Hunkemoller: Είσαι η Shero με σούπερ δύναμη την αγάπη

Love is the gift ... and starts with loving yourself! Κερδίστε -25% στο δεύτερο item από την Private Collection

Hunkemoller: sexy εσώρουχα από την Private Collection, ιδανικά για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

  • Advertorial

Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος ας γίνει μια γλυκιά αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη και την καλοσύνη πρώτα για τον εαυτό μας και μετά για τους άλλους. Ας θέσουμε το self love ως προτεραιότητα και ας κάνουμε δώρο στον εαυτό μας κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε όμορφες και ανεξάρτητες. Και ποιος είναι ο καλύτερος φίλος μίας γυναίκας που της δίνει ελευθερία, άνεση, ασφάλεια και τη συνοδεύει πάντα και παντού; Τα εσώρουχα!

Η σειρά εσωρούχων Private Collection της Hunkemoller

Η εταιρία Hunkemoller επιλέγει τη Shero (she + hero), ως μια γυναίκα πρότυπο για να εμπνεύσει όλες εμάς να αναδείξουμε τη δύναμη και τις μαγικές ικανότητες που κρύβουμε μέσα μας. Παθιασμένη και ελεύθερη, είναι μια σύγχρονη γυναίκα, που δεν ακολουθεί επιταγές και νόρμες. Είναι μια γυναίκα περήφανη για τον εαυτό της που θέλει να αισθανθεί όμορφη και να αναδείξει τον αισθησιασμό της με τον τρόπο που εκείνη επιλέγει, με εσώρουχα που αγκαλιάζουν το σώμα από την Private Collection Hunkemoller.

Η σειρά εσωρούχων Private Collection της Hunkemoller

Είναι η πιο sexy σειρά, ιδανική να αποκαλύψει την ατίθαση και θελκτική φύση κάθε γυναίκας. Θα βρεις από σουτιέν, σλιπ και nightwear μέχρι κορμάκια & corsets, ολόσωμες φόρμες και leather-look lingerie- on fire! Ροζ, κόκκινο, μαύρο είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν, με τη δαντέλα, τη satin υφή και τη διαφάνεια να δίνουν έναν playful χαρακτήρα. Μάλιστα, όλα αυτά τα ωραία μπορείς να τα αγοράσεις με ένα benefit. Από τις 5/2 μέχρι 14/2, online και στα φυσικά καταστήματα Hunkemoller, κερδίζεις  -25% με την αγορά ενός 2ου προϊόντος από την Private Collection.

σέξι εσώρουχα

Αλλά το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό  σου, δε στο έχουμε πει ακόμη. Το Hunkemoller φροντίζει να αγαπάμε τη γυναικεία μας φύση κάθε ώρα και στιγμή. Χτίζοντας ένα Viber Community με τίτλο Hunkemoller Greece, εκεί κάθε Shero ενημερώνεται για το brand και τα special promos, λαμβάνει sneak peaks από μελλοντικές καμπάνιες, καθώς και tips, όπως τη σωστή εφαρμογή εσωρούχων για το σώμα της, πώς να διατηρεί των εσωρούχων και άλλα πολλά. Αυτό το group φτιάχτηκε αρχές Φεβρουαρίου και θα είναι πάντα εκεί για εμάς.

Τώρα ξέρεις πώς να γιορτάσεις την αγάπη τώρα και για πάντα. Και μην ξεχνάς, όλα ξεκινούν από εσένα. So let’s make yourself a priority. Together!

σέξυ εσώρουχα για Άγιο Βαλεντίνο


Be inspiring, be amazing, be YOU  #hunkemoller 

Instagram, Facebook, Site, Καταστήματα

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice