστρέφει με νέο ηλεκτρονικό κατάστημα
© The Bostonians

Αν ψάχνετε το κατάλληλο χειμωνιάτικο δώρο γενεθλιών για τον κολύτερό σας φίλο, έχετε ίσως ξεκινήσει ήδη έρευνα για την ημέρα των ερωτευμένων, ή απλώς θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μόδας. Καθίστε αναπαυτικά, ανοίξτε την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού και πληκτρολογήστε thebostaninas.gr. Η αριστοκρατική εταιρία ανδρικής ένδυσης υποδέχεται την καινούρια χρόνια με έναν αέρα ανανέωσης, μαθαίνοντάς μάς τι θα πει Preppy Style με μια δόση Twist. Για όσους αναζητάτε μια πιο κλασική αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα επιλογή, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της The Bostonians θα γίνει ο αγαπημένος σας shopping guide.

Μία statement επιλογή

Στο άκουσμα του συγκεκριμένου brand, πιθανότατα σας έρχεται στο μυαλό το διαχρονικό πουκάμισο The Bostonians. Ένα κομμάτι υψηλής ποιότητας, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ιδανικό για κάθε άνδρα που επιζητά την κομψότητα αλλά και την άνεση σε κάθε του εμφάνιση. Είτε προτιμάτε στενή, είτε κανονική είτε πιο χαλαρή γραμμή, στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Η The Bostonians γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η αίσθηση που δημιουργεί το ρούχο, για αυτό και τα πουκάμισά της ανταποκρίνονται σε όλες τις επιθυμίες και εφαρμογές. 

The Bostonians: Υποδέχεται τον χειμώνα με τα πιο κομψά και άνετα fashion items
©The Bostonians

Μερικοί το προτιμούν καρό 

Σχέδια σε pastel αλλά και σκούρες αποχρώσεις έρχονται για να αναβαθμίσουν τη συλλογή σας. Κομμάτια με πρωταγωνιστή το petit καρό επαναφέρουν την εκλεπτυσμένη γοητεία, αναδεικνύοντας τον σύγχρονο άνδρα. Denim επιλογές εξαιρετικής ποιότητας, γίνονται η καλύτερη παρέα για τις εκδρομές και τις χαλαρές βόλτες. Φούτερ και hoodies αγκαλιάζουν κάθε σωματότυπο, προσδίδοντας ένα επιμελώς ατημέλητο αθλητικό στιλ. Όποια και αν είναι η καθημερινότητά σας, η The Bostonians θα βρίσκεται εκεί για εσάς. 

The Bostonians: Υποδέχεται τον χειμώνα με τα πιο κομψά και άνετα fashion items
©The Bostonians

A State Of Mind

Η συλλογή FW23-24, αποκαλύπτει τη νέα ταυτότητα της εταιρίας, η οποία έχει πλέον αναβαθμιστεί με καινούριες κατηγορίες και κωδικούς, αλλά ταυτόχρονα ανανεωθεί με ένα ξεχωριστό λογότυπο. Μία ασπίδα, ένας κόμπος και δύο προστάτες, αποτελούν το σύμβολο του αριστοκρατικού brand, το οποίο κοσμεί κάθε προϊόν. Στοιχεία εμπνευσμένα από την ιστορία της Βοστώνης, συνοδευμένα από την φράση «A State of Mind», αντιπροσωπεύοντας τη ξεχωριστή φιλοσοφία της εταιρίας. Η ομάδα της The Bostonians σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τον δικό της κόσμο ανδρικής ένδυσης, με γνώμονα την άνεση, τη ποιότητα, αλλά κυρίως την ελευθερία. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί με όποια χρώματα, υφάσματα και γραμμές επιθυμεί, ζώντας με βάση τα δικά σας θέλω.

Πλοηγηθείτε στο e-shop της The Bostonians και ζήστε την πιο ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice