Ιleana Makri: Κάνει το πρώτο της bazaar με έκπτωση που φτάνει έως και -70%

Το τριήμερο 25-27/1 η Ελληνίδα σχεδιάστρια μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε κοσμήματα και αξεσουάρ σε γενναιόδωρες προσφορές

114739-643733.jpg
Τάνια Δελή |

Ileana Makri: Διοργανώνει μπαζάρ στο μαγαζί της (Πατριάρχου Ιωακείμ 13-15, Κολωνάκι) με μεγάλες εκπτώσεις, από τις 25 ως τις 27 Ιανουαρίου.

Τη δουλειά της Ιλεάνας Μακρή την ξέρουμε οι περισσότεροι. Όπως ξέρουμε ακόμα πόσο πολύ αγαπάει τα ταξίδια και πόσο αυτά τα ταξίδια επηρεάζουν την ίδια της τη δουλειά και τα σχέδια των κοσμημάτων της. Η Ιλεάνα γυρίζει την αυλή του πλανήτη μας συνεχώς μοιράζοντας το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας, Ινδίας, Λονδίνου, Παρισιού και Νέας Υόρκης, και αυτή η συνεχόμενη «κίνηση» της επιτρέπει να αγκαλιάζει διαφορετικούς πολιτισμούς και τοπία στο πλαίσιο της τέχνης της. Η αγάπη της για τους πολύτιμους λίθους ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία και έτσι πήρε την απόφαση να κάνει σπουδές σχεδίασης κοσμημάτων στο Γεμολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής στη Σάντα Μόνικα. Αυτό το βήμα σηματοδότησε την αρχή του αξιοσημείωτου ταξιδιού της στον χώρο των εκλεκτών κοσμημάτων ως καινοτόμος που πιστεύει στη δημιουργία ελευθερίας μέσω της εκπαίδευσης.

Ileana Makri: Το μπαζάρ που διοργανώνει στο μαγαζί της (Πατριάρχου Ιωακείμ 13-15, Κολωνάκι) με μεγάλες εκπτώσεις, 25 - 27 Ιανουαρίου

Το 1987, η Ιλεάνα Μακρή ξεκίνησε το λιανικό εμπόριο, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα, Mageia. Αυτό το σεντούκι θησαυρού στην καρδιά της Αθήνας πρόσφερε μια εκλεκτική ποικιλία διεθνούς μόδας, τέχνης και κοσμημάτων παρουσιάζοντας συλλογές από τους The Row, Lucien Pellat Finet, Denis Colomb, Rick Owen και φυσικά την υπογραφή της συλλογής εκλεκτών κοσμημάτων της Ileana Makri.  Το ομώνυμο brand της εγκαινίασε το 1998 στην αρχή στην οδό Χάρητος στο Κολωνάκι και αργότερα στην Πατριάρχου Ιωακείμ στην ίδια περιοχή. Είναι η χρονιά που η  Ιλεάνα λάνσαρε τη σειρά κοσμημάτων της με την υπογραφή "Classic", η οποία αποδείχθηκε σημαντικό ορόσημο, καθώς η συγκεκριμένη συλλογή υιοθετήθηκε αμέσως από το περίφημο luxery πολυκατάστημα  Barneys στη Νέα Υόρκη. Από τότε κύλησε ο χρόνος γρήγορα και τα κοσμήματα της Ιλεάνας είχαν μια απίστευτη επιτυχία αφού φορέθηκαν από μερικές από τις μεγαλύτερες σελέμπριτις του Χόλυγουντ. 

Ileana Makri Jewelry: Το bazaar στην Πατριάρχουν Ιωακείμ

Το πρώτο Bazaar του καταστήματος ILEANA MAKRI στο Κολωνάκι είναι γεγονός. Το κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του αποκλειστικά για αυτό το ιδιαίτερο γεγονός από τις 25 έως τις 27 Ιανουαρίου με αποκλειστικές προσφορές. Εκπτώσεις 50%, 60%, 70% σε αγαπημένα και μοναδικά fashion jewelry, κοσμήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

Ileana Makri: Το μπαζάρ που διοργανώνει στο μαγαζί της (Πατριάρχου Ιωακείμ 13-15, Κολωνάκι) με μεγάλες εκπτώσεις, 25 - 27 Ιανουαρίου

Στο bazaar του καταστήματος ILEANA MAKRI, ανακαλύψτε αποκλειστικά brands όπως Rebecca de Ravenel, Ben Amun, Laetitia Rouget, Vernisage, Eye M by Ileana Makri, Pamela Love, Maison Margiela, Noor Fares, Edie Parker, Serpui Salazar, και πολλά άλλα.

Μια ευκαιρία να αποκτήσετε exclusive, πολυτελή και ποιοτικά κομμάτια με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70% και να απολαύσετε μια υπέροχη εμπειρία αγορών. 

Ileana Makri: Το μπαζάρ που διοργανώνει στο μαγαζί της (Πατριάρχου Ιωακείμ 13-15, Κολωνάκι) με μεγάλες εκπτώσεις, 25 - 27 Ιανουαρίου

Ileana Makri: Πατριάρχου Ιωακείμ 13-15, Κολωνάκι

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice