Νatacha Ramsay-Levi X ECCO
Νatacha Ramsay-Levi X ECCO
Shopping

Νatacha Ramsay-Levi X ECCO: Μία δυνατή συνεργασία

Η ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή από τη δημιουργική συνεργάτιδα της ECCO

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Drop ΙΙ σειρά της ECCO Collection σε συνεργασία με την Νatacha Ramsay-Levi

Η ECCO ανακοινώνει το Drop II, τη δεύτερη σειρά της σχεδιάστριας Natacha Ramsay-Levi. Ως εξέλιξη του δυναμικού διαλόγου που καθιερώθηκε στην πρώτη συλλογή NRL, το Drop II συνδυάζει το καλλιτεχνικό όραμα της Natacha με την καινοτομία και την τεχνική τεχνογνωσία της ECCO. Εδώ, το αθλητικό και το urban, το θηλυκό και το αντρικό, το ρεαλιστικό και το τολμηρό ενώνονται σε μια δυναμική συνεργασία που δίνει έμφαση τόσο στη δημιουργικότητα όσο και στην άνεση.

Νatacha Ramsay-Levi X ECCO

Σχεδιάζοντας με γνώμονα τη δυναμική και αυτόνομη γυναίκα, τα σχέδια NRL Drop II της Natacha αψηφούν τις κατηγοριοποιήσεις. Επεκτείνοντας τους κωδικούς που δημιουργήθηκαν για το Drop I, για την Drop II σειρά έχει πραγματοποιηθεί επεξεργασία του δέρματος με δεξιοτεχνία για καινοτόμο αποτέλεσμα, με σπορ φινιρίσματα ή με έντονα φωτεινά χρώματα (electric blue, bubblegum pink, cherry red), παράλληλα με ουδέτερες αποχρώσεις (μαύρο, λευκό, πέτρα). Για μέγιστη άνεση, έχει χρησιμοποιηθεί για άλλη μια φορά η τεχνολογία BIOM της ECCO.

Νatacha Ramsay-Levi X ECCO
Νatacha Ramsay-Levi X ECCO

Τα κύρια μοντέλα της NRL Drop II είναι:

  • ECCO BIOM C-TRAIL NRL: Αξιοποιώντας τη δυναμική της τεχνολογίας BIOM της ECCO - για άνεση και σταθερότητα - αυτό το υβριδικό σχέδιο είναι αφενός παπούτσι περιπάτου, ενώ παράλληλα έχει το κόψιμο παπουτσιού μπαλαρίνας.
  • ECCO OFFROAD NRL: Οδεύοντας προς το καλοκαίρι, το εμβληματικό σανδάλι πεζοπορίας της ECCO αναβαθμίζεται σε statement, με ελαφρώς υπερτονισμένες αναλογίες και ζωηρά χρώματα.
  • ECCO SCULPTED NRL: Ο συνδυασμός ύψους και άνεσης κάνει αυτό το πέδιλο να είναι κατάλληλο για χρήση 24/7. Τα φαρδιά, ενισχυμένα λουράκια συμπληρώνουν κατάλληλα τα τακούνια, τα οποία έχουν τετράγωνο σχήμα, και είναι εμπνευσμένα από τις μπότες Sculpted της ECCO.
Νatacha Ramsay-Levi X ECCO
Νatacha Ramsay-Levi X ECCO
Νatacha Ramsay-Levi X ECCO
Νatacha Ramsay-Levi X ECCO

Η Ramsay-Levi ανακοινώθηκε ως δημιουργική συνεργάτιδα της ECCO το 2023, καθώς στο παρελθόν ήταν μέλος της πρώτης ομάδας σχεδιαστών που συμμετείχαν στο At. Kollektive. «Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο, εξαιρετικά αυθεντικό, πραγματικά αληθινό για την ECCO. Είναι ειλικρινής και άμεση. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη με τον τρόπο που λειτουργούν τα πάντα: η βιωσιμότητα, η διαχείριση των ανθρώπων, οι καινοτομίες - οι τεχνικές καινοτομίες αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αναζητούν συνεχώς νέους σχεδιαστές, νέες συνεργασίες, νέους ανθρώπους. Είναι η απόδειξη του πόσο ανοιχτή και σύγχρονη αισθάνομαι την ECCO και πόσο αυθεντική είναι. Βρίσκεται στο τώρα, είναι παρούσα, είναι αληθινή. Οι δυνατότητες και η εφευρετικότητα δεν τελειώνουν ποτέ στην ECCO, οπότε είναι μια συνεχής διαδικασία μάθησης. Η πρόθεσή μου με την ECCO είναι πάντα να προτείνω κάτι εξίσου ισορροπημένο μεταξύ καινοτομίας, επαναχρησιμοποιημένων και εμβληματικών σχεδίων. Προσπαθώ να δημιουργήσω τη γέφυρα μεταξύ της άριστης ποιότητας και της λειτουργικότητας που βρίσκεται στον πυρήνα της ECCO με μια νέα εμφάνιση που αντικατοπτρίζει το πνεύμα της εποχής. Το να γνωρίζουμε ότι ο πελάτης βρίσκει αυτό το project ενθαρρυντικό και επίκαιρο είναι η καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσαμε να έχουμε», λεέι η Natacha Ramsay-Levi.

Το NRL Drop II λανσάρεται την άνοιξη του 2024 με το πρώτο drop έχει καταφθάσει σε επιλεγμένα καταστήματα και online.

Νatacha Ramsay-Levi X ECCO
Νatacha Ramsay-Levi X ECCO

Λίγα λόγια για την ECCO 

Η ECCO είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια, το 1963, από το ζεύγος Karl και Birte Toosbuy της Δανίας, με το όνειρο να φτιάξουν το δικό τους εργοστάσιο υποδημάτων. Οι οικογενειακές αξίες βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της ECCO και σήμερα η εταιρεία εξακολουθεί να ανήκει στην οικογένεια Toosbuy. Το 2023, η ECCO λανσάρει το "Modern Family ", μια γιορτή για τις οικογένειες όπως πραγματικά τις βιώνουμε, στο εδώ και στο τώρα.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice