So Peny: Vegan αρωματικά κεριά που φέρνουν αναμνήσεις και ανανεώνουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού

Ξεχωρίζουν για την μυρωδιά, την αισθητική και την eco friendly σύνθεσή τους

So Peny: Η Πένυ Αγοραστού δημιούργησε ένα brand με vegan αρωματικά κεριά 

  • Advertorial

Ένα όμορφο σπίτι ολοκληρώνεται με ένα κερί με ιδιαίτερες νότες που μπορούν να σε χαλαρώσουν και να μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα του χώρου σου μέσα σε λίγα λεπτά. Mε ένα vegan 100% κερί σόγιας, με αιθέρια έλαια και βαμβακερό φυτίλι που με το που το ανοίξεις μοσχοβολά ο χώρος Drunk caramel ή αλλιώς μεθυσμένη καραμέλα και σου φέρνει ξεχωριστές αναμνήσεις. Aυτή την έντονη «μεθυστική» μυρωδιά της καραμέλας, εμπλουτισμένη με λίγες δόσεις whiskey πρόσθεσε μεταξύ άλλων στα κεριά της η Πένυ Αγοραστού, ηθοποιός και δημιουργός του So Peny, brand με αρωματικά κεριά που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους και την cruelty-free σύνθεσή τους.

So Peny, brand με αρωματικά κεριά

So Peny: Η Πένυ Αγοραστού δημιούργησε ένα brand με vegan αρωματικά κεριά 

Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη καραντίνα που άρχισε να φτιάχνει κεριά για τους φίλους της και είδε ότι όλο αυτό το εγχείρημα είχε θετική ανταπόκριση. Έτσι αποφάσισε στην συνέχεια, να το κάνει επαγγελματικά και να δημιουργήσει την δική της σειρά με κεριά.

So Peny, brand με αρωματικά κεριά

Τα κεριά So Peny που είναι από κερί σόγιας και έλαια vegan είναι φιλικά προς το περιβάλλον και κάνουν καλή καύση χωρίς να χάνουν τη διάρκειά τους. Σήμερα κυκλοφορούν σε 6 μυρωδιές σε ένα μοναδικό βαζάκι που καταφθάνει στο χώρο σου με vintage ετικέτα με μια γυναίκα με κατακόκκινα μαλλιά που θυμίζει την δημιουργό του. Μπορείς να τα βρεις σε άρωμα Baby talk που είναι ιδανικό για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο σου, το οποίο εμπνεύστηκε η Πένυ από τα αγαπημένα παιδικά χρόνια. Η γνωστή σε όλους μας εκλεπτυσμένη μυρωδιά της πούδρας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο, μας ταξιδεύει στην αγνή εκείνη εποχή, που νιώθαμε όλοι την ανεμελιά των παιδικών μας χρόνων. Το Peppercake από την άλλη είναι κατάλληλο για το σαλόνι σου. Ο συνδυασμός κανέλας, γαρίφαλου και πιπεράτων τόνων, πλημμυρίζουν το χώρο με μυρωδιές γλυκισμάτων, λες και μόλις βγήκαν τα μπισκότα από το φούρνο, ζεστά και λαχταριστά.

Το Orange Blossom ακόμη της θυμίζει κάτι από Ελλάδα, από τα πολλά γλυκά που καταβροχθίζαμε στη παιδική ηλικία αλλά και τους χειμώνες μας. To εμπνεύστηκε από τις εκδρομές με το αυτοκίνητο εκεί όπου γέμιζε το μάτι της με ανθισμένες πορτοκαλιές! Από τις πιο αγαπημένες μυρωδιές επίσης, είναι και το Pink rose που δημιουργήθηκε από το καλοκαίρι στη Λέσβο όπου η γιαγιά της στην αυλή της είχε πάντα μια μεγάλη ρόζ τριανταφυλλιά που μοσχομύριζε ο τόπος κάθε φορά που περνούσες από δίπλα της. Έρχεται σε ένα άκρως girlie packaging και μπορείς να το τοποθετήσεις και στο δωμάτιο και στο σαλόνι σου. Αν πάλι είσαι φαν των πιο έντονων αρωμάτων το Amber είναι για σένα. Το ρητινώδες άρωμα του κεχριμπαριού δίνει στη σύνθεση ένα ελαφρώς ζεστό χαρακτήρα και μια ανατολίτικη διάθεση και είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει και να μας ταξιδεύει στις χώρες της ανατολής. Μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι σου αν θέλεις.

So Peny, brand με αρωματικά κεριά

Κάτι που είναι σημαντικό να γνωρίζεις για τα κεριά είναι ότι το καπάκι τους χρησιμοποιείται μάλιστα και ως σουβέρ ενώ ο καλύτερος τρόπος για να σβήσεις το κεράκι σύμφωνα με την Πένυ είναι πάντα να το κλείνεις με το καπάκι του και όχι να το φυσάς.

Στα social της θα βρεις μεταξύ άλλων και διάφορες ιδέες για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις το γυαλί όταν τελειώσει το κερί σου. Ήξερες ωστόσο, ότι το κερί είναι και κατάλληλο για τα χέρια σου; Σε περίπτωση που χρειάζεσαι ενυδάτωση καλό είναι να γνωρίζεις πώς όταν το κερί σου είναι υγρό μπορείς να χρησιμοποίησεις μερικές σταγόνες του (2-3) στο χέρι σου. 

So Peny

Ιδανική και οικονομική πρόταση για να κάνεις ένα δώρο στους αγαπημένους σου είναι και ένα σετ αρωματικού κεριού με το αντίστοιχο Diffuser. Μην ξεχνάς να γυρνάς τα στικς του diffuser ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε να είναι πιο έντονη η μυρωδιά του. Τώρα που πλησιάζει και του Αγίου Βαλεντίνου, είναι η κατάλληλη περίοδος, μην διστάσεις να κάνεις στον/ην σύντροφο σου ένα δώρο γεμάτο μυρωδιές και αναμνήσεις. Θα βρεις επίσης, έλαια, car diffuser με τα ίδια αρώματα και μπουκάλια – θερμός σε ροζ, βεραμάν και σκούρο γκρι χρώμα που θα εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα σου.

So Peny

Τέλος, όλα τα προϊόντα έρχονται σε χάρτινη συσκευασία φυσικά γιατί το brand είναι eco friendly.

Facebook: So PenyInstagram: so_peny, Website 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice