21 στέκια για να ανακαλύψεις στα βόρεια της πόλης

Optocenter - Ελένη Προβίδα: Για γυαλιά ηλίου με «ταυτότητα» στον Χολαργό

Η υγεία των ματιών είναι πάντα στο επίκεντρο της φροντίδας τους, ενώ η εμπειρία στο χώρο και η ατμόσφαιρα υπέροχη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Optocenter - Ελένη Προβίδα
Optocenter - Ελένη Προβίδα
Optocenter - Ελένη Προβίδα

Optocenter - Ελένη Προβίδα: Γυαλιά ηλίου, οράσεως & φακοί επαφής με μοναδική ποιότητα και τιμές.

Τα γυαλιά ηλίου είναι must της γκαρνταρόμπας μας όλο τον χρόνο, ωστόσο το αξεσουάρ αυτό είναι συνώνυμο με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Στους δυο μοντέρνους και άνετους χώρους του Optocenter θα βρεις όλες τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το 2024 από τους πιο μεγάλους οίκους της Ευρώπης σε ποικίλα σχέδια, μεγέθη και χρώματα. Το σίγουρο είναι ότι στα Optocenter θα αναζητήσεις τα αγαπημένα σου brands με all time classic χαρακτήρα chic γυαλιά, καθώς και statement oversized ζευγάρια, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το ιδανικότερο για τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του γούστου σου.

Ακόμη, θα βρεις γυαλιά μυωπίας με μοναδικό design, έξυπνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, φακούς επαφής υψηλής υδροφιλίας που προσφέρουν άνεση, εξαιρετική όραση και στιλ, φακούς μονής όρασης και ενυδατικές οφθαλμικές σταγόνες με άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα. Όσον αφορά τις τρέχουσες προσφορές, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις πολυεστιακά 1+1 δώρο (σε συγκεκριμένες μάρκες).

Η υγεία των ματιών είναι πάντα στο επίκεντρο της φροντίδας τους, ενώ η εμπειρία στο χώρο και η ατμόσφαιρα υπέροχη. Φυσικά μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και διαδικτυακά!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ