10+1 δώρα που θα αγαπηθούν, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δημιουργικές και αγαπησιάρικες προτάσεις για τις 14 Φεβρουαρίου

Άγιος Βαλεντίνος: Ιδέες δώρων για τους αγαπημένους μας 

  • Advertorial

Καθώς πλησιάζει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η αναζήτηση του ιδανικού δώρου για να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας, γίνεται όλο και πιο έντονη. Ανάμεσα στον καταιγισμό των λουλουδιών και του κόκκινου χρώματος, τα δώρα βρίσκονται στο επίκεντρο, προσφέροντάς μας έναν απτό τρόπο να εκφράσουμε τη λατρεία μας για το αγαπημένο μας πρόσωπο. Είτε πρόκειται για ένα μικρό δείγμα εκτίμησης, είτε για μια μεγάλη χειρονομία αγάπης, η επιλογή του τέλειου δώρου γίνεται μια πολύτιμη ευκαιρία να γιορτάσουμε τον μοναδικό δεσμό που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τα πιο πρωτότυπα δώρα για αυτή τη γιορτή της αγάπης.

Δώρα για του Αγίου Βαλετίνου

Μπαλόνια

Οι ενήλικες αγαπούν τα μπαλόνια, όσο και τα παιδιά! Μπαλόνια σε εκατοντάδες σχήματα, μεγέθη και στυλ, από τα κλασικά σε σχήμα καρδιάς, μέχρι τα διάφανα που μπορείτε να τα γεμίσετε με μηνύματα, φτερά, ή ακόμη και να τα μεταμορφώσετε σε μαγευτικά μπουκέτα μπαλονιών, ή να αγοράσετε ένα σετ κατασκευής μπαλονιών, το καθένα από τα οποία θα προσφέρει μια απολαυστική και αξέχαστη έκφραση αγάπης. (Δείτε μια μεγάλη συλλογή από ωραία μπαλόνια εδώ).

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνου από το balloons.gr

Κάρτες

Σε έναν κόσμο όπου ο ρυθμός της ζωής είναι γρήγορος, αφιερώνοντας χρόνο για να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, μέσω ειλικρινών λέξεων που αναγράφονται σε ρομαντικές κάρτες, δημιουργούμε ένα ανεκτίμητο δώρο, μια τρυφερή χειρονομία που όχι μόνο επιβεβαιώνει τη δύναμη της σύνδεσής μας, αλλά και απαθανατίζει την αγάπη μας με μελάνι, δημιουργώντας πολύτιμες αναμνήσεις που διαρκούν πολύ πέρα από τις φευγαλέες στιγμές της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνου από το balloons.gr

Κούπες

Οι κατάλληλες κούπες Αγίου Βαλεντίνου γίνονται εύκολα, πολύτιμες αποδείξεις αγάπης, στολισμένες με φωτογραφίες, ρομαντικά μηνύματα, ακόμα και τα αγαπημένα σας τραγούδια, μέσω Spotify code, επιτρέποντας στον/στην σύντροφό σας, όχι μόνο να απολαύσει τα αγαπημένα του ροφήματα, αλλά και να επιδοθεί σε ένα συγκινητικό ταξίδι μέσα από τον οπτικό και ακουστικό απόηχο της κοινής σας αγάπης.

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνου από το balloons.gr

Κουτί έκπληξης 

Απογειώστε τη μαγεία του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέροντας στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα κουτί έκπληξης, που μόλις το ανοίξει, θα ξεπροβάλλουν πολύχρωμα μπαλόνια, κονφετί, καρδιές, γλυκά, μηνύματα κι ό,τι άλλο δημιουργήσει η φαντασία σας. Έτσι, θα μετατρέψετε τα συνηθισμένα δώρα σε μοναδικά, διατηρώντας παιχνιδιάρικη διάθεση και αυθορμητισμό. Μπορείτε να βρείτε όλα όσα θα συμπεριλάβετε στο κουτί σας, στο νέο κατάστημα του balloon.gr, Εθ. Αντιστάσεως 123, Αγ. Δημήτριος, Αττική, αλλά και άλλα είδη δώρων και διακόσμησης για κάθε γιορτή!

Φωτιστικό

Φωτίστε την ιστορία της αγάπης σας με τη λάμψη ενός φωτιστικού LED (δείτε εδώ), εξατομικευμένου με μια αγαπημένη φωτογραφία, ένα μήνυμα, τα ονόματά σας ή ένα τραγούδι, για μια πινελιά διαχρονικής κομψότητας. Μετατρέψτε κάθε γωνιά σε μια φωτεινή ανάμνηση, με ξύλινα φωτιστικά τοίχου σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Σοκολάτα

Προερχόμενη από τους αρχαίους πολιτισμούς όπου το κακάο αποτελούσε θείο δώρο των θεών, το ταξίδι της σοκολάτας ως σύμβολο της αγάπης εξελίχθηκε μέσα στο χρόνο, καταλήγοντας στα απολαυστικά γλυκίσματα που απολαμβάνουμε σήμερα, καθιστώντας την όχι μόνο μια απολαυστική λιχουδιά, αλλά και μια ιστορική και διαχρονική χειρονομία έκφρασης της αγάπης. Απογειώστε τη στιγμή, διαλέγοντας σοκολάτες γίγας!

Μαξιλάρι

Ως τέλεια ενσάρκωση της στοργής και της θαλπωρής, ένα μαξιλάρι είναι το ιδανικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσκαλώντας το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα βασίλειο άνεσης και ζεστασιάς. Μαξιλάρια με μηνύματα, τα ονόματά σας, με πούλιες κι απεριόριστη αγάπη, έτοιμα να βρουν καταφύγιο σε κάθε αγκαλιά.

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνου από το balloons.gr

Κουτί έκπληξης με εσώρουχο

Το απόλυτο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα κουτί σε σχήμα καρδιάς, γεμάτο σοκολάτες, συνοδευόμενο από ένα αισθησιακό εσώρουχο, μια κάρτα που θα γράψετε οι ίδιοι και λίγα μπαλόνια, προσφέρει έναν συνδυασμό απόλαυσης, πάθους και στοργής. Γενικά, διατίθενται διάφορες ιδέες για κουτιά έκπληξης!

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνου από το balloons.gr

Είδη διακόσμησης

Ενώ η ανταλλαγή δώρων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει τη δική της γοητεία, η προσεκτική διακόσμηση του σπιτιού με κουρτίνες, γιρλάντες, κεριά, διάσπαρτα ροδοπέταλα, αποτελεί μια μαρτυρία για τη βαθιά προσπάθεια που καταβάλλεται στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας για εσάς τους δύο. Σε ένα οικείο περιβάλλον όπως το σπίτι σας, το να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας στο ταίρι σας, γίνεται λίγο πιο εύκολη υπόθεση και το να μοιραστείτε οικείες στιγμές μαζί, γίνεται αναπόφευκτο. Βρείτε περισσότερες ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εδώ.

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνου από το balloons.gr

Μπουκάλι με μηνύματα αγάπης

Ένα γυάλινο μπουκάλι, γεμάτο με χειρόγραφες καρδιές, που η καθεμία φέρει ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης, είναι ένα συναισθηματικό και συγκινητικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, συνδυάζοντας την ομορφιά της προσωπικής έκφρασης κι ένα χειροπιαστό ενθύμιο αγάπης για να το θυμάστε για τα επόμενα χρόνια.

Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνου από το balloons.gr

Τις ιδέες τις πήραμε από το balloon.gr το οποίο πρόσφατα άνοιξε νέο κατάστημα στην Αθήνα. Ό,τι παρουσιάσαμε το βρήκαμε διαθέσιμο στο σάιτ τους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice